#Syytäpohtia – Kuuluvatko rokotettujen äänet keväällä 2024?

Avatar photo

BySami Antinniemi

8.5.2024 , , ,

Mico Roikonen on yksi monista, jotka koronarokote vei työkyvyttömyyteen ja lääkärikäyntien byrokraattiseen kafkaviidakkoon. Virallisesti koronarokotteesta vaurioita saaneita ei ole olemassa, joten elämä on pinnan alla. Mico esiintyi viime vuonna Rokotettujen äänet dokumentissa, jossa hän kierteli vaaliteltoilla kysymässä eduskuntavaaliehdokkailta, tietävätkö he koronarokotehaittojen ongelmasta. Dokumentti valaisi hyvin sitä, kuinka politisoitunut asiasta on tullut ja miten syvällä yhteiskunnassa asian vältteleminen on.

Huhtikuussa kävin haastattelemassa Mico Roikosta. Nyt tietoisuus rokotehaitoista, samoin kuin koko ongelman hirvittävä laajuus on paljastumassa yhä suuremmalle yleisölle. Mutta viranomaiset Suomessa ovat edelleen siilipuolustuksessa ja mikä pahinta, vaikuttaa siltä, että asian olemassaoloa todella tietoisesti peitellään viranomaisten taholta. Mico kokee, ettei hänen sydänongelmiaan haluta hoitaa asian peittelemisen vuoksi.

Katso ohjelma tästä. Pituus 35.45

Katso myös maaliskuussa 2023 valmistunut Rokotettujen äänet dokumentti.

Kantomedia on täysin vapaa ja vapaaehtoisin voimin toimiva media. Journalismin tuottaminen kuitenkin maksaa. Sami Antinniemen työtä voi tukea tilaamalla maksullisen version hänen uutiskirjeestään substackissa tästä linkistä: https://samiantinniemi.substack.com/

Linkki jakamista varten: https://kanto.media/wcej
One thought on “#Syytäpohtia – Kuuluvatko rokotettujen äänet keväällä 2024?”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *