Myönsikö valtamedia ns. pankkimafian olemassaolon?

Avatar photo

ByJarno C.

5.5.2024 , ,

Kauppalehti julkaisi 26.4. lehdistötiedotteen, jossa kerrotaan asioita, joita eräiden vähemmän arvostettujen piirien jäsenet ovat yrittäneet tuoda ihmisten tietoisuuteen pitkän aikaa.

Kuvauksen mukaan Hannu Sokala, joka on tehnyt mm. Helsingin Sanomissa ja Ylessä pitkän uran taloustoimittajana, on selvittänyt, että pankit saavat luoda rahaa ja voitot kuuluvat pankkiireille, mutta tappiot muille. Jos tulee ongelmia, veronmaksajat pelastavat pankkiirit. Tiedotteessa luonnehditaan sitä, että sama raha lainattiin 1600-luvulla Lontoossa useammalle asiakkaalle paperia painamalla, “historian kannattavimmaksi petokseksi”. Edelleen siinä kerrotaan, että “[m]onien tutkijoiden mukaan pankit ovat edelleen tällä tiellä – ne lainaavat rahaa, jota niillä ei ole” ja tämä on mahdollista siten, että pankit luovat uutta rahaa tyhjästä, mikä johtaa 15 vuoden välein talouskriiseihin.

Tähän asti niitä, jotka ovat kertoneet ääneen saman asian, on haukuttu erilaisilla haukkumasanoilla. Onko nyt tämä julkista tietoa? Parilla googletuksellahan on ollut pitkään selvitettävissä, että maailmassa on paljon enemmän velkaa kuin rahaa. Eräät ovat kertoneet, ettei tällainen systeemi voi päättyä hyvin, ja saaneet siitä hyvästä vihaa niskaansa. Saako asiasta nyt siis jo puhua avoimesti?

Seuraavat kuvakaappaukset on otettu 30.4.2024:

Kenellä on oikeus huomauttaa pankkitoiminnan petoksellisuudesta? Hannu Sokalalla ainakin on, mutta miksi sellaisilla, joilla ei ole pitkäaikaista ja vakiintunutta hyvän tyypin mainetta, ei ole oikeutta sanoa ääneen samoja asioita ilman, että heidän sanomisiaan yhdistetään väkivaltaisiin tai muuten vahingollisiin ideologioihin? Hannu Sokala on myös julkaissut kirjan nimeltä Maailman 50 vaarallisinta sukua, jonka ensimmäiset 25 sivua löytyvät Otavan verkkokaupan sivuilta ja josta on varsin myönteiseltä näyttävä kirja-arvio MTV3:n sivuilla. Niissä mainitaan nimiä, joiden mainitsemisessa saa toisinajattelijana olla äärimmäisen varovainen, ellei halua niskaansa perättömiä syytöksiä…

Linkki jakamista varten: https://kanto.media/c9cl
3 thoughts on “Myönsikö valtamedia ns. pankkimafian olemassaolon?”
 1. Nyt olemme kuitenkin jo uudella levelillä; Youtube; Totuuden etsijät; Kimmo Leino ; Pankkien ja vakuutuslaitosten valta Suomessa. ( Atomistudion striimi 4.4. 2024 )

  Valta ohittaa jopa lait ja viranomaisten toiminnan. Esimerkiksi Finanssivalvonta ei suostu tutkimaan pankki-vakuutuslaitosten lakien soveltamista ohi selvän lainsäädännön; joka sekin on saatu lahjonnalla .( Iltalehti 19.2. 2013 “Miljoonien rahavirrat puolueille”.) ( Rumble ystävänpäivänä ; Atomistudio; Totuuden etsijät; Kimmo Leino; Suomen terveydenhuollon tahallinen alasajo).
  Lähes 20 vuotta olen kerännyt todisteita Suomen todellisista vallankäyttäjistä; ja rahan maailmasta ne löytyvät. Iltalehti 7.4. 2012 “Eduksunnassa muhii miljardikaappaus”; eli pankit ja vakuutuslaitokset taas pelastettiin varastamalla ihmisten omaisuutta; nyt kysessä oli SUORA VARKAUS; “lailla 444/2012” josta Kansalaistorilla jätetty julkinen rikosilmoitus: Tokentube / Kimmo Leino puhuu .

  Poliisi Suomessa ei saa tutkia tällaista rikollisuutta; EOA 876/2/05… Poliisilla ei ole oikeutta suorittaa esitutkintaa kansalaisen sille ilmoittamassa presidentin- ja ministerinvastuuasiassa. Tuon päätöksen salaaminen 20.12. 2007 asti lisäksi se on 3 kertaa muuttunut “arkistoinnin” aikana; eli kansalasilla on nyt nähtävinä veksio 4 ! ( diaarinumeroita on poistettu näkyvyydestä julkisesta asiakirjasta ) .

  Noihin striimeihin olen kerännyt kattavan otannan Suomen hallitusten rikollisesta toiminnasta noin 20 vuoden aikana. Suomen hallitusten meriitteihin kuuluu mm. Kansainvälisen rikostuomioistuimen LAHJONTA ja EIT:n laittaminen “seulomaan” 97 – 99 % Suomesta sinne lähetetyistä valituksista; julkinen todiste : EOA kanslaipäätös 1350/4/08 ( koske EIT 24221/06 Leino verus Suomi ) : EIT tuomarin jääviyksiä seuloa pois käsittelystä Suomen työpaikkaansa koskevaa aineistoa ei voida tutkia, vaikka kyseessä olisi Suomen valtion valitsema henkilö. 99 % seulontaprosentti siis on Suomen valtion tekemien ihmisoikeusloukkausten SALAAMISTA. archive.today/kimmoleaks.fi on ollut julkisena niin kauan, että moni poliisikin sen tietää; ja on siis muuttunut rikolliseksi !

  Kansainvälinen laki: mikäli joku tietää vakavan rikoksen ja jättää sen ilmoittamatta syyllistyy itse rikokseen. Ilmoita tässä, että julkaistut striimit ovat LAIN MUKAINEN tällainen ilmoitus vakavista rikoksista, joka jatkuessaan tulee johtamaan monen Suomen kansalaisen kuolemaan hoidon puutteen seurauksena; ja nyt ylikuolleiden lisäksi.

  Kun

  1. Kun lisäksi olen 9.12. 2005 jättänyt valtakunnansyyttäjänvirastoon syyteilmoituksen lainsäädännöllisen syrjinnän lopettamiseksi Suomessa on kyseessä jatketut rikokset vanhojen rikosten peittelemiseksi. Valtakunnnansyyttäjänviraston 8 kuukauden diariinkirjaamisaika ei ainakaan vähennä toiminnan rikoksellisuutta. Lisäksi 2008 EIT sai kirjatun pikakirjeen olla tuhoamatta aineistoa ja lähettää sen Kansainväliseen rikostuomioistuimeen; jonka tuomareita juuri nyt Israel painostaa; onkin kysyttävä tekikö EIT rikoksen; Kansainväliselle rikostuomioistuimelle kuuluvat asiakirjat ovat tuhoamattomia; säilytettiimpä niitä missä tahansa. Ilmoitan tässä julkisesti mm. nämä kirjoitukset tällä lehdessä sekä striimini ystävänpäivä ja 4.4. 2024 youtube Kansainväliselle rikostuomioistuimelle kuuluvaksi todistusaineistoksi näytettyine asiakirjoineen. Nyt siis näiden striimien ja tiedettyjen asiakirjojen tuhoaminen viestikoekeskuksenkin toimesta on RIKOLLINEN TEKO ja rikosten tutkinnan estämistä; ilmoitan ne liitteeksi 9.12. 2005 Valtakunnansyyttäjänviraston syyetilmoitukseen nimikkeellä lainsäädännöllisen syrjinnän jatkaminen ja syventäminen tarkoituksella KANSANMURHA ainakin pienyrittäjien osalta; ihmisoikeudet viety. ( tokentube Kimmo Leino puhuu / rikosilmoitus PL 118 § 3 momentista ja lain 444/2012 milojardivarkaudesta). Yrittäjien eläkerahastot varastettu ja aiheutettu YEL-maksujen nousu kohtuuttomaksi ; covid-sulkutilalla aiheutettu usean yrityksen konkurssi; yritystoiminan turvaamiseksi otettuja sairauskuluvakuutuksia irtisanottu laittomasti ja aihetettu kidutuskenomainen tila, jossa yrittäjä ei saa kunnollista viipymätöntä hoitoa lakien ja THL:n 15.4. 2024 ohjeistuksen vastaisesti ; koska edes kipuja ei hoideta kyseessä on KIDUTUS ! ( useita tapauksia minukin tiedossa ).

   Tarvitsemme tänne nyt uuden ketjun, jossa hoidon puutteen ( kun vakuutus on irtisanottu tai huononnettu rikollisesti) uhrit julkisesti kertovat kokemuksistaan piikkihaitoojen tavoin. Heidän kertomukssensa samalla muodostavat JULKISEN RIKOSILMOITUKSEN Kansainväliselle rikostuomioistuimelle toimitettavaksi KANSANMURHASTA ja kidutuksesta Suomessa SUUNNITELMAN MUKAAN ; terveydenhuollon tahallinen alasajo vakuutukset irtisanomalla ja sote-uudistuksella; jonka valtiovarainministeriön 2015 laskelman mukaan tiedettiin aiheuttavan ainakin 1 miljardin lisäkulut terveydenhuollolle ilman corona-toimiakin ! Dokumentti on jaettu ystävänpäivän striimissä kansalasille; jakakaa niitä lisää kiitos ! Petokset on paljastettu ja kaiken alkuunpanemisen mahdollistavista rikoksista siis syyteilomoitus jätetty 9.12. 2005 ; jonka täydentämien tämäkin kirjoitus siis on . ( kaikki tämä on suunnitelmallista lainsäädännöllistä syrjintää; alkaen YLE:n haltuunotosta 2005 tehdyn tutkimuksen seurauksena : Media ja demokratia Suomessa / Kriittinen näkökulma: “Ratkaisevassa roolissa tässä on YLE.” Lainsäädännöllisen syrjinnän onnistumisesi siis YLEstä tehtiin verovaroin kustannettu RIKOLLINEN propakandakanava ! Minä pienyrittäjänä olen 3 – 4 kertaan ihmisoikeudeton Suomen kansalainen; joka jättänyt USEITA rikosilmoituksia näistä asioista vuosikymmenien varrella !

   Nyt kansalaisten on autettava saamaan nämä rikokset tutkintaan; jotta Suomi saadaan pelastetuksi sen RIKOLLISILTA “päättäjiltä” ! Kiitos vaivannäöttänne jo etukateen .

   Kansainvälinen rikostuomioistuin on nyt suututettu; meidän hetkemme saattaa olla NYT !

 2. Kaikkien onneksi en ole hyvä ennustamaan, mutta ennustan tässä nyt silti:
  Valuuttajärjestelmän toimimattomuus tuodaan pikkuhiljaa ihmisten tietoisuuteen, myönnetään julkisesti ongelmat ja tarjotaan sitten julkaisuvalmis ratkaisu: digitaalinen valuutta.
  Tätä uutta järjestelmää toki ylläpitää samat tahot kuin edellistäkin: keskuspankit. Eli pankkiirit.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *