#Syytäpohtia – Aseem Malhotra haastattelussa

Avatar photo

BySami Antinniemi

14.4.2024 , , ,
Aseem Malhotra

Brittiläinen kirjailija ja kardiologi Aseem Malhotra on yksi todistajista Mika Vauhkalan oikeudenkäynnissä Fazeria ja Suomen valtiota vastaan. #Casecovidpass oikeudenkäynti on hänen myötään noussut kansainväliseen maineeseen sekä herättänyt maailmalla ja Suomessakin toivoa tilanteen kääntymisestä parempaan suuntaan.

Katso haastattelu tästä:

Aseem Malhotra on työskennellyt ihmisten terveystuntemuksen edistämiseksi sekä kamppaillut lääketeollisuuden kaupallistumista vastaan. Hän on kokenut urallaan runsaasti median mustamaalausta sekä yleisön kiitosta.

Erityisesti Aseem tunnetaan tempauksestaan BBC:n ohjelmassa, jolloin hän onnistui murtamaan valtavirran median sensuurin koronarokotteista.

Hänet kutsuttiin BBC:n ohjelmaan puhumaan statiineista, mutta hän käänsikin haastattelun kulun koronarokotteiden vakaviin ongelmiin BBC:n kauhistukseksi.

Guardian puhuu tilanteesta “kaappauksena”.

Aseem Malhotra on yksi merkittävä hahmo joukossa kansainvälisiä asiantuntijoita, jotka ovat jo kolmatta vuotta pyrkineet estämään ja jarruttamaan korruption ja sensuurin myötä etenevää koronarokotekatastrofia levittämällä tietoa. Nyt sensuurin ylläpitämä pato lääketieteen korruption todellisuudesta ja mRNA-injektioiden haitoista alkaa murtua.

Sami Antinniemen haastattelussa Aseem Malhotra puhuu siitä, miten tuo korruptio kehittyi ja mitä meidän kaikkien tulisi tehdä korjataksemme tilanne. Eikä vain tulisi, vaan on pakko, sillä tilanteessa on Malhotran mielestä jopa eksistentiaalinen riski.

Kantomedia on täysin vapaa ja vapaaehtoisin voimin toimiva media. Journalismin tuottaminen kuitenkin maksaa. Sami Antinniemen työtä voi tukea tilaamalla maksullisen version hänen uutiskirjeestään substackissa tästä linkistä: https://samiantinniemi.substack.com/

Linkki jakamista varten: https://kanto.media/t8yn
3 thoughts on “#Syytäpohtia – Aseem Malhotra haastattelussa”
 1. Hei.Haluaisin liittyä jäseneksi mutta kun kaikki on englanniksi ,tuolla maksusivulla niin en tiedä miten
  toimia.En osaa englantia.Voiko sinulle laittaa muuten tukea?

 2. Seuraavat jäivät mieleen: Talousjärjestelmä. Korporaatioiden tyrannia. Vaaditaan lakien muutos.

  Jos pitää paikkansa, että asiantuntijan esittämistä tiedoista välittämättä säädettiin lakeja ihmisiä vastaan, niin kyseessä ei ole _tietämättömyys_ vaan silloin mennään vähintään korruption, jollei sen mafian puolelle. Ja jos, eli kun, ne lainsäätäjät todellisuudessa ovat sen tyrannian selviä ylläpitäjiä, välikappaleita, niin mikään määrä tietoa (ja nöyryyttä) ei taida riittää kokonaisen talousjärjestelmän fiksaamiseksi, joka siis ei Suomessa ole mikään irrallinen saareke, joka voitaisiin käden käänteessä muuttaa. Tai ainakin se vaatisi irrottautumisen EU:sta, EMU:sta, IMF:stä, NATO:sta jne

  Malhotra tuo esiin sen, että ihmiset ovat lääketeollisuuden hyväksikäyttämiä ja epäsuorasti sen, että sairastuttamalla ihmiset, lääketeollisuus rakentaa tuottavampaa bisnestä. Sekään ei ole vahinko vaan siinä Big Pharmassa niinikään päättävät tahot ovat tietoisesti toimivia. Ja taas mennään vähintään korruption jollei sen mafian puolelle, koska säätelevää tahoa koko ajan ohjataan hyväksymään yhä sairastuttavampia ja tuhoisampia tuotteita. Pyöröovijärjestelmä (revolving doors) varmistaa sen, että aina on lääketeollisuuteen tiiviisti kytköksissä olevia tahoja päättämässä – siis päästämässä lääketeollisuutta tuotteineen kuin koiria veräjästä.

  Ymmärrän kuitenkin sen, että yhä arvonantoa nauttivana ja ehkä edelleen arvonantoa nauttivan asemaan pyrkivänä, Malhotra ei halua lausua liian jyrkästi. Mikä tarkoittaa, että hän kaunistelee totuutta. Ja siinä mielessä syyllistyy itsesensuuriin. Ja jos ottaa todesta sen mitä hän sanoo, että muutokseen tarvitaan se, että ihmiset ryhtyvät puhumaan totta, niin Malhotra itsekin syyllistyy valehteluun kaunistelemalla todellisuutta. En sano, erittäin monesta asiasta olen samaa mieltä.

  Mutta mitä tarvitaan asioiden korjaamiseen … ? Saattaa mennä sen brutaalimman vaihtoehdon kautta, koska vahvasti keskittynyt korporatismi ei todennäköisesti suostu luopumaan saavuttamastaan asemasta ihan ilmaiseksi. Ja kun se on saavuttanut, tai viimeistään WHO:n pandemisopparin avulla saavuttamassa aseman, jossa se voi ohittaa kansallisen lainsäädännön, niin tyrannia vain huipentuu. Jos ei synny aktiivista vastarintaa. Sillä ihan varmasti, muutamien pullikoivien esimerkkimaiden kieltäytyminen ehdottomasti tarkoittaa, että korporatistityrannien pyrkimys on vielä tehokkaammin varmistaa, että mahdollisimman moni maa myöntyy, ja että pääsevät “kalifiksi kalifin paikalle”!

  Siinä yhtälössä väliaikaiset koronapassit olivat hetken raekuuro pikku ukkosen keskellä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *