#Kantoraportti: WHO:n pandemiasopimusta myydään kuin pölynimuria sokealle mummolle – Osa 2

Avatar photo

BySami Antinniemi

4.5.2024 , , ,
Kantoraportti Mika Salminen ja WHO

Tämä osa sisältää muutamia videoita, joiden katsominen on olennaista asian ymmärtämiseksi. Kiinnostavin niistä on keskustelu THL:n johtaja Mika Salmisen kanssa.

Ennen tähän Kantoraporttiin tutustumista kehotan katsomaan tämän Kantoraporttisarjan osan yksi. Yhdessä nämä kaksi osaa auttavat ymmärtämään, kuinka WHO:n pandemiasopimusta myydään kuin pölynimuria sokealle mummolle.

Edellisessä osassa kerroin yrityksistä ottaa yhteyttä joihinkin Suomen WHO:n neuvotteluvaltuuskunnan henkilöistä. THL:n Otto Helve, jolta olisin halunnut tiedustella, miten Suomi neuvottelijana suhtautuu siihen, että WHO pyrkii edistämään tieteen vaaralliseksi todistaman mRNA-teknologian käyttöä, ohjasi minut tekstiviestein kysymään STM:n Outi Kuivasniemeltä. Lähetin hänelle kysymyksen sähköpostilla.

Osa lähettämästäni kysymyksestä:”Ensinnäkin, WHO ei järjestönä vaikuta noteeraavan ollenkaan mRNA-teknologialla tuotettujen rokotteiden mittavia ongelmia ja ihmisille aiheutuneita vakavia haittoja, jopa kuolemantapauksia. 
Asiasta on jo pitkään herännyt keskustelua eri maiden parlamenteissa ja tutkimustuloksia on runsaasti.

Kysyin myös Gain of Function tutkimuksesta ja siitä erittäin ilmeisestä asiasta, että edellinen pandemia ilmaantui Wuhanin laboratoriosta ja jonka tiedon peittelyyn WHO aktiivisesti osallistui. Näiden tietojen uskoisi jollain tavalla herättävän kysymyksiä suomalaisten terveyden etuja ajavassa valtuuskunnassa.

Näihin kysymyksiin Outi Kuivasniemi vastasi seuraavasti:

Kuivasniemen vastaus

Tässä vaiheessa alkoi jo olla selvää, että Suomen neuvottelukuntaa näyttää vaivaavan jonkinlainen syvä tietämättömyys tai välinpitämättömyys, tai ainakin terveen skeptisyyden puute faktoista, jotka koskevat suomalaisten terveyttä ja hyvinvointia koskevia asioita.

Sitten sain tekstiviestillä vastauksen, jossa kerrottiin, että voisin soittaa takaisin. Uskoin viestin olleen toiselta ihmiseltä, jolle olin pyrkinyt soittamaan, mutta ilmeni, että soitinkin THL:n johtaja Mika Salmiselle. Valtuuskunnan osanottaja hänkin, vieläpä korkea-arvoinen. Siispä kysyin häneltä kysymykset mRNA:sta ja Gain of Function -tutkimuksesta ja nauhoitin puhelun.

Pidän tämän puhelun julkaisua journalistisessa mielessä tärkeänä, sillä asia ei voisi olla vakavampi. Kuulette seuraavassa THL:n johtajan käytännössä täydellisen välinpitämättömyyden sellaisiin tietoihin WHO:sta ja mRNA-rokotteista, jotka vaikuttavat suoraan ihmisten terveyteen ja henkeen. Kuulostaa rajulta, mutta tämä on totta. Tämän järkyttävän suuren ristiriidan korostamiseksi lisäsin videoon muuta asiaan liittyvää materiaalia.

Seuraavassa #kantoraportti puhelustani Mika Salmisen kanssa.

Tavallinen suomalainen uskoo suomalaisen viranomaisen toimivan hänen parhaakseen. Nyt näin ei selvästikään ole. Miten tämä voi olla mahdollista?

Kysykää itseltänne, miten THL:n johdon ja nähtävästi kaikkien WHO:n valtuuskuntaan osallistuvien on mahdollista olla tietämättä ja välittämättä näistä täysin näkyvillä olevista asioista liittyen WHO:n toimintaan?

Palaan vielä raportin ykkösosassa mainitsemaani puheluun STM:n kansainvälisten asian johtaja Pasi Korhosen kanssa. Tätä puhelua en nauhoittanut, mutta tuntuma oli, että henkilö langan päässä ei todellakaan välittänyt niistä asioista, joista hänelle selitin. Hän kyllä tiesi ja ymmärsi, mutta luottamus järjestelmään on niin suuri, että hän uskoo järjestelmän itse korjaavan itsensä.

Eli, jos jotain ongelmaa on, kyllä WHO:n asiantuntijoineen sen sitten hoitaa.

Mielestäni juuri tämä asenne on tämän jo kaiken absurdin ylittäneen mielettömyyden taustalla – täydellinen kyvyttömyys nähdä laatikon ulkopuolelle ja täydellisen sokea luottamus siihen, että pohjimmiltaan laatikon sisäpuolella kaikki on kunnossa.

Tietenkin, jossain tapauksissa, myös rahoituksella ja niiden mukana tulevilla sidonnaisuuksilla voi olla osansa. Tämä on asia, josta WHO:n edellinen johtaja Margaret Chan valitteli vuonna 2015.

Ongelma WHO:n toiminnassa on nyt käsittämättömän laaja. Maailman johtava terveysviranomainen toimii vastoin ihmisten etua ja muiden osittain piilossa olevien intressien hyväksi. Se ei välitä ja noteeraa millään tavoin miljoonia koronarokotteista vammautuneita ja kuolleita ja tähtää edelleen saman teknologian jatkamiseen. WHO ei myöskään noteeraa millään lailla sitä tosiasiaa, että koronapandemia on keinotekoista alkuperää, ja sen sijaan se pelottelee seuraavan zoonoottisen pandemian olevan juuri nurkan takana.

Tämän kaiken pitäisi olla nyt täysin päivänselvää ja läpinäkyvää jokaiselle ajattelukykyiselle ihmiselle. Silti näemme, miten viranomaiset välttelevät henkilökohtaista vastuutaan piiloutumalla instituutionsa selän taakse ja sanoen, että juuri tästä yksityiskohdasta ei nyt puhuta. Tietämättömyys on todellakin voimaa niille tahoille, jotka WHO:n pandemiasopimuksesta nyt hyötyvät.

Mistä tuo tietämättömyys sitten kumpuaa?

Kuuromykkä #narratiivipiiri = sokea mummo

Käytän sanaa narratiivipiiri kuvaamaan sitä yhteiskunnan päättävien elimien osaa, joka ohjaa julkista keskustelua; toimittajat, poliitikot, virkamiehet ja asiantuntijat. Nyt tuo narratiivipiiri on käytännössä täysin irti todellisesta tilanteesta ja etenkin Suomessa täysin sulkeutuneena kuplaansa.

Vaikuttaa siltä, että osalle WHO:n toimintaansa valjastamien organisaatioiden piirissä toimivista ihmisistä todella uskoo tarinaansa. Niin uskomatonta kuin se onkin, tämä on mahdollista, jos ihmiset seuraavat vain oman informaatiokuplansa tietoa.

Ihmisen pään sisään ei pääse, joten olettaisin kehäpäätelmän virkamiehen mielessä menevän tähän tapaan: WHO:n ammattilaiset tuottavat parhaan ja oikean tiedon, jotta en ajautuisi harhaan, seuraan siis vain tuota tietoa.

Näin kehittyy kuin kuolonkierre, jota nyt neuvoteltavan pandemiasopimuksen myötä vahvistaisivat siihen liittyvät edellytykset kehittää disinformaation vastaista taistelua, eli torjua kaikki lääketieteellinen tieto, joka ei olisi niin sanotusti WHO approved.

Toinen tekijä on WHO:n tuottama propaganda.

Tätä WHO:n propagandaa ei juuri näe valtavirran mediassa ja nähtävästi se onkin suunnattu WHO:n omille työntekijöille sekä etenkin jäsenvaltioiden terveysviranomaisille. Tähän seuraavaan videoon olen tehnyt koosteen siitä, millaista tuo propaganda on.

Näin siis tapahtuu juttusarjan otsikon mukainen tilanne. Suuri virkamiesten ja naisten joukko on kuin tuo sokea mummo, jolle myydään pölynimuria. He eivät tiedä tai ymmärrä, mitä ovat tekemässä. Vielä yksi esimerkki siitä, miten tämän propagandan taika ihmisiin ja nähtävästi etenkin virkamiehiin, vaikuttaa.

Propagandan ja ”me”-hengen myötä kehittyy tämä tottelevainen “me teemme yhdessä hienoa työtä” -virkamieshenki, ajaa pandemiasopimuksen mielettömyyttä eteenpäin.

Hyvä esimerkki hengestä näkyy tällä videolla, jossa Suomen neuvottelija Eila Mäkipää pitää ylitsepursuavan toverihenkisen puheen Tedros Ghebreyesukselle sekä WHO:n virkamieskunnalle yhdessä monista WHO:n ohjelmista, joista sinä lukija tuskin olet koskaan edes kuullut. Tämän ohjelman nimi on – Council for the Economics of Health for All

Tedroksen käynnistämä Council for the Economics of Health for All kertoo sivuillaan ohjelman tavoitteena olevan hallitusten talouden muokkaamisen tuottamaan terveyttä kaikille.

Suomi on siis tässäkin projektissa mukana – yhteistyössä, jonka laadusta ja tarkoituksista sinun nähtävästi ei tarvitse tietää.

Todennäköisesti tämäkin ohjelma on jollain lailla kietoutunut siihen laajaan verkostoon projekteja ja sitoumuksia, joihin WHO:n pandemiasopimuksella ja sen IHR säännösten muutoksilla pyritään propagandalla marinoidut virkamiehet sitoutumaan. Juuri näin WHO:n pehmeä vallankaappaus toimisi. Missään ei sanota, että valta luovutettaisiin WHO:lle, ei, jäsenvaltiot tekevät sen kuuliaisesti itse omien virkamiestensä toimesta – elleivät kansalaiset ja poliitikot tätä estä.

Ja sen suhteen vaikuttaakin jo hyvältä. Kuulimme, miten Mika Salminen puhelussa uskoi sopimuksen kariutuvan. Toivottavasti niin käykin, sillä jo nyt Yhdysvalloissa 49 senaattoria on vaatimassa presidentti Bidenia irtautumaan sopimuksesta.

Allekirjoituksia 49 republikaanisenaattorin Bidenille lähettämästä kirjeestä, jossa vaaditaan irtautumaan WHO:n pandemiasopimuksesta.

Lue kirje tästä

Suomessa tällaista poliittista kannanottoa vielä odotellaan. On erittäin monta syytä kysyä, miksi?

#stopthetreaty

Kantomedia on täysin vapaa ja vapaaehtoisin voimin toimiva media. Journalismin tuottaminen kuitenkin maksaa. Sami Antinniemen työtä voi tukea tilaamalla maksullisen version hänen uutiskirjeestään substackissa tästä linkistä: https://samiantinniemi.substack.com/

Linkki jakamista varten: https://kanto.media/tfqv
One thought on “#Kantoraportti: WHO:n pandemiasopimusta myydään kuin pölynimuria sokealle mummolle – Osa 2”
  1. Suomen “päättäjät ” lahjottiin kauan sitten: Iltalehti 19.2. 2013 “Miljoonien rahavirrat puolueille.” Jorma Heikkinen: “Puolueille ei maksettu rahaa turhaan.” “Rahalla on saatu omanlaista lainsäädäntöä”.

    Käskyt siitä, millaista lainsäädäntöä Suomessa tehdään tulee siis parlamanttarisen järjestelmän ulkopuolelta; tämä muuten on MAANPETOS ja pian KANSANMURHA: Rumble; Atomistudio; Totuuden etsijät; Kimmo Leino; Suomen terveydenhuollon tahallinen alasajo.

    Finanssivalvonta ei tätä kansanmurhaan johtavaa lainsäädännön ostamista tutki; sensijaan se on rynnännyt oma-Säästöpankin kimppuun; karkkirahat kiinnostavat, mutta 10 – 20 miljardin petos ei laisinkaan.

    Tuon striin sekä 4.4. vastaana youtubessa “Pankkien ja vakuutuslaitosten valta Suomessa” saa laittaa laajaan jakoon, sillä kyseessä on Suomen valtiojohdolta ja vakuutuslaitoksilta RIKOLLINEN toiminta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *