#Kantoraportti: Mitä ovat “turbosyövät” ja mitä THL niistä tietää? Osa 2

Avatar photo

BySami Antinniemi

28.4.2024 , , ,

Kantoraportin turbosyöpiä käsittelevän sarjan toisessa osassa paneudutaan tarkemmin siihen, mistä niin kutsutuissa turbosyövissä on kyse. Samalla näemme, miten asiaa koskeva kysely Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksella etenee. Tähän saakka tiedustelu ei ole tuottanut muuta tulosta kuin ehkä tummaa huumoria sellaisesta pitäville.

Mainitaan myös tähän alkuun, että turbosyöpä ei ole virallinen termi vaan kuvaa nopeasti kehittyviä syöpiä, jollaisista ikävä kyllä näyttäisi olevan merkkejä liittyen Covid-19-rokotteisiin. Syöpien määrissä on havaittu kasvua etenkin nuoremmissa ikäluokissa, mutta kuinka paljon ja liittyykö se rokotteeseen, tätä on vaikea sanoa etenkin siksi, koska viranomaistahot eivät halua tarttua asiaan.

Kun myös valtavirran media on täysin haluton ottamaan asiaan kantaa, esimerkiksi painostamalla viranomaisia toimintaan, epätietoisuus vain kasvaa. Suomalaisten oma Terveyden ja hyvinvoinnin laitos on jo kauan sitten paennut X:stä, entisestä twitteristä, eikä nyt vastaa kansalaisten kyselyihin asiasta. Median kyselyt ohjataan sähköpostiin ja valtavirran media ei itse tee heille vaikeita kysymyksiä. Siispä nämä asiat jäävät täysin pimentoon tavalliselta suomalaiselta ja ikävä kyllä myös poliitikoilta.

Seuraavista videoista voitte nähdä millaista on interaktio THL:n kanssa näissä kysymyksissä.

Ensiksi siis lähettämäni kysymys syöpäriskistä pyydettiin lähettämään geneeriseen sähköpostiin. Soitettuani muutaman päivän kuluttua sen perään, saamme kuulla kysymyksen lähetetyn kirjaamoon.

Kantomedian tiedustelu THL:ään tästä asiasta siis tulkitaan tietopyynnöksi ja haudataan kirjaamoon. Emme kuitenkaan aio jättää asiaa tähän näin vakavan asian ollessa kyseessä. Eikä THL ole yksin. Hälyttävintä tilanteessa on se, että joitain poikkeuksia lukuun ottamatta viranomaistahot missään päin maailmaa eivät vaikuta reagoivan siihen kasvavaan joukkoon lääketieteen asiantuntijoita, jotka varoittavat mRNA-injektion erilaisista riskeistä. Onko kyse tietämättömyydestä, haluttomuudesta kantaa vastuuta tapahtuneesta, vai mahdollisesti jostain muusta, sitä on mahdotonta sanoa.

Kolme mekanismia

Tohtori ja kardiologi Peter McCullough tuo esille sen, että syöpäriskiä rokotteeksi kutsutussa mRNA-injektiossa aiheuttaa useampikin mekanismi.

Ensimmäisenä riskinä pidetty lipidinanopartikkeli on kansanomaisesti tuo rasvapallo, joka suojaa RNA:ta sekä auttaa sitä pääsemään solun sisään, jotta solu saisi ohjeen tuottaa SARS-CoV2 viruksen pinnalla olevaa piikkiproteiinia ja keho osaisi näin tuottaa vasta-aineen tuolle piikkiproteiinille. Tämä on edelleen mm. THL:n sivuilla kerrottu tarina.

Lipidinanopartikkeli itsessään on useiden kriitikoiden mukaan tulehdusta aiheuttava.

(tuore kuvakaappaus THL:n sivuilta)

THL rauhoittelee kansalaista sivuillaan, että rokotteet kehitettiin niin nopeasti koska mRNA-teknologia oli valmistajille jo tuttua ja…

“Rokotteen kehittämiseen on käytetty valtavasti rahaa ja työaikaa.”

Mukava kuulla…

THL siis rauhoittelee, että rokotteet kehitettiin niin nopeasti koska mRNA-teknologia oli valmistajille jo tuttua. Tämä tietysti pitää paikkansa, mutta hieman toisella tavalla. Lääketieteen ja teollisuuden alan lehti StatNews kirjoitti vuonna 2017 mRNA-teknologian ongelmista koskien juuri lipidinanopartikkelia. Rasvapallukka, joka on koko teknologian avain, koska sillä RNA saadaan vietyä ihmisen soluun, osoittautuu liiketoiminnan kannalta varmasti hyvin harmillisella tavalla toksiseksi.

Statnews kirjoittaa:

Mutta mRNA on hankala tekniikka. Useat suuret lääkeyhtiöt ovat kokeilleet ja hylänneet idean, koska niillä on ollut vaikeuksia saada mRNA:ta soluihin aiheuttamatta ikäviä sivuvaikutuksia.

Jopa Modernan johtaja Bancel itse myöntää itse ongelmat. Tuolloin yhtiö lupaili uusia tekniikoita rasvapallon tilalle mutta lipidinanopartikkelin me kuitenkin nyt rokotteissa näemme – ja THL:n sivuilla rauhoittelua. Trust The Science!

DNA-kontaminaatio

THL:n sivuilta tai valtavirran viestinnästä ei löydä juurikaan tietoa siitä, että mRNA-injektioista löytyy DNA:ta valtavan paljon enemmän kuin sitä saisi olla. Tietenkin me saamme DNA:ta kehoomme syödessämme mutta lipidinanopartikkeliin pakattuna DNA pääsee solun sisään samoin kuin RNA – juuri tämä on ongelma ja riski.

Ensimmäisiä ylimääräisestä DNA:sta hälytyskelloa soittaneista on Kevin McKernan.

Kevin McKernan vaikutti 2000 luvun alusta Human Genome Projectissa – samassa projektissa kuin National Institute of Health johtaja Francis Collins. Hänen ymmärryksensä siis kumpuaa samalta tieteen tason huipulta kuin itse rokotteidenkin.

Tässä Kevin McKernan luennoi tilanteesta 26. helmikuuta 2024 “Federal Health Agencies and the COVID Cartel: What Are They Hiding?’ tilaisuudessa Yhdysvalloissa:

Kevin McKernan –

“Faktantarkistajat” ovat olleet jatkuvasti väärässä koko viime vuoden ajan… Ensin he väittivät, ettei sitä [DNA-kontaminaatiota] ollut. Nyt FDA ja sääntelyviranomaiset ovat myöntäneet, että sitä on. Sitten he väittivät, ettei sitä pääsisi soluihin. Olemme nyt osoittaneet, että sitä pääsee. Kuten on odotettavissa, kaikki, mikä on lipidinanohiukkasen sisällä, voisi olettaa pääsevän soluun. Nyt [alamme] nähdä varhaisia merkkejä DNA:n integroitumisesta.”

McKernan teki löydöksensä 2023 alkupuolella. Useimmat näistä tutkimuksista on täytynyt rahoittaa yksityisesti ja tieto asiasta levisi lähinnä sosiaalisessa mediassa asiantuntijoiden keskuudessa. Valtavirran median muuria on yritetty murtaa ja jonkin verran tulosta on tullutkin, mm. Saksan MDR kanavan ajankohtaisohjelmassa joulukuussa 2023. MDR:n ohjelma on harvinainen tapaus todellisesta journalismista koskien koronarokotteiden ongelmia. Ohjelmassa paljastuu valvontaviranomaisten välinpitämättömyys valvomiensa tuotteiden turvallisuudesta.

Samaisessa helmikuun tilaisuudessa Kevin McKernan ilmaisi valvontaviranomaisten välinpitämättömyyden ja korruption koskien DNA-kontaminaatiota.

Kevin McKernan –

Kun sääntelyviranomaiset olivat myöntäneet tulleensa petetyiksi, he kysyivät heitä huijanneen osapuolen mielipidettä siitä, kuinka paha petos oli. He uskoivat järkyttävällä tavalla saamaansa vastausta.

Järkyttävintä koronapandemiassa onkin se, miten valvontaviranomaiset kautta maailman vaikuttavat pitävän valmistajan puolta. Mikä voi olla tämän hämmästyttävän tilanteen syynä? Kenties siihen löytyy vastaus myös #CaseCovidPass oikeudenkäynnissä todistajana toimineen HUS:n ylilääkäri Asko Järvisen maininta poliittisesta pandemiasta.

Uskaltavatko viranomaiset toimia ja ilmaista omia mielipiteitään yleisen poliittisen paineen alla? Uskaltaako media tehdä samoin? Antivakserin leima on voimakas, poliittinen tai virkamiesura on puheesta uhattuna. Mutta sanomattakin on selvää, että näin suurten epäilyjen ja ylikuolleisuuden keskellä minkään tahon ei pitäisi enää pysyä asiasta hiljaa.

Silti valvontaviranomaiset ovat hiljaa. DNA-kontaminaation sallittu raja ylittyi moninkertaisesti, mutta valvontaviranomaiset sekä Yhdysvalloissa että Euroopassa eivät puuttuneet asiaan. DNA kontaminaation läsnäolon tuotteessa pitäisi olla jo itsessään syy tuotteen poisvetämiseen ja korvauksiin. Euroopan lääkevirasto (EMA) ei ole reagoinut asiaan, vaikka sen pitäisi tästä tietää, ei edes sen jälkeen, kun useat mepit ovat vaatineet EMA:ta puuttumaan asiaan.

Kontaminaation syynä on tuotantomenetelmän vaihtuminen alkuvaiheen kokeiden jälkeen. Tällä videolla, jossa John Cambpell haastattelee tohtori Josh Guetzkow’ta, tuotantomenetelmien ongelmasta kerrotaan seikkaperäisesti.

Yksinkertaisesti: Koevaiheissa käytetyt rokotteet valmistettiin kalliimmalla menetelmällä mutta massatuotannossa tarvittavaa RNA:ta tuotettiin E. coli -bakteerin avulla DNA:sta ja näin tuotteeseen jäi DNA-jäämiä pakattuna saman lipidinanopartikkelin sisään kuin RNA. Koska lipidinanopartikkelin tarkoitus on saada RNA solun sisään, pääsee näin siis myös vierasta DNA:ta solujen sisään. Minkälainen riski se on, ja mitä DNA:ta soluun pääsee, siitä ei ole varmaa tietoa. Viisi ja puoli miljardia ihmistä toimii nyt koelaboratoriona ja esimerkiksi Suomessa todistettiin 40 % kohonnutta kuolleisuutta.

SV40

Viimeisimpänä Peter McCullough nosti esille SV40:n, eli apinaviruksen. Tämänkin aiheen kohdalla epätietoisuus jatkuu. Koska terveydenhuollon viranomaiset Suomessa eivät tunnu tietävän tai haluavan tietää asiasta mitään, suuntaa tavallinen huolestunut kansalainen todennäköisimmin Wikipedian sivulle. Siellä SV40 kerrotaan löytyneen rokotteista aiemminkin mm. polion kohdalla, mutta yleisesti asiaa ei Wikipediassa pidetä ongelmana. Wikipediassa muistetaan myös mainita rokotevastaisten aktivistien syyttäneen SV40 raukkaa kaikenlaisten tautien aiheuttamisesta.

Mutta Kaliforniasta käsin toimivan Wikipedian luotettavuus on pandemian aikana kärsinyt kovan kolauksen. Tässäkin asiassa tutkimustieto näyttäisi kallistuvan sen suuntaan, että SV40 todella on syöpäriski, kuten Peter McCullough varoituksessaan kertoo.

”biologinen näyttö on kohtalaisen vahvaa siitä, että SV40-altistuminen voisi johtaa syöpään ihmisillä luonnollisissa olosuhteissa.”

Kuvakaappaus tutkimuksesta: Emergent Human Pathogen Simian Virus 40 and Its Role in Cancer

Tietenkin tätäkin vasten virallinen linja löytää tutkimusdataa väitteensä tueksi, että SV40 ei aiheuta syöpäriskiä. Tämä onkin yleinen ongelma – tutkimusta on valtavasti, tuloksia löytyy kaikille tarvitseville ja korruptio tieteen maailmassa on levinnyt taudiksi asti. Tässä vaiheessa on jo turvallisinta luottaa asiantuntijan antamaan yleiskuvaan, jollaisen voi antaa vaikkapa #CaseCovidPass oikeudessa asiantuntijatodistelun antanut Aseem Malhotra. Hän summaa asian yksinkertaisesti – “lääketieteen historian hirvittävin tuote”

Siitä, miten näin on voinut käydä, kertoo myös “The Death of Science” eli tieteen kuolema kirjan kirjoittanut Professori Angus Dalgleish. Seuraavassa otteessa John Campbellin haastattelusta tuodaan esille piikkiproteiinin vaikutus mm. useiden ruumiinavausten yhteydessä löytyneiden erikoisten verihyytymien kanssa. Aiheesta aiemmin Kannossa. Angus Dalgleish puhuu myös toisesta piikkiproteiinin mekanismista, sen on todettu sitoutuvan elimistön syöpää hillitsevien supressorigeenien P53-osaan ja näin edesauttavan syövän kehittymistä estäen kehon omia puolustusmekanismeja toimimasta.

Vastuu?

Jo makaaberille tasolle edenneessä riidassa rokotteiksi kutsuttujen koronainjektioiden turvallisuudesta todistustaakka on kääntynyt väärinpäin. Valmistajat ja valvontaviranomaiset puolustavat kantaansa ja vaativat kriitikoilta todisteita vaarallisuudesta ennen kuin mitään tehtäisiin, samalla valvontaviranomaiset istuvat datansa päällä kieltäen kaiken. Kun totuus sitten tulee väkisin esiin, välinpitämättömyys etenee myös seuraavalle tasolle – asia myönnetään mutta sen jälkeen väitetään, ettei huoleen ole syytä. Viimeksi Kanadan terveysviranomaiset myönsivät SV40-sekvenssin löytymisen injektioista.

Viranomaiset tunnustavat asteittain. Viimeksi Saksan terveysministeri Lauterbach myönsi koronarokotteiden aiheuttaneen kuolemantapauksia mutta edelleen on mainittava rokotteesta olleen enemmän hyötyä kuin haittaa.

Käännös alla olevasta tuntemattoman henkilön twiitistä kuvaa nousevia tunnelmia viranomaisia kohtaan…

“….Olen pahoillani, mutta lopputulos on, että #rokotuksia suositteli tuolloin pysyvä #rokotuskomissio, asiantuntijat, koko tiedeyhteisö”
“….On kiistatonta, että rokotukset ovat pelastaneet satojentuhansien ihmisten hengen”
Kenen piti suositella rokotuksia poliitikkojen painostuksesta?
Koko tiedeyhteisön?
Kiistaton?
Kuka vaientaa tämän aiheen? Haluan kuulla käsirautojen napsahtavan!

Kun sanan- ja lehdistönvapautta vielä on, voisi vallitsevaa tilannetta sanoa rikolliseksi, jopa rikokseksi ihmisyyttä vastaan – mutta kuka on rikollinen kun lähes kaikki viranomaiset, media ja poliitikot ovat siihen osallisia?

Elämme nyt tilanteessa, jossa viranomaisen kertomaan juuri mistään koronaan liittyvästä ei voi luottaa. Siksi ihmisten on tehtävä omia päätöksiään ja tutkittava asioita itse. Yksi hyvä paikka on vapaasana.org sivustolle kerätyt tutkimukset koronarokotteista. Mutta Kantomedia ei voi ottaa vastuuta siitä, mitä uskoa ja noudattaa – vastuu on nyt sinun, koska viranomaiset ovat siitä jo täysin luopuneet.

Kantomedia on täysin vapaa ja vapaaehtoisin voimin toimiva media. Journalismin tuottaminen kuitenkin maksaa. Sami Antinniemen työtä voi tukea tilaamalla maksullisen version hänen uutiskirjeestään substackissa tästä linkistä: https://samiantinniemi.substack.com/

Linkki jakamista varten: https://kanto.media/1y6b
3 thoughts on “#Kantoraportti: Mitä ovat “turbosyövät” ja mitä THL niistä tietää? Osa 2”
 1. Ei voi liikaa korostaa millaisen riskin vaikka THL:n sisältä esiin astuva “pilliinpuhaltaja” ottaisi. Ei todennäköisesti mene vain työpaikka vaan myös ammatti, ehkä omaisuus ja varmasti kollegojen arvostus. Tämän yhden totuudentorven takiahan voi moni muukin joutua rivarilandian reunalle ja pudota tyhjyyteen. Miten Haavikko kirjoittikaan : organisaatioiden on elämä.

 2. Yhä hullummaksi menee.
  Ensin “rokotteilla” saadaan syövät aikaiseksi, ja sitten tulee “rokote”, jolla niitä parannetaan?
  Ja vain 18 annosta / potilas, joten valtiolta tullaan kuppaamaan rutosti rahaa näihin “rokotteisiin”, joita syöpään sairastetut tulevat vaatimaan.
  Ja muilta sitten vaaditaan “rokotepassia” joka paikassa, tai et saa palveluita, tai edes rahojasi pankista.

  https://tekniikanmaailma.fi/uutta-syovan-hoitoon-tarkoitettua-rokotetta-testataan-nyt-satoihin-ihmisiin-yksi-jannittavimmista-asioista-joita-olemme-nahneet-pitkaan-aikaan/

  https://www.theguardian.com/society/2024/apr/26/cancer-mrna-vaccine-melanoma-trial

 3. Nämä syövät istutettiin jo 2009 – 2010 ! Terveyskirjasto Duodecim: “Sikainfluenssa-pandemia 2009 – 2010 sekä rokotukisa seurannut narkolepsia.” Suora lainaus: “Narkolepsiaan syyllinsenä pidetään yksilöllitsä perinnöllistä alttiutta, sekä rokotteen sellaista rakennetta, jota ei ole yhdessäkään aiemmassa rokotteessa.” Nämä “rokotteet” siis puustaavat perinnöllisiä alttiuksia; joita Suomen kansalaisilla on paljon geeniperimän suppeuden vuoksi”. Nämä “piikit” siis ovat täsmäase nimenomaan Suomen kansalaisia vastaan ja samalla rajan taakse !

  THL tiesi kaiken ennen covid-19 piikkejä, koska tuon tutkimuksen takasivulla on nimi H. Nyhonek !

  Yhtään uutta piikkiä ei olisi JULKISEN TIEDON valossa saanut anta 2009 – 2010 jälkeen; kyseessä siis selkeästi on TODISTEIDEN mukaan KANSANMURHA 2+19 – 2010.

  Ja lisätodiste on että 2010 pankki-vakuutuslaitokset pelastettiin maksamasta vammautuneille. Vakuutussopimuslain muutos 2010: Vakuutuslaitokset voivat irtin´sanoa vakuutuskannat, jotka eiväåt enää ole hyvää liiketoimintaa ! 2022 ja 2023 siarauskuluvakuutuksia on irtisanottu tai heikennetty 1,3 MILJOONA kappaletta; koska TODISTEIDEN mukaan korvausmaksut nousivat rajusti 2013 – 2016 ; siis ennen covid-pandemiaa. Norkolepsia-oikeudenkäynnit ja Ketolaisen kirja PIIKKI kertoo totuuden mitä jo 2009 – 2010 touhuttiin EDUSKUNNASSA pelastaen pankki-vakuutuslaitoksia piikkituhojen maksamisesta.

  Nämä tietot on kaivettu JULKISISTA lähteistä ja ne todistavat TAHALLISEN KANSANMURHAN 2019 – 2021; joka jatkuu yhä lisäpiikityksillä !

  Julkinen terveydenhuolto saa 1 MILJOONA uutta asiakasta näistä vakuutuksen menttäneistä, ja tulee menemään siksi KONKURSIIN; kuten on suunniteltu kuntien ITSEHALLINNON LAKKAUTTAMISEKSI; tämä ihmisten on tajuttava ja TAISTELTAVA VASTAAN !

  Todisteet julkisia Rumble; Atomistudio; Totuuden etsijät; Kimmo Leino; Suomen terveydenhuollon tahallinen alasajo !

  Missä Suomen “poliisit” luuraa ?

  Tuon tutkimuksen mu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *