Miksi minusta tuli koronarokotteiden ja pandemiapolitiikan kyseenalaistaja

Avatar photo

ByToimitus

18.4.2024 , ,

Miia K. on tehnyt ansiokkaan retrospektiivin, jossa käy läpi korona-ajan yhteiskunnallisia ilmiöitä. Tästä pohjustuksesta selviää, mikä sai hänet alun perin kyseenalaistamaan virallisen kerronnan ja tulevat kirjoitukset osoittavat, millaisiin epäkohtiin jokaisen olisi ollut suotavaa kiinnittää huomionsa jo tuolloin – mutta viimeistään nyt.

Pandemiapoliittinen ajanjakso muutti ajatteluani pysyvästi. Sote-alalla työskentelevänä ammattilaisena minun tulisi uskoa THL:n kaltaisiin instituutioihin kyseenalaistamatta mitään määräyksiä, mutta kuitenkin samalla turvata asiakkaani itsemääräämisoikeus ja kuulluksi tulemisen oikeus. Tulin valikoidulle vaikenemiselle allergiseksi ja saan nykyään henkisiä näppylöitä poliitikkoihin sokeasti rakastuvista ihmisistä ja mediasta, joka pyörittää poliittista teatteria otsikoissaan. Kiitos pandemiasirkuksen, silmäni aukesivat.

Lääkkeistä ja influenssarokotteesta hankalia sivuvaikutuksia saaneena luen aina lääketeollisuuden tuotteiden pakkausselosteet ja puntaroin hyöty-haittasuhteen tarkasti. Kesällä 2021 olin menossa ottamaan ensimmäisen koronarokotteen, mutta olin kahden vaiheilla, koska en ole riskiryhmää. Luettuani covid-rokotteiden pakkausselosteet, lähetin sähköpostitse Fimeaan kysymyksiä rokotetutkimuksesta koskien genotoksisuutta ja karsinogeenisyyttä. Yhden rokotteen kohdalla pakkausselosteen mukaan genotoksiset vaikutukset oli tutkittu ja vähäisiksi havaittu. Alla Fimeasta tullut vastaus, jonka jälkeen päätin jättää rokotteen ottamatta ja uskoni instituutioihin mureni. Vastaus “eivät tutkimusten mukaan ole genotoksisia” oli ristiriidassa rokotteen pakkausselosteen kanssa.

”Kiitos kysymyksestäsi liittyen tutkimuksiin covid-rokotteiden karsinogeenisyydestä ja genotoksisuudesta sekä haittavaikutusten seuraamisesta. Fimean asiantuntija vastaa siihen alla seuraavasti:

Genotoksisuuden ja karsinogeenisyyden arviointi kuuluu jokaisen uuden lääkkeen arviointiprosessiin. Arviointi voi perustua jo olemassa olevaan tietoon tai sisältää uusia tutkimuksia. WHO 2005 ohjeistuksen mukaan genotoksisuus- ja karsinogeenisyys-tutkimukset eivät ole välttämättömiä rokotteille, jos ainesosina ei ole ’uusia’ komponentteja. Covid-rokotteista EMAn tällä hetkellä myyntiluvalliset rokotteet pohjautuvat joko mRNA/lipidi-  tai adenovirus-pohjaisiin kuljettimiin. Näiden rokotteiden aineosien ei ole osoitettu olevan uusien tutkimuksien tai aiemman tutkimustiedon perusteella genotoksisia tai karsinogeenisia.

Esimerkiksi mRNA -rokotteista (mm. Moderna, nykyisin Spikevax) on tehty omat genotoksisuus-tutkimukset. Mikään mRNA -rokotteiden ainesosista ei ollut genotoksinen perinteisissä lääkeaineiden genotoksisuus-potentiaalia mittaavissa tutkimuksissa. mRNA-rokotteiden ainesosat eivät kulje tumaan, eivätkä reagoi DNA:n kanssa tai integroidu genomiin. Tehdyissä tutkimuksissa ei ole myöskään havaittu karsinogeenisyyttä.

 Adenoviruksiin pohjautuvat rokotteet eivät nekään muuta DNAta, kulje tumaan tai integroidu genomiin, eivätkä tutkimuksien mukaan ole genotoksisia tai karsinogeenisia.

 EMAn julkaisemien arviointiraporttien mukaan, myöskään rokotetutkimustulokset eivät ole osoittaneet että mRNA- tai adenovirus-pohjaiset rokotteet olisivat genotoksisia tai karsinogeenisia”

Kesä-elokuussa 2021 lähipiiristäni useampi sairastui ihminen vakavasti otettuaan toisen rokoteannoksen. Yksi kuoli. Sen jälkeen päätin, että sattumateoreetikkoa minusta ei tule ja aloin tutkimaan pahimmiksi demokratian vihollisiksi häpeäleimattuja ”salaliittoteoreetikkoja” eli itsenäisiä journalisteja sekä tieteen tekijöitä ympäri maailman, joihin kohdistettiin ennennäkemätön sensuuripaine.

Tulevissa kirjoituksissani käsittelen esimerkkien avulla sensuuria, disinformaatiota ja propagandaa sekä pohdin, missä kohtaa tarkoitus ei enää pyhitä keinoja.

Linkki jakamista varten: https://kanto.media/2ocf
4 thoughts on “Miksi minusta tuli koronarokotteiden ja pandemiapolitiikan kyseenalaistaja”
 1. Miia K. on mainio lisä Kannon “vieraileviin tähtiin”. Laitoin jo aikaisemmin että AvoinMedia teki loistotyötä vuosina 20-22 mutta on nyt telakalla. Ei hätää kun Kanto jatkaa. Ehkä on oireellista että AM oli kallellaan vasemmalle ja Kanto varmaan ainakin kriitikoidensa mielestä oikealle mutta sillä ei ole suurta merkitystä. Ollaan kaikin mokomin oikealla tai vasemmalla mutta yritetään nähdä olennainen. Eli nykyisen katastrofin totaalisuus. (Vrt. “Järjestelmäpuolue”.)

 2. Suhteeni näihin “rokotteisiin” oli täysin selvä luettuani JULKISEN tutkimuksen Terveyskirjasto Duodecimistä: “Sikainfluenssa-pandemia 2009 – 2010 sekä rokotuksia seurannut narkolepsia”. Tässä suora lainaus tuohon tutkimukseen: “Narkolepsiaan syyllisenä pidetään yksilöllistä perinnöllistä alttiutta, sekä rokotteen sellaista rakennetta, jota ei ole yhdessäkään aiemmassa rokotteessa.”

  Nämä “uuden tyypi” mRna-piikit siis simuloivat perinnöllisiä alttiuksia ? Näitä alttiuksia on ainakin 15 % Suomen kansalaista, koska geeniperimämme on suppea. Kuitenkin näitä piikkejä siis tietoisesti valehdellen kaupattiin ihmislle “selvästi turvallisina”; ja tuon tutkimuksen takasivulla nimi H. Nyhonek !

  Lisäksi pankki-vakuutuslaitokset 2010 pelastettiin maksamasta haittakorvauksia narkolepsian jälkeen Vakuustussopimuslain muutoksella; tämä muutos oikeuttaa pankki-vakuutuslaitoksia irtisanomaan vakuutuskannat, jotka eivät enää ole hyvää liiketoimintaa.
  Tieto oli jo 2010; lähde Aktian kirje asiakkaille 15.8. 2016 “Sairauskuluvakuutuksen hinnankorotus”

  Sairauskuluvakuutusten korvaukset suhteessa vakuutsumaksuihin 2010 / 119 % ; 2011 126 %; 2012 / 129 %; 2013 / 117 %; 2014 / 139 % . Tässä siis kylmää faktaa, että “uuden tyypin” piikityksiä ei todellakaan olisi kuulunut jatkaa !

  Mutta jatkettiin vaan ja siis Vakuutussopimuslain muutoksella 426/2010 siis kansan ahdinko varmistettiin ! Tässä on omalta kohdalta kyseessä RIKOS; Lain 426/2010 viimeisellä rivillä lause: “Tätä lakia sovelletaan vakuutukseen, jota koskeva sopimus on tehty lain voimaantulon jälkeen. ( vakuutukseni otettu 2001 )

  Finanssivalvonta päätös kateluun koskien rikosta 28.11. 2023 FIVA 2023/2032… asiaa ei ryhdytä tutkimaan !

  Suomessa siis yksikään vianomainen ei suostu tutkimaan “sika-piikki” tai covid-19-“piikki” asioita miltään kantilta; ei edes SELVIÄ RIKOKSIA !

  Suomessa juuri nyt pankki vakuutuslaiotokset pitävät valtaa OHI KAIKEN LAINSÄÄDÄNNÖN Suomessa .
  Youtube: Atomistudio; Totuuden etsijät; Kimmo Leino; Pankkien ja vakuutuslaitosten valta Suomessa.

  Ole mukana pelastamassa Suomea ja jaa 14.2. -24 Rumble; Atomistudio; Totuuden etsijät; Kimmo Leino; Suomen terveydenhuollon tahallinen alasajo ja youtube 4.4. striimejä kansan herättämiseksi Suomen julkisen hallinnon LAITTOMUUDEN TILAAN ! Kiitos !

 3. Kiitos kommentista. Videokirjaston kokoaminen ja kirjoittaminen pandemiapolitiikan kyseenalaisimmista ilmiöistä olivat aluksi keinoja pitää intuitioon ja elämänkokemukseen perustuvaa järjen valoa päällä ohjelmoidun massahysterian aikakautena. Sittemmin samahenkisten ihmisten kanssa kokoontuminen (kokoontumiskieltojen aikanakin) on valanut uskoa ihmisyyteen.

  Avoin media oli yksi parhaista medioista ja pieni “suruaika” tuli käytyä läpi, kun sen toiminta hiipui.

  Jatkan hulluimpien pandemiapoliittisten ilmiöiden, kuten ulkona liikkumisesta sakottamisen, tutkailua kirjallisuuden parissa. Se oli ajanjakso jota ei pidä unohtaa ja josta ei pidä vaieta.

  1. Ihmisiä, jotka vaadittiin rokottautumaan vainotaan nyt valtiovallan toimesta; täyttää joukkotuhonnan määritelmän. Suomessa on 2022 ja 2023 irtisanottu tai huononnettu 1,3 miljoonaa sairauskuluvakuutusta, ja suurin osa siis laittomasti, kuten edellä kerroin.

   Nyt, kun nämä miljoona ILMAN vakuutusta jätettyä kansoittavat julkisen terveydenhuollon se tulee menemään konkurssiin. Vakuutussopimuslain muutos oli 13 miljardin arvoinen vakuutuslaitoksille;nyt tämä raha olisi löydyttävä veronmaksajien taskuista . Tämä on maamme historian suurimpia petoksia, jota toimivaltaiset viranomaiset joukolla peittelevät . Asiasta finanssivalvonnalle tekemääni kanteluun ei millään haluttu antaa edes diaarinumeroa. Moni julkiseen terveydenhuoltoon pakolla siirtynyt on jätetty vaille hoitoa kidutuksenomaiseen tilaan; pakollisia kivut poistavia hoitoja on evätty ! Suomessa siis KIDUTETAAN ihmisiä juuri nyt, jotta vakuutuslaitokset laittomasti pelastetaan.

   Tämän ylläolevan tiedon jakaminen kansalaisille on erityisen tärkeää näin “vaalien” aikaan; jos saamme todisteet, että EU sallii kidutuksen; se voidaan rikollisjärjestönä lakkauttaa välittömästi kansainvälisen lain nojalla ! EU on rikollisjärjestö, mutta monet vielä siihen uskovat. Sitten, kun nämä 1,3 miljoonaa asianosaista ryhtyvät toimeen; ei totuutta enää voida pysäyttää. Tehkää jokainen kanne finanssivalvontaan vakuutuksen laittomasta irtisanomisesta; 100 000 ilmoitusta on riittävä joukkovoiman osoitus kaataa pankki-vakuutuslaitosten laiton valta Suomessa. Toinen vaihtoehto on kuolema KIDUTETTUNA .

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *