#Kantoraportti: Mitä ovat “turbosyövät” ja mitä THL niistä tietää? Osa 1

Avatar photo

BySami Antinniemi

23.4.2024 , , ,

Kun viranomaisilta saatavaan tietoon ei enää voi täysin luottaa, on vaikea sanoa kuinka paljon syöpien määrät ovat lisääntyneet. Tilastot ja otsikot ympäri maailman kertovat syöpien määrän kasvusta, mutta virallisesti asiaa selitetään väestön äkillisellä vanhenemisella ja hoidon heikkenemisellä. Tässä jutussa keskitytään siihen, mitä koronainjektion ja syöpien yhteydestä tiedetään sillä tieteen todellisella ja työtä tekevällä puolella.

Viime viikkojen aikana on ilmestynyt useitakin tutkimuksia aiheeseen liittyen. Tärkeimpänä niistä pidetään Japanissa jo 2023 valmistunutta ja nyt vertaisarvioitua tutkimusta, jonka loppulausuman uskoisi herättävän huomiota terveysviranomaisten ja valtavirran median piirissä, jos ihmisten terveys ja hyvinvointi niitä kiinnostaisi:

DeepL-käännös tutkimuksen Conclusion-osasta:

Kaikkien syöpien ja joidenkin erityisten syöpätyyppien, nimittäin munasarjasyövän, leukemian, eturauhassyövän, huuli-/suu-/nielurisasyövän, haimasyövän ja rintasyövän ikään suhteutettujen kuolleisuuslukujen havaittiin tilastollisesti merkitsevästi kasvaneen vuonna 2022 sen jälkeen, kun kaksi kolmasosaa japanilaisesta väestöstä oli saanut kolmannen tai sitä myöhemmän annoksen SARS-CoV-2 mRNA-LNP-rokotetta. Nämä erityisen merkittävät lisäykset näiden ERα-herkkien syöpien kuolleisuudessa voivat johtua useista mRNA-LNP-rokotuksen mekanismeista eikä niinkään itse COVID-19-infektiosta tai liikkumisrajoituksista johtuvasta syövän hoidon vähenemisestä. Tämän mahdollisuuden merkitys vaatii lisätutkimuksia.

Tutkimuksessa käytettyjen Japanin väestötilastojen mukaan syöpien määrät ovat kasvaneet mRNA-boostereiden jakamisen jälkeen. Miksi siis lisätutkimuksia ei tehdä? Miksi niitä eivät tee terveysviranomaiset, kuten vaikkapa Suomessa THL? Ehkäpä yksi vastaus tähän löytyy tutkimuksen Limitations-osasta.

DeepL-käännös saman tutkimuksen Limitations-osasta:

Tässä tutkimuksessa käytettiin virallisista lähteistä saatuja kuvailevia tilastoja, eikä sitä ole validoitu kliinisesti. Tarvitaan lisää analyyttisiä tilastotutkimuksia rokotustilanteen mukaan.

Tähän viranomaiset kautta maailman vetoavat. Koska data on kuvailevaa, eikä kliinisesti validoitua, ei ole syytä tutkia ja etsiä tarkempia todisteita, koska hei, niitähän ei ole! Kaivattuja syy-yhteyden varmasti todistavia tutkimuksia pitäisi tehdä viranomaisten kanssa yhteistyössä valtiollisten resurssien kanssa, mutta viranomaiset eivät tähän missään päin maailmaa lähde, koska eivät tunnusta ongelmaa todelliseksi. Osa ongelmaa on myös se, että valtavirran media ei painosta viranomaisia. Ja entäpä poliitikot? Kuten #CaseCovidPass-oikeudenkäynnissä HUS:n ylilääkäri Asko Järvinen toisti lausumansa: “Tämä on ensimmäinen poliittinen pandemia.”

Kun vastuuta ei ole kellään, kenenkään ei sitä tarvitse kantaa?

Soitin THL:ään kysyäkseni, onko siellä tietoa Japanin tutkimuksesta. Kannattaa kuunnella ja katsoa.

Kysely sähköpostilla THL:n mediaosastolle on nyt vetämässä. Liitteenä on tämä kyseinen japanilainen tutkimus, joka viittaa moniin muihin tutkimuksiin spekuloiden erilaisia mahdollisuuksia ja mekanismeja sille, miten mRNA-rokote voisi vaikuttaa syöpien lisääntymiseen. Mekanismeja on monia ja kansainvälistä vertaisarvioitua sekä korkealaatuista tutkimusta on paljon.

Kannon kysymys THL viestinnälle

THL:llä ei siis ainakaan ole pulaa tutkimustiedosta asian tutkimiseksi.

Kun odottelemme syöpäkäyrien kasvua seuraillen, yhä kasvava määrä itsenäisiä tutkijoita tekee jo neljättä vuotta työtä koronarokotteiden aiheuttamien ongelmien, mm. syöpien, selvittämiseksi.

Kansainvälisesti tunnettu syöpätutkija William Makis on heistä yksi.

Ja todellakin, vain yksi monista.

William Makis julkaisi pitkässä twiitissään 17. huhtikuuta kuusi pelkästään huhtikuussa ilmestynyttä tutkimusta siitä, miten turbosyöpien ja koronainjektioiden ongelmien tutkimus valtavirrasta sivussa etenee nopeasti – eikä kuva todellisuudesta ole miellyttävä.

Jopa pitkän linjan kansainvälisesti arvostetun syöpätutkijankin kielenkannat herkenevät:

William Makisin twiitistä 17.4.2024

William Makis arvioi padon murtuvan, tarkoittaen tiedon tulevan esiin ja syyllisten, kuten Pfizerin ja Modernan, joutuvan ns. tulvan alle…

Turbo Cancer doesn’t exist in the literature…”

“Turbosyöpää ei ole olemassa kirjallisuudessa – en löytänyt yhtään artikkelia!” – Tämä on sitä hölynpölyä, johon törmään päivittäin voimakkaasti propagandoitujen ja aivopestyjen taholta, jopa monien sellaisten lääketieteen tohtoreiden taholta, jotka ottivat kokeellisia mRNA-pistoksia Walmartin parkkipaikalla Krispy Cremen donitsin tai ilmaisten ranskalaisten perunoiden vuoksi.

Liitin THL:n viestintäosastolle lähettämääni kyselyyn kaikki nuo Makisin esille nostamat tutkimukset. Huolimatta siitä, että THL vaikuttaa edelleen luottavan ja uskovan korruptoituneeseen dataan, ohjeistukseen ja propagandaan, jota maailman terveysviranomaisten verkostoon syötetään mm. WHO:n taholta, ja vaikka THL:n Hyvinvointivaikuttajat-osaston johtoon valitaan nyt johtaja suoraan Pfizerilta, me rehelliset ja maailman onnellisimmaksi tutkitut suomalaiset, odotamme pyhässä auktoriteettiuskossamme rehellistä vastausta…

Tosin, osa meistä ei enää jaksa uskoa. Tämä näkyy siinä, että THL:n ja Pfizerin välillä pyörivästä ilmeisestä korruptiopyöröovesta uutisoivat vain ns. vaihtoehtoiset mediat ja omista toimistaan tiedottavat terveydenhoidon alan mediat. Valtamedia? Se on hiljaa.

On kaksi tapaa uutisoida Pfizerin johtajan siirtymisestä THL:n pomoksi – oikea ja väärä?

Uusi Verkkomedia ja THL itse

Tämän Kantoraportin osassa 2 syvennytään tarkemmin turbosyöviksi kutsuttujen syöpien tutkimuksiin ja mahdollisesti kuullaan lisää THL:stä – josko vastausta olisi tullut?

Linkki jakamista varten: https://kanto.media/1wl2
One thought on “#Kantoraportti: Mitä ovat “turbosyövät” ja mitä THL niistä tietää? Osa 1”
 1. Huolestuttavinta on, että THL tiesi “uuden tyypin” rokotteiden vaarat 2009-2010 tapahtumien johdosta jo ennen covid-rokotuksia ja salli ne, vaikka tiesi ne vaarallisiksi.

  Julkinen terveyskirjasto Duodicim: “Sikainfluenssa-pandemia 2009 – 2010 sekä rokotuksia seurannut narkolepsia.” “Uuden tyypin” rokotteiden vaikutusmekanismikin selvisi tuossa tutkimukssessa: “Narkolepsiaan syyllisenä pidetään yksilöllistä perinnöllistä alttiutta, sekä rokotteen sellaista rakennetta, jota ei ole yhdessäkään aiemmassa rokoteessa.”

  Näiden “rokotteiden” haitat siis oli tiedossa ennen laajaa covid-19 rokotuskierrosta; ja varmasti THL:n tiedossa, koska tutkimuksen takasivulla komeilee nimi H. Nyhonek. Suuri “media” koittaa tämän tutkimuksen olemassaolon salata kansalaisilta; koska se aiheuttaa kysymyksiä kuolemien ja vammautumisien TUOTTAMUKSELLISUUDESTA !

  Kuinka jonkun moraali sallii TIETOISESTI asettaa 4 miljoonaa kansalaista kuolemanvaaraan; paljonko rahaa virtasi rokoteyhtiöiltä ?

  Tämä on JULKINEN rikosilmoitus tämän puolen tutkimiseksi välittömästi !

  Mutta ei se tähän lopu; nyt näiltä vammautetuilta evätään hoitoa ! Vakuutusopimuslain muutos 2010 “oikeuttaa” vakuutslaitoksia irtisanomaan vakuutuskannat, jotka eivät enää ole hyvää liiketoimintaa .

  2010 ainakin Aktian tilastojen mukaan alkoivat sairauskuluvakuutusten korvaussummat nousta hyvin merkittävästi; tämä ei ole selitettävissä covid-piikityksilla; vaan “sika”-piikityksillä; jonka tuo narkolepsia-tutkimuskin todistaa. Hiljaa on “lehdistö” narkolepsia-korvaus-oikeudenkäynneistä yms. kansan yrityksistä saada asiat tutkintaan .

  Suomi on kleptokratia jo kokonaan; Rumble; Atomistrudio; Totuuden etsijät; Kimmo Leino; Suomen terveydenhuollon tahallinen alasajo . Saa katsoa ja jakaa; sillä 9.12. 2005 olen Valtakunnansyyttäjänvirastoon jättänyt Syyteilmoituksen lainsäädännöllisen syrjinnän lopettamiseksi Suomessa … yhä odottaa käsittelyä tämä !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *