Mitä ihmettä EU:n Suomeen tuottama lintuinfluenssarokote oikein on?

Avatar photo

BySami Antinniemi

11.6.2024 ,

Suomalaiset ottavat kiitollisina vastaan uudet annokset turvallisia ja tehokkaita rokotetuotteita lintuinfluenssaa vastaan. Ihan varmuuden vuoksi.

Miksi, mistä ne tulevat ja mitä niissä on? Rokotteisiin ja terveyteen liittyvissä asioissa media tietenkin kääntyy aina THL:n puoleen.

Viime vuosina tämä käytäntö on muodostunut ongelmalliseksi, sillä tarkempaa tietoa ei THL:stä usein yksinkertaisesti saa. Lintuinfluenssaa koskeva artikkelikin sivuilla on päivätty marraskuussa 2023.

Asiaa ei myöskään auta, että THL ei tavallisesti vastaa tiedusteluihin ja jos vastaakin, ei jaetulla tiedolla ole juuri hyötyä.

On siis turvauduttava ulkopuoliin tiedonlähteisiin. Doortofreedom.org järjestön perustaja tohtori Meryl Nass on asiantuntija sekä lääketieteen että bioterrorismin ja muutenkin ns. Suuren Pharman korruptiivisten koukeroiden alalla. Hän twiittasi tilanteesta tänään.

EU ostaa ja toimittaa *testaamattomia* HENKILÖIDEN lintuinfluenssarokotteita tautia (H5N8) vastaan, jota ei ole olemassa. Vastaanottajat ovat koekaniineja, jotka saavat vain riskin, mutta eivät mitään mahdollista hyötyä. – Nass

Sequire yhtiön H5N8 rokote tulee Suomeen samaa reittiä kuin koronarokotteetkin. Yhdysvaltojen virastoviidakosta ja sikäläisen HHS alaisen BARDA:n tilauksena. USA:n virastojen korruptoituneita toimia on setvitty Yhdysvalloissa viimeisten vuosien ajan mm. Select Subcommittee on Coronavirus kuulemisissa.

Mutta eihän tämä koske Suomea, koska Yhdysvaltojen sylttytehtaalta lähdön jälkeen tuotteet hyväksyy Euroopan Unionin oma virasto EMA (European Medicines Agency), virasto, joka hyväksyi useiden asiantuntijoiden mukaan laittomasti rokotteiksi nimetyt mRNA-injektiotkin.

Tämän rahanpesua muistuttavan ketjun loppupäässä suomalaiset viranomaiset nyökyttelevät mukisematta tuotteen pyhitetyksi, sekä injektoivat ne suomalaisiin käsivarsiin median mainostaessa niiden tutkittua turvallisuutta. Miksi ei? Onhan tuote monen viraston kautta kulkenut ja siten varmasti tutkittu ja turvallinen useaan kertaan.

BARDA – Biomedical Advanced Research and Development Authority Yhdysvalloista tilaa ja tuottaa lääketieteellisen vastakeinon (Medical Countermeasure) nyt ensimmäisenä maailmassa suomalaiselle maatilan työntekijälle.

Suomalaisia varmasti kutkuttaa se, että meistä puhutaan ulkomaiden lehdistössä. Lääketieteestä kirjoittava Statnews kertoo Suomen olevan H5N8 tuotteen ensimmäinen ylpeä kokeilija.

Statnews 5.6.2024

Tähän mennessä lintuinfluenssaan on näemmä sairastunut muutama ihminen Yhdysvalloissa. Statnewsin jutussa haastateltu Sequira yhtiön johtaja kertoo suomalaisten olevan ensimmäisiä, jotka todella aikovat käyttää uutta rokotetta lintuinfluenssaa vastaan.

Hyvä. Eli mitä tämä Sequiran medical countermeasure tuote siis on? Meryl Nass kertoo siitä tänään ilmestyneessä substackissaan. Hän on kaivanut EMA:lta H5N8 rokotteen tuoteselosteen ja analysoinut sitä. Kyse ei ole mRNA-tuotteesta vaan perinteisemmästä mallista adjuvantteineen.

THL:n tietojen puutteessa on turvauduttava tässäkin ulkomaisiin asiantuntijoihin suomalaisten terveyden ja hyvinvoinnista huolehdittaessa. Erityisesti biosodankäynnin tunteva ja pitkän uransa aikana mm. Yhdysvaltojen omilla sotilaillaan tekemiä pernaruttorokotekokeita paljastanut biologian tohtori Meryl Nass, on tästäkin rokotteesta enemmän kuin huolestunut.

Suomennos Meryl Nassin substack kirjoituksesta 11.6.2024. Ohessa tiedot tuoteselosteesta ja tummennetulla hakasuluissa Meryl Nassin kommentit.
A/Astrakhan/3212/2020 (H5N8) kaltainen kanta (CBER-RG8A) (kladi 2.3.4.4.4b) 7,5 mikrogrammaa** 0,5 ml:n annosta kohti.


* Lisätty terveistä kanaparvista peräisin olevissa hedelmöityneissä kananmunissa.
** ilmaistuna mikrogrammoina hemagglutiniinia (HA).


Adjuvantti MF59C.1, joka sisältää 0,5 ml:n annosta kohti:
[voi aiheuttaa autoimmuniteettia-Nass].

skvaleeni (9,75 mg), polysorbaatti 80 (1,175 mg), sorbitaanitrioleaatti (1,175 mg), natriumsitraatti (0,66 mg) ja sitruunahappo (0,04 mg).

Zoonoottinen influenssarokote Seqirus saattaa sisältää pieniä määriä valmistuksessa käytettyjen kananmuna- ja kanaproteiinien, ovalbumiinin, kanamysiinin, neomysiinisulfaatin, formaldehydin, hydrokortisonin ja setyylitrimetyyliammoniumbromidin jäämiä (ks. kohta 4.3).

Täydellinen apuaineluettelo on kohdassa 6.1.

Vaihdettavuus

Zoonotic Influenza Vaccine Seqirus H5N8 -rokotteen ja muiden H5-rokotteiden keskinäistä vaihdettavuutta tukevia tietoja ei ole saatavilla.
[Toisin sanoen meillä ei ole tietoa siitä, miten tämä toimii nykyistä lintuinfluenssakantaa H5N1 vastaan- Nass].


Suojan kesto
Suojan kesto perusrokotusohjelman jälkeen ei ole tiedossa.
[Suoja? Emme ole koskaan todenneet suojaa – Nass].


Rokotteen tehon rajoitukset
H5-alatyyppien aiheuttaman influenssa A:n osalta ei ole todettu immunologista suojan korrelaatiota. Zoonoottisen influenssarokotteen H5N1 humoraalisten immuunivasteiden perusteella kahden annoksen jälkeen suojaava immuunivaste ei välttämättä synny kaikilla rokotettavilla.

[Meillä ei ole aavistustakaan siitä, toimiiko se, mutta samat ihmiset, jotka tuovat teille COVID-rokotteet, ovat sitä mieltä, että olisi erittäin hyvä idea saada tämä rokote.]


Ristireaktiivinen immuniteetti
Zoonoottisen influenssarokotteen Seqirus H5N8:n kanssa ei ole kliinisiä ristireaktiivisuustietoja. Immuunivasteen astetta, joka voidaan saada aikaan rokotekannan Zoonotic Influenza Vaccine Seqirus H5N8 alatyypeistä tai kladeista
poikkeaville influenssa A(H5)-viruksille, ei tunneta (ks. kohta 5.1 Tiedot ei-kliinisistä tutkimuksista)

[Meillä ei ole aavistustakaan, mitä olemme tekemässä-Nass].


4.6 Hedelmällisyys, raskaus ja imetys

Raskaus


Zoonotic Influenza Vaccine Seqirus H5N8 -rokotteen käytöstä raskauden aikana ei ole tietoja.

Rajoitetut tiedot saatiin naisilta, jotka tulivat raskaaksi MF59C.1:llä adjuvantoidulla Zoonotic Influenza Vaccine H5N1 -rokotteella tai vastaavilla pandemia H1N1 -rokotteilla tehtyjen kliinisten tutkimusten aikana.
[Aha! Heillä on siis H5N1-rokote… mutta he eivät käytä sitä… vaan sen sijaan he käyttävät paljon huonompaa rokotetta, joka vastaa nykyisin kiertävää H5N1-lintuinfluenssaa. Mitä ongelmia he kohtasivat H5N1-rokotteen kanssa???? Myöhemmin etiketissä kuvataan, kuinka yli 4000 ihmistä sai H5N1-prototyypin, mutta EU päätti ostaa testaamattoman rokotteen – Nassin].


Hedelmällisyys
Ihmisen hedelmällisyydestä ei ole tietoja Zoonoosi-influenssarokote Seqirus H5N8. Kaneilla tehty tutkimus ei osoittanut Zoonotic Influenza Vaccine H5N1 -rokotteen lisääntymis- tai kehitystoksisuutta (ks. kohta 5.3).


4.7 Vaikutukset ajokykyyn ja koneiden käyttökykyyn

Jotkin kohdassa 4.8 mainituista ei-toivotuista vaikutuksista voivat vaikuttaa ajokykyyn tai kykyyn käyttää koneita.
[Vaarallinen rokote tautiin, jota ei ole olemassa. Mitä minä sanoin?-Nass]


4.8 Haitalliset vaikutukset
Turvallisuusprofiilin yhteenveto

Zoonoosi-influenssarokotteen Seqirus A/Astrakhan/3212/2020 (H5N8)- kaltaisesta kannasta (CBER-RG8A) ei ole olemassa kliinisiä tietoja (klooni 2.3.4.4b).
[Kliiniset tiedot puuttuvat: Emme ole testanneet sitä ihmisillä. Kuka on tarpeeksi tyhmä ottaakseen sitä?-Nass].


Kliininen teho
Zoonoosi-influenssarokotteesta Seqirus A/Astrakhan/3212/2020 (H5N8)- kaltainen kanta (CBER-RG8A) (kladi 2.3.4.4b) ei ole kliinisiä tietoja.

5.3 Prekliiniset turvallisuustiedot
Zoonotic Influenza Vaccine Seqirus H5N8 -rokotteesta ei ole saatavilla prekliinisiä turvallisuustietoja.


Tiedot käyttäjälle alkavat sivulta 26, ja parhaimmillaan niitä voisi kutsua harhaanjohtaviksi. Siinä sanotaan ”kysy lääkäriltäsi tai sairaanhoitajaltasi” eri asioista – kuitenkin lääkäreille ja sairaanhoitajille annetut tiedot, joista otin otteen edellä, eivät vastaa kysymyksiin.

Alla on sääntelyviranomaisten riskinhallintasuunnitelma. Siinä selitetään, miten sääntelyviranomaiset välttävät itseensä kohdistuvan riskin tämän tuotteen hyväksymisestä. Heillä on kaksi strategiaa:

Mahdolliset haittavaikutukset (puhtaasti arvausten perusteella, koska tuotetta ei ilmeisesti ole koskaan annettu ihmisille, muuten heillä olisi kliinisiä tietoja) ilmoitetaan etiketissä.

ei tehdä mitään erityisiä ponnisteluja tietojen keräämiseksi mistään näistä erityisistä, nimeltä mainituista, pelätyistä sivuvaikutuksista.

Lopuksi Meryl kirjoittaa:

Varokaa ”terveydenhuoltojärjestelmää”, sillä siitä on tullut sairauksia aiheuttava järjestelmä. Kunpa voisin sanoa, että vangit johtavat mielisairaalaa. Mutta siitä on tullut vielä pahempaa.

Tässä H5N8 rokotteen tuoteseloste EMA:n sivustolta. THL:n sivuilta tätä ei löydy, vaikka näitä injektioita maailman ensimmäisenä Suomessa tarjotaankin!

Lopuksi pari kirjoittajan sananvapaudella annettua huomiota asiasta:

Ehkäpä suurin kysymys tämänkin asian kohdalla on, miksi me Suomessa pysyttelemme edelleen kiinni tässä rikolliselle tasolle korruptoituneessa lääketieteen tuotteiden hierarkiaketjussa, jonka huipulla ovat Yhdysvaltojen toisiinsa sotkeutuneet virastot ja Big Pharma?

Entä kuinka tämä hulluus on mahdollista?

Koska elämme maailmassa, jossa kukaan ei näytä välittävän siitä mitä tapahtuu ja tehdään.

Katso myös #syytäpohtia podcast erikoislääkäri Tamara Tuumisen kanssa.

Kantomedia on täysin vapaa ja vapaaehtoisin voimin toimiva media. Journalismin tuottaminen kuitenkin maksaa. Sami Antinniemen työtä voi tukea tilaamalla maksullisen version hänen uutiskirjeestään substackissa tästä linkistä: https://samiantinniemi.substack.com/

Linkki jakamista varten: https://kanto.media/ytov
One thought on “Mitä ihmettä EU:n Suomeen tuottama lintuinfluenssarokote oikein on?”
 1. Todellakin mRna-piikkien haitoista ON olemassa Suomessa tehty tutkimus; joka salataan !
  Lähde Terveyskirjasto Duodecim: “Sikainfluenssa-pandemia 2009 – 2010 sekä rokotuksia seurannut narkolepsia.

  Suoria lainauksia tuosta tutkimuksesta, jota on ollut tekemässä THL:n H. Nuhonek : “Narkolepsiaan syyllisenä pidetään yksilöllistä perinnöllistä alttiutta, sekä rokotteen sellaista rakennetta, jota ei ole yhdessäkään aiemmassa rokotteessa.”

  Nämä “uuden tyypin rokotteet” siis tuon julkisen tutkimuksen mukaan ainakin stimuloivat perinnöllisiä alttiuksia; eli onko menossa Natsi-Saksan tapainen rodunjalostus kemialliseen ja biotekniseen tapaan ?

  On todella huolestuttavaa, että koko mediakenttä salaa tämän tutkimuksen, joka avaa “uuden tyypin rokotteen” toimintametodia kansalaisille !

  Onkin kysyttävä suurellako summalla “päättäjiämme” lahjotaan ?

  Iltalehti 19.2. 2013 “Miljoonien rahavirrat puolueille”. “Puolueille ei maksettu rahaa turhaan.” “Rahalla on saatu omanlaista lainsäädäntöä”.

  Sadat miljardit liikkuvat tässä piikkibisneksessä ja Suomen “perustuslakikin” tähän mukautettiin 2011… 118 § 3 momentti: Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä valtakunnanoikeudessa. Kansalla ei siis ole oikeutta tietää; eikä vaikuttaa mihinkään !

  Rumble; Atomistudio; Totuuden etisjät; Kimmo Leino; Suomen terveydenhuollon tahallinen alasajo.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *