HISTORIAN SUURIN VALHE – ja miten se oli mahdollinen

Avatar photo

BySami Antinniemi

15.11.2023 , , , , , ,

Tämä juttu on julkaistu Älyhoi blogissa 18.1.2022

Olemme kohta kaksi vuotta kärsineet taudista, jota olisi voitu hoitaa apteekin hyllyltä löytyvillä lääkkeillä, mutta niin ei tehty.

Ajatus on raskas ja tuntuu lähes mahdottomalta hyväksyä. Koska tuo valhe vaikuttaa satoihin miljooniin ihmisiin, ja on aiheuttanut arviolta ainakin puoli miljoonaa turhaa kuolemaa, on se historian suurin valhe.

Suuren valheesta tekee myös se, että sen paljastaminen oli aina täysin meidän kaikkien silmien edessä. Vain hetken googlaamisen päässä. Jos vain malttoi katsoa oikein ja uskoa näkemänsä.

Tässä jutussa ei enää pohdita toimivatko nämä lääkkeet. Ivermektiini, hydroksiklorokiini ja muut.

Ne toimivat.

Tässä jutussa etsitään syyllisiä. Ei yksittäisten ihmisten teoista vaan yhteiskunnan ja ihmisen psykologisista rakenteista.

Syyllisen etsintä kannattaa mielestäni aloittaa tämän termin takaa.

WEIRD-maailman häpeäpiste on rahan asettaminen ihmisen edelle – kuolemaan saakka.

WEIRD-maailma on pinnalta kuin hymyilevä hyvää ja turvallisuutta lupaava enkeli sateenkaaren värinen maski kasvoillaan.

Covid-19 riisui tuon hymymaskin ja paljasti sen alta ytimeltään tunnottoman, kylmän ja harmaan, voittoa jauhavan koneen.

W.E.I.R.D

(WESTERN, EDUCATED, INDUSTRIALIZED, RICH, AND DEMOCRATIC)

Suomeksi siis Läntinen, Koulutettu, Teollistunut, Varakas ja Demokraattinen.

Koska LKTVD kuulostaa jonkun synkän totalitaarisen maan salaiselta poliisilta, käytän jatkossa lyhennettä WEIRD.

WEIRD on historian voimakkain planeettaamme vaikuttava yhteiskunnallinen rakenne.

Se on monimutkainen verkosto valtioita, instituutioita, lakeja, poliittisia suuntauksia, taloudellisia vaikuttimia ja kulttuurisia virtauksia.

Lännen koulutus, teollisuus, vauraus ja demokratia on tuottanut vaurautta ja mukavuutta, sekä ennen kaikkea turvallisuutta, kaikille (tai ainakin lähes kaikille) rakenteensa sisällä eläville ihmisille.

Se on tuottanut hyvinvointia ja tehokasta teknologiaa – kännykät, avaruusraketit, internetit, pelit ja lääkkeet sekä rokotteet. Kaiken.

WEIRD-maailma tuotti meille suomalaisillekin ratkaisun koronapandemiaan monikansallisen lääkejätin uunituoreella huipputeknologialla tehdyn tuotteen muodossa.

Mutta sen kylkiäisenä tuli myös tuo ihmiskunnan historian suurin valhe. Misinformaatiota täynnään oleva tarina koronan lääkehoidoista, jonka suomalainen media meille kiltisti syötti.

Ote Sydney Morning Herald lehdestä Marraskuu 7, 2020

Pandemian alussa molekyylibiologian vanhempi tutkija Kylie Waggstaff etsi Australian Monashin yliopistossa jotakin, joka saattaisi toimia SARS-CoV2-virusta vastaan. Kylie oli terveellä tavalla toimivan WEIRD-maailman osa. Korkealle koulutettu ihminen työssään, etsimässä ratkaisua ongelmaan.
Lopulta hän yhdisti petrimaljassa SARS-CoV2-viruksen sekä ivermektiinin ja virus hävisi. Tutkimuksen lupaava tulos levisi maailmalle. Jopa Suomeen valtioneuvoston tiedoksi. (1)

Mutta, WEIRD-maailma ei käyttänytkään Kylie Waggstaffin havaintoa hyödyksi.

Miksi ihmeessä?

IHMISELTÄ KARANNUT INS­TI­TUU­TIO

Baktereologi Alexander Fleming löysi penisilliinin vuonna 1928.

Alexander Fleming

Kuten Kylie, hänkin havaitsi jotain tapahtuvan petrimaljassa tietyn bakteerin kanssa. Fleming oli sinnikäs mutta hieman huolimaton tutkija. Tutkiessaan sta­fi­lo­kok­ki­bak­tee­re­ja hän jätti yhden petrimaljan ikkunalaudalle. Siinä kehittyi reaktio, joka johti myöhemmin penissiliinin syntyyn. (2)

Alexander nimitti löydöstään “homemehuksi”.

Toisen maailmansodan tultua kaivattiin kipeästi tulehduksiin auttavaa lääkettä. Penissiliinin käyttöönotossa ei kaivattu suurta vertaisarvoitua tutkimusta. Ihmiset kokeilivat ja totesivat, että lääke toimii. Toisessa maailmansodassa penissiliinistä tuli brittiarmeijan pelastus.

Kuten penissiliini, ivermektiinikin löytyi sattumalta, tällä kertaa möykystä maata golfkentän laidalta Japanista. Seuraavien vuosien aikana löydettyä bakteeria tutkittiin yhä ylemmällä tasolla ja lopulta lääkeyhtiö MERCK ryhtyi tuottamaan lääkettä massoittain. (3)

Vuosikymmeniä myöhemmin MERCK-yhtiö otti palettiinsa myös Satoshi Omuran ja William Campbellin löytämän ivermektiinin.

Satoshi Omura. Kuva – Andy Grump

Satoshi Omura

Ivermektiinistä tuli monikäyttöinen parasiitteja, loisia, täitä ja monia viruksia vastaan toimiva ja hyvin turvallinen lääke, jota jaettiin maailmalla yli 4 miljardia annosta. Satoshi ja William saivat löydöstään lääketieteen Nobelin vuonna 2015.

Vuosia sitten kuva tieteestä liittyi ihmiseen – keksijään ja löytäjään – kuten Alexander Fleming tai Satoshi Omura.

Sellainen on historiallinen kuva tieteestä. Ihmiset ovat tehneet keksinnöt ja perustaneet niiden päälle yritykset.

Ingvar Kampraksen puusepän pajasta tuli jättimäinen IKEA.

1891 lääkeyhtiö Merckin perusti George Merck.

“We try never to forget that medicine is for the people. It is not for the profits.”

“Yritämme aina muistaa, että lääketiede on ihmistä varten, ei voittoja.”

– George Merck

Nyt, 140 vuotta myöhemmin kuva lääketieteestä on yhteistyötä tekevien valkotakkisten tutkijoiden joukko. Emme enää näe maata tonkivia ja petrimaljoja ikkunalaudalle unohtelevia ihmisiä. Yhden ihmisen löydökseen ei enää luoteta.

Merck’s M Lab(TM) Collaboration Centers provide customer support and collaboration from pre-clinical through full-scale production in a non-GMP environment. (PRNewsFoto/MILLIPORESIGMA)

Nyt tieteeltä halutaan usein tutkimustulosta, joka tekisi taloudelle tulosta. Projektit ovat nyt suuria ja vaativat valtavia summia rahaa. Luotettavin on se, jolla on suurimmat resurssit. Tutkimuslaitokset ja yhtiöt tekevät nyt yhteistyötä.

Vielä laajemmin maailma on globalisoitunut. WEIRD-maailman eri osa-alueet; tiede, talous ja poliittinen päätöksenteko, lainsäädäntö, lobbarit, vakuutusyhtiöt, lääkeyhtiöt, media, vuosikymmenien aikana kasvanut byrokratia, ja ennen kaikkea ylimmällä ja näkymättömimmällä tasolla rahoitus, ovat kietoutuneet toisiinsa yhdeksi sekavaksi vyyhdeksi – tai verkostoituneet, kuten läpeensä WEIRD-ihminen sanoisi.

Nyt WEIRD-maailmassa asiantuntijaan sanaan uskotaan vain, jos hänen takanaan on suuri instituutio.

Vuosikymmenien aikana WEIRD-maailmassa instituutiosta on kasvanut ihmistä suurempi.

Niinpä nyt tieteen kuva ei enää henkilöidy tiedemiehiin kuten Satoshi Omura, vaan instituutioita johtaviin hahmoihin. Korona-asioissa Anthony Fauciin, Bill Gatesiin tai täällä pienessä Suomessa vaikkapa Mika Salmiseen.

Virologiassa Salmisella on heistä varmaan suurin kokemus, mutta silti kaikkia arvostetaan taustalla olevan instituution, ei kokemuksen, tähden.

WEIRD-maailman instituutiossa ihminen voi elää turvallisesti vain olemalla sen rakenteen osa. Vanhassa maailmassa instituutio palveli ihmistä. Nyt ihminen elää yhteiskunnassa palvellakseen instituutiota, joka tarjoaa hänelle taloudellisen turvallisuuden työpanosta vastaan.

Ihmisten rakentama WEIRD-maailma on nyt rakentanut järjestelmän ihmiselle. Häkin. Valmiin polun läpi elämän. Koulutus, työ, ura, tehtävä suuressa instituutiossa. Työhön kuuluu yrityksen arvojen sisäistäminen ja seuraaminen.

Yrityksen perimmäisin arvo on usein taloudellisen voiton teko. Siten voitonteosta tulee myös yrityksen työntekijän tehtävä ja arvo. Ja asuntolainaansa maksavalle tutkijalle, lääkärille tai toimittajalle selviämisen edellytys.

Onko se vaikuttanut tieteen tekemisen rehellisyyteen? Voiko apurahoilla elävän tutkijan totuuden tavoitteluun vaikuttaa tieto siitä, mitä rahoittaja tutkimukselta haluaa?

Ivermektiinin kohdalla tutkimuksia on tehty yhteensä 75 ja ne näyttävät valtaosalta positiivista tulosta. (4)

Tutkimusten ulkopuolista kokemusta on valtavasti, noin kolmasosasta maailmaa.

Palataan ivermektiiniin.

Kylie Waggstaffin löydöksen jälkeen sitä ei otettu nopeasti käyttöön kuten penissiliiniä. Ei edes jo aiemmin löydettyä ja covidiin tehoavaa hydroksiklorokiinia.

Moni yritti, mutta vaiennettiin.

OUDON UL­KO­PUO­LEL­LA

Afrikassa, Etelä-Amerikassa ja suuressa osassa Aasiaa, WEIRD-maailman instituutioiden verkon vaikutus on pinnallisempi.

Näissä maissa, joita WEIRD kutsuu kehittyviksi talouksiksi, (koska mielestämme he eivät ole vielä aivan sillä tasolla kuin me) lääkärit ovat vapaampia toimimaan itsenäisesti potilaansa hoidossa. He ovat enemmän kuin meilläkin joskus aiemmin – se lääkärin laukkunsa kanssa kotiin tuleva hahmo, kuin käsityöläinen, jolla on omat työkalunsa ja tapansa.

Nämä maat ovat usein myös lämpimän vyöhykkeen maita, joissa on enemmän parasiitteja sekä malariaa. Siksi täällä ivermektiiniä ja hydroksiklorokiinia ei tunneta vain eläinten matolääkkeinä.

Näissä maissa arvaten tuhannet lääkärit lukivat ja kuulivat Kylie Waggstaffin Australian tutkimuksesta. Heidän edessään oli potilaita, he tiesivät lääkkeen turvalliseksi ja kokeilivat sitä. He huomasivat, että koronapotilaat tervehtyivät nopeammin saatuaan ivermektiiniä. Kuolleisuus pieneni. Kun tätä tapahtui tarpeeksi usein, he totesivat maalaisjärjellään, että lääke toimii. Hieman kuin penissiliinin kanssa toisen maailmansodan aikaan, suurta vertaisarvioitua sokkotutkimusta ei tarvittu.

Useat lääkärit ryhtyivät kehittämään eri lääkemuotojen kombinaatioita. (5)

Usein ivermektiiniin tai hydrok­siklo­ro­kii­niin yhdistettiin sinkki ja etenkin Intiassa antibiootit.

Jo kesän 2020 aikana erilaisten lääkeprotokollien käyttö levisi WEIRD-maailman ulkopuolella.

Mutta tämä tieto ei kulkeutunut WEIRD-maailmaan.

Outoa?

THE MAGIC of WEIRD and GIN
(Gated Ins­ti­tu­tio­nal Narrative)

Oudon ulkopuolella ihminen on vielä oman työnsä asiantuntija.

Mutta WEIRD-maailmassa tiede ja sen tekeminen on siirtynyt instituutioille.

Aiemmin kyseenalaistaminen oli tieteen perusolemus – nyt Anthony Fauci instituutionsa edustajana sanoo olevansa itse tiede.

Kyseenalaistavien tiedemiesten on WEIRD-maailmassa yhä vaikeampi säilyttää asemaansa instituutioissa. Yksi sellainen on matemaatikko Eric Weinstein, joka puhuu käsitteestä nimeltä Gated Institutional Narrative. (GIN) (6)

Eric Weinstein tarkoittaa, että yhteiskuntaamme on kehittynyt instituutioiden yhteinen keskinäinen narratiivi, joka ei siedä sen ulkopuolisia kertomuksia.
Siksi Gated. Portitettu, tai aidattu.

Eric kuvaa GIN:n vaikutusta kuin taikana, joka estää ihmisiä käsittelemästä ja puhumasta tiettyjä narratiivin ulkopuolisia seikkoja. Eräänlaisena luontaisena itsesensuurina. Hän vertaa ilmiötä amerikkalaiseen vapaapainiin, jossa tappelua vain esitetään ja varotaan todella vahingoittamasta vastustajaan. (7)

Samoin instituution narratiivissa keskustelua vain esitetään ja varotaan todella haastamasta toisen puheita. Siten GIN johtaa siihen, että instituutioilla on narratiivissaan vain yksi linja ja agenda. Ja narratiivissa mukana olevilla kuin sanaton kuplansa siitä, mikä on suotava puheenaihe.

Verkostoituneessa WEIRD-maailmassa GIN:in taika on sitonut yhteen lähes kaikki.

Terveydenhuollossa lääkäri on kiinni protokollissa ja ohjeissa. Kenties lääkeyhtiön tai vakuutusyhtiön vaikuttimissa. Valtion pää­tök­sen­te­koko­neis­to ja sen mukana poliitikko on kiinni EU:n ro­kot­ta­mis­kam­pan­jans­sa.

Mediassa toimittaja on kiinni yhtiönsä arvoissa ja tiedotusvälineen agendassa, joka taas riippuu siitä, mitä omistava yhtiö haistaa oikeaksi. Toimittajat kirjoittavat sitä mitä muutkin tekevät. Lääkehoitojen kohdalla se tarkoittaa, että ivermektiini on hevosten matolääke ja rokotevastaisten suosiossa.

Ne, jotka elävät aivan järjestelmän ytimessä ja huippupaikoilla, ovat pahiten kiinni tuossa verkossa.

Pitkä koulutus, hyvä asema instituutiossa, syvä usko järjestelmään sekä oman aseman tuoma velvollisuus puolustaa instituution viestiä, tekevät tällaisesta ihmisestä läpitunkemattoman GIN:n portinvartijan.

Suuren mediayhtiön toimitusjohtaja ei ryhdy lukemaan oman yrityksensä agendan vastaisia tutkimuksia ivermektiinistä. Hän katsoo sitä yhtä tutkimusta, samaa, jota muutkin ovat katsoneet, koska tietää järjestelmänsä toimivan.

Ja näin syntyy GIN:n luomana virallisen tiedon ravintoketju. Suuri järjestelmä, jossa kaikki viittaavat toisiinsa.

TAVIS ja GIN

Suurin osa WEIRD-maailman tavallisista ihmisistä uskoo asiantuntijoiden kertovan heille todenmukaisen viestin.

Jos instituutiomedia kertoo, ettei covidiin ole lääkehoitoja ja rokote on ainoa keino hoitaa ongelma, ei hänellä ole syytä olla sitä uskomatta, sillä ihmiset ovat tottuneet tarinaan tieteen yhteisestä ponnistuksesta, jossa yliopistojen koulutuksen käyneet ihmiset yhdessä tekevät turvallista ja varmasti täysin läpikotaista tutkimusta – osaamatta kyseenalaistamatta sitä, että tuossa työssä saattaa olla voittoa tavoittelevan ja korruptoituneen yhtiön motiivi.

Tähän ihmisten hyvän uskon, instituutioiden narratiivin ja virallisen tiedon ennalta-arvattavaan verkkoon, on helppo istuttaa valhe – kuin taikurin on helppo huiputtaa hyväuskoinen yleisönsä.

Kuva: stockhead.com

HATUSTA KOLOON

Kesäkuussa 2020 Donald Trump sai kirjeen. (8) Siinä tohtori Vladimir Zelenko kehotti Trumppia ottamaan pandemiassa käyttöön hydroksiklorokiinin.

Trump otti Vladimirin kirjeen tosissaan. Hän kehui malarialääke hydroksiklorokiinia uutisissa ja otti sitä itsekin. Kenties hän teki sen näyttääkseen äänestäjilleen sankarilta, kenties pelastaakseen ihmisiä, varmaankin hän uskoo Vladimiria ja haluaa suojella myös omaa terveyttään. Todennäköisesti tätä kaikkea. Emme pääse Donald Trumpin pään sisään.

Luulen Trumpillekin tulleen yllätyksenä, miten media hyökkäsi hydroksiklorokiinin käyttöä vastaan ja yhdisti sen paheksuttavaan ää­rioi­keis­to­lai­suu­teen. Hyvää hoitokeinoa kansalle mainostanutta Trumpia sanottiin vastuuttomaksi. Ins­ti­tuu­tio­nar­ra­tii­viin taika teki koronan lääkitsemisestä “anti-vax” -salaliiton. Kaikki, mikä ei ole rokotetta, on pahaa, ja mikä on pahaa, on oikeistoa.

Afrikassa tätä uutisointia seuranneet varmasti ihmettelivät, miksi heidän tuttu malarialääkkeensä oli läntisessä maailmassa muuttunut taianomaisesti myrkylliseksi.

WEIRD-maailman taikaa on, että kuitenkin hydroksiklorokiini on todettu täysin toimivaksi lääkkeeksi SARS CoV2 viruksen replikaation estämiseen lukuisissa tutkimuksissa. (9)

Siitä ei kerrota suomalaisessa mediassa, paitsi kun kerrotaan turkulaisesta Therapeutica Borealis yhtiöstä, joka valmistaa ivermektiiniä ja hydroksiklorokiinia sisältävää nenäsumutelääkettä covidia vastaan. (10)

Turkulaiset kertovat sumutteena näitä lääkeaineita voitavan käyttää turvallisesti ja kohdennetusti, ilman pillerimuotoisen tuotteen yliannostuksen riskiä.

Turvallisuus ennen kaikkea. Sitä WEIRD-maailma tarjoaa. Pillereitä voisi napsia liikaa.

Ja taika jatkuu…

Yhdysvalloissa moni on pillerin puutteessa ottanut käyttöön hevosiin ruiskutettavan muodon.

Ruiskutettunakin ivermektiini toimii.

Ranskalainen Medincell-yhtiö valmistaa covidin hoitoon ruiskeena annettavaa tuotetta, joka sisältää ivermektiiniä. (11)

Mustaa magiaa on se, että aeimmin ivermektiiniä valmistanut MERCK, kertoo nyt kuitenkin ivermektiinin olevan koronan hoitoon käytettynä vaarallisen.

Hattutemppuna ranskalainen Medincell on kuitenkin tehnyt ivermektiinin tehosta ja turvallisuudesta suun kautta, siis pillerinä ja päivittäin otettuna, tutkimuksen joka todistaa sen olevan turvallinen covid-19 taudin hoitoon ja ehkäisyyn. (12)

Taianomaisessa WEIRD-maailmassa ihmisten mieletkin muuttuvat oudosti.

Syksyllä 2020 Donald Trump unohti Vladimir Zelenkon ohjeet koronan hoidosta ja siirtyi hehkuttamaan operaatio Warp Speediä, joka toisi ihmiskunnalle rokotteet.

Lokakuussa ylipainoinen ja iäkäs Trump sairastui itse koronaan, mutta palautui siitä ihmeellisen nopeasti. Media kertoi hänet hoidetun mukaan terveeksi mm. lääkecocktaililla.

Salaliittohuhujen mukaan juuri hydrok­siklo­ro­kii­nil­la ja ivermektiinillä.

Kaikenlaista muutakin taikaa tapahtui kesän ja syksyn 2020 aikana koronan lääkehoitojen suhteen.

Tutkimuksia manipuloitiin, reseptejä antavia lääkäreitä ympäri maailmaa uhkailtiin, lääkehoidoista puhuvia tehtiin mediassa naurunalaiseksi. Videoita sensuroidaan youtubesta ja ivermektiini -sanan käyttö voi aiheuttaa tilin jäädyttämisen. Jopa hydroksiklorokiinia valmistava tehdas Taiwanin Taipeissa palaa selittämättömästi. (13)

Koronan lääkehoitojen ympärillä tapahtuu selittämätöntä niin paljon, että kanin on hypättävä koloon sitä etsimään.

HUUTOJA KA­NIN­KO­LOIS­TA

Kompetenssi ja kyvykkyys millä tahansa alalla yhdistyy ihmisessä usein intohimoon. Intohimoinen ihminen haluaa tuoda oikeaksi tietämänsä asian esille, vaikka se olisikin konsensuksen vastainen.

Kokeita ja dataa lääkkeiden uudelleenkäytöstä ja aikaisesta hoidosta keräsi lännessä yllättävän pieni joukko tavallista aktiivisempia yksilöitä.

Kuten Pierre Kory, Tess Lawrie, Paul Marik, Mobeen Syed, Morimasa Yagisawa, Peter McCullough.Vladimir Zelenko, Didier Raoult, Mark Hobart ja monet muut.

Joulukuussa 2020 Tohtori Pierre Kory todisti lääkäriryhmänsä löytämästä ivermektiinin tehosta Yhdysvaltain senaatissa. (14) Lääkärinä hän varmaankin uskoi järjestelmän vastaanottavan viestin, joka mahdollisesti voisi lopettaa koko pandemian – kuten se on tehnyt mm. Uttar Pradeshin osavaltiossa Intiassa.

Mutta näin ei käynyt. Pierre Korya vähäteltiin, hänet leimattiin poliittiseksi ja “rokotevastaiseksi”. Pierre Kory teki virheen sanoessaan ivermektiinin tehoa ihmeeksi.

Instituutiot eivät ymmärrä tunteita ja sanaa ihme.

Sama ilmiö tapahtuu kaikkien kohdalla, jotka puhuvat lääkehoidoista. Heistä muokataan sa­la­liit­to­teo­ree­tik­ko­ja ja “ihmelääkkeisiin” uskovia, kuin he olisivat poppamiehiä ja puoskareita.

Kuitenkin nämä mustamaalatut ovat maailman huipputason tiedemiehiä ja lääkäreitä. Mm. Paul Marik (15) on yli neljäsataa vertaisarvioitua tieteellistä julkaisua tehnyt pulmonologi, joka on kirjoittanut lukuisia oppikirjoja. Kardiologi Peter McCullough (16) on omalla alallaan eräs eniten julkaisseita lääkäreitä, sydäntautialan lehden päätoimittaja sekä useiden lääkärijärjestöjen johtaja.

Wikipediassa kumpikin on “conspiracy nut” ja disinformaation levittäjä.

Voidakseen puhua tieteestä ja osaamisestaan WEIRD-taikamaailmassa, maailman julkaistuimpien huipputiedemiesten ja lääkärien on puhuttava virallisen tiedon ravintoketjun sivussa podcasteissa.

Koomisinta on, että näkyvin niistä on koomikko ja talk-show host Joe Roganin podcast.

Joe Rogan ei ole lääketieteen asiantuntija, mutta Joe Roganilla on tässä oudossa maailmassa vielä kahta asiaa – rohkeutta ja rehellisyyttä. Nämä kaksi asiaa kääntyvät hänen podcastissaan sananvallaksi. Tällä hetkellä Joe Roganilla on tuota valuuttaa jo enemmän kuin CNN ja MSNBC:llä yhteensä. (17)

Joe Rogan ja Peter McCullough

PELKO

Tohtori Peter McCullough kertoi satoja miljoonia katsojakertoja saaneessa Joe Rogan-podcastissa, miten lääkäriyhteisöä vaivasi pelko sekä taudista että sen väärin hoitamisesta.

Hän kertoo lääkäreiden pelänneen omaa sairastumistaan, ja heidän keskittyneen enemmän omaan suojaukseen kuin potilaiden hoitoon.

Covid-19 oli täysin uusi tauti jonka hoitoon ei ollut ohjekirjaa.

WEIRD-maailmassa lääkäri on suuren terveyskoneiston osa. Hänellä ei ole valtuuksia määrätä järjestelmän epävirallisina pitämiä lääkkeitä ja kaikki mitä hän tekee, kirjautuu aina johonkin. WEIRD-maailman koulutettu lääkäri pelkää hoitovirhettä ja ohjekirjan ulkopuolisen lääkkeen käyttöä. Myös byrokratia mahdollisti kollektiivisen laiskuuden. Kun kerran lääkkeen käyttöä ei suositella, on helpompi kohauttaa hartioitaan. Näin järjestelmä vahtii itseään ja tahtoa jo olemassaolevien lääkkeiden käyttöön taudin hoidossa ei syntynyt missään.

McCulloughin mukaan, kun rokotteiden kehitys alkoi, jäi WEIRD-maailman lääkärikunta odottamaan siitä vapauttajaa, joka pelastaisi hoitamasta vaikeaa ja itselleenkin vaarallista ongelmaa.

Peter vihjaa myös siitä, että lääkehoidon peittelyn kampanjan tarkoitus oli luoda pelkoa ja siten saada ihmiset sellaiseen henkiseen tilaan, että he ottaisivat rokotteen.

Oliko näin tarkoitus, on vaikea sanoa. Joka tapauksessa WEIRD-maailma jäi odottamaan rokotetta, joka pelastaisi ja toisi takaisin normaalin elämän.

Ja totta on, että media boostasi WEIRD-maailman ihmisten pelon paikoin mielettömälle tasolle.

Lopulta WEIRD-maailma pelkäsi sairaalan hengityskonetta, jossa koronaan kuoleva rahisee kuin Darth Vader viimeistä henkäystään.

Rokotteesta tuli pelastaja, joka pelastaisi hengityskoneelta.

Ja hänestä, joka ei rokotetta ottaisi, tuli tuon pelastamisen este. Normaalin elämään paluun estäjä. Ja tähän uskoon niputtautui kaikki ajatus koronan lääkitsemisestä.

Mutta silkka pelko ja akateemisen maailman heikko kompetenssi ei kuitenkaan selitä koko lääkehoitojen valheen tarinaa, sensuuria sekä rohkeiden lääkärien aktiivista hiljentämistä.

Mukana on myös todellista korruptiota – ja myytyjä sieluja.

KOR­RUP­TION RESEPTI

Muutama myyty sielu sekä välinpitämättömien armeija.

Yksi WEIRD-maailman harvoja rohkeita lääkäreitä on tohtori Tess Lawrie, MBBBCh ja PhD

Tess Lawrie

Tutkijakonsulttina WHO:lle sekä Cochranelle työskennellyt Tess, on tehnyt 114 tieteellistä julkaisua ja johtaa ‘evidence based medicine’ -konsulttiyhtiötä Britanniassa.

Näkemieni haastattelujen perusteella Tess on vaatimaton ja lääketieteelle omistautunut ihminen. (18)

Tess Lawrie kertoo nähneensä joulukuussa 2020 tohtori Pierre Koryn todistuksen ivermektiinistä, tarttuneensa siihen joululomansa aikana tehden ammattitaidollaan meta-analyysin lukuisista ivermektiinin tutkimuksista. Tess lähetti tutkimuksensa WHO:lle, mutta kuuli myös toisesta samaa työtä WHO:lle tekevästä henkilöstä, Andrew Hillistä.

Tess kertoo kokeneensa Andrew Hillin olleen samaa mieltä ivermektiinin tehosta, ja he sopivat tekevänsä tutkimuksensa Cochranelle.

Andrew Hill johti UNITAID:n rahoittamaa projektia WHO:lle. Työn tarkoitus oli tutkia ivermektiiniä potentiaalisena lääkkeenä covid-19-taudin hoitoon. (19)

UNITAID:n suurimmat sponsorit ovat Bill ja Melinda GATES foundation, sekä useat valtiot.

Vielä tammikuussa 2021 Andrew Hill ilmoitti Financial Timesin haastattelussa “Olkaa valmiina ottamaan vastaan ivermektiini.” (20)

Kuitenkin, kuukautta myöhemmin, Andrew Hill muutti mieltään.

14.1.2021 he lähettivät Cochranelle tutkimustensa tulokset. Jostakin syystä Andrew Hill oli kuitenkin muuttanut tuloksia. Huolimatta selvästä tuloksesta, mm. 75% kuolleisuuden laskusta, Andrew Hill vaati paperissa lisää todisteita. Järkyttynyt Tess soitti Andrew Hillille 18.1.2021

Joskus todellinen maailma tuottaa sellaista draamaa johon täydellisesti tiivistyy suurempi tarina, jotakin jota Shakespeare olisi toivonut kirjoittaneensa. (21) Heidän zoom-keskustelunsa on sellainen:

Lawrie:This is bad research … bad research. So, at this point, I don’t know … you seem like a nice guy, but I am really, really worried about you.

Lawrie:Tämä on heikkoa tutkimusta… tässä tilanteessa, en tiedä. Tunnut mukavalta ihmiseltä, mutta olen kovasti huolissani sinusta.

Hill: Okay. Yeah. I mean, it’s, it’s a difficult situation.

Hill:Okei, kyllä. Tämä on vaikea tilanne.

Lawrie: Ei, sinä saatat olla vaikeassa tilanteessa. Minä en, koska minulla ei ole rahoittajaa. Minä voin kertoa totuuden. Mutta kuinka sinä voit tarkoituksella sotkea sen? Tiedätkö?

Hill: Ei se ole sotkemista. Tutkimus sanoo, että tarvitaan vielä vähän aikaa katsoa lisää tutkimuksia.

Lawrie: Kuinka pitkään aiot antaa ihmisten kuolla turhaan? Se on sinusta kiinni. Mikä aikataulu sitten on?

Hill: Luulen että… se menee ensin WHO:lle. [World Health Organization]Sitten Nih [National Institutes of Health]  ja FDA [U.S. Food and Drug Administration]sekä EMA [European Medicines Agency] päättävät, että kuinka paljon on tarpeeksi.

Lawrie: Mutta kuinka he päättävät? Koska kukaan ei anna heille hyvää synteesiä todistusaineistosta. Koska sinun aineistosi ei todellakaan ole hyvä.

Hill: No, kun omasi tulee ulos, lähiaikoina… ja samaan aikaan on toisia kokeita ja tuloksia jotka pienellä onnella lyövät sen lukkoon.

Lawrie: Se on jo lyöty lukkoon.

Hill: Ei, se ei ole WHO:n ja FDA:n kanta.

Lawrie: Sinä mieluummin päätät riskeerata ihmisten henkiä. Tiedät, että jos me olisimme tässä yhdessä rintamassa, me voisimme tehdä tämän. Me voisimme saada sen tapahtumaan. Voisimme pelastaa henkiä. Voisimme estää lääkäreitä ja hoitajia saamasta infektiota. Voisimme estää vanhuksia kuolemasta.

Monet tutkimukset ympäri maailman kertovat samaa. Ja on monia muita todisteita siitä, että se toimii. Vertaisarvioitujen kokeiden ei tarvitse olla se kaikki. Mutta jopa vertaisarvioitujen perusteella ivermektiini toimii. Se estää kuolemia, estää oireita ja parantaa taudin lopputulosta.

Näen, että emme pääse tässä eteenpäin, koska sinulla on agenda. Pidät siitä tai et, myönnät tai et, sinulla on agenda. Ja tuo agenda on potkia tätä asiaa niin pitkälle kuin voi päättämättä siitä. Joten, me yritämme pelastaa henkiä. Sitä me teemme.

Minä olen lääkäri ja yritän pelastaa niin monta henkeä kuin voin. Ja minä aioin tehdä sen viemällä tuonne ulos viestin ivermektiinistä. Ok. Ikävä kyllä sinun työsi häiritsee sitä ja näytät kykenevän kantamaan monien, monien kuoleman harteillasi, ja minä en sitä voi tehdä.

(Lawrie tivaa Hilliltä, kuka Unitaidissa määrää tutkimuksen sisällöstä)

Tohtori Andrew Hill äskeisen dialogin Zoom-videolta.

Letter to Andrew Hill dokumentti suomennettuna:

Lawrie: Okei, kuka se on Unitaidissa? Kuka antaa sinulle mielipiteet näihin todisteisiin?

Hill: No, ne on vain ihmisiä siellä. Minä en…

Lawrie: Eli heillä on sananvaltaa sinun päätöksiisi.

Hill: Joo.

Lawrie: Voisitko antaa jonkun nimen Unitaidista, jolle voisin puhua ja jakaa omat todisteeni ja kenties yrittää saada heidät ymmärtämään ne?

Hill: Tuota, minun täytyy miettiä ketä, minkä nimen antaisin… tarkoitan että, tämä on kovin vaikeaa koska, sinä tiedät, minulla on tässä rooli, jossa minun on tarkoitus tuottaa tämä paperi ja me olemme hyvin vaikeassa herkässä tasapainossa…

Lawrie: Ketä nämä ihmiset ovat? Ketkä sanovat näin?

Hill: Joo, ne ovat hyvin vahvoja lobbareita…

Lawrie: Okei, Kuule, tämä näyttää olevan umpikuja, koska sinulla on niin paljon tekosyitä, niin… tuota, oikeuttamaan huonoa tutkimusmetodia. Joten, olen todella todella pahoillani tästä Andy.

Todellakin toivon, ja olet selittänyt minulle sen hyvin, sekä sanoilla että eleilläsi, että sinä et itse hyväksy omia päätöksiäsi, ja että olet vaikeassa tilanteessa jostakin vaikutusvallasta jota joillain ihmisillä sinuun on, mukaan lukien ne ihmiset jotka sinulle maksavat ja jotka ovat käytännössä kirjoittaneet tutkimuksen päätöksen puolestasi.

Hill: Sinun täytyy ymmärtää, että olen vaikessa paikassa. Yritän selvitä tässä keskialueella ja sen äärimmäisen vaikeaa.

Lawrie: Joo. Keskialue. Keskialue ei ole keskialuetta… Sinä olet ottanut aseman äärimmäisellä reunalla kun vaadit lisää kokeita, jotka vain antaisivat ihmisten kuolla. Tämä tulee julki ja sinä tulet olemaan syyllinen.

Tess Lawrien ja Andrew Hillin dialogista näkyy GIN ja virallisen tiedon ravintoketju.

Andrew Hill pyrkii puheissaan siirtämään omatuntoa ja vastuutaan ylemmälle taholle – suurille kasvottomille järjestöille. Mitä hän, yksi ihminen, voi, jos sellainen painostaa?

Instituutio on ihmistä suurempi.

Ja instituutiolla on enemmän rahaa.

Viikko tutkimuksensa jättämisestä, Andrew Hillin oma tutkimus Liverpoolin yliopistosta sai 40 miljoonan dollarin avustuksen Bill ja Melinda Gates foundationin rahoittamalta UNITAID:lta.

Tess Lawrie keskittyi tuomaan mahdollisimman tehokkaasti julki tietoa ihmisiä pelastavasta lääkehoidosta ja perusti sitä edistämään BiRD järjestön. (British Ivermectin Recommendation Development group) (22)

Tällä hetkellä Andrew Hill tekee tutkimusta Liverpoolin yliopistossa ja työskentelee Medaccess yrityksessä.

Kaksi erilaista sielua teki valintansa.

KUINKA VALHE UPOTETAAN JÄR­JES­TEL­MÄÄN

Andrew Hillin meta-analyysin mukaisesti WHO ei edelleenkään suosittele ivermektiiniä covid-19-taudin hoitoon muuten kuin kliinisissä kokeissa.

Sellaista kliinistä koetta on tehty Oxfordin yliopiston Principle trial kokeessa jo vuoden 2021 alusta. (23)

Vuoden ajan tuloksia on odoteltu ja joulukuussa 2021 Oxfordin yliopiston koe on hiljakseen keskeytetty. Syyksi ilmoitetaan materiaalien toimitusvaikeudet. (24)

Onko suurella yliopistolla vaikeuksia saada tutkimukseen saatavaa ivermektiiniä?

Vuoden 2021 aikana on nähty miten Uttar Pradeshin osavaltio Intiassa kukistaa covidin sairastuneille jaetuilla lääkepakkauksilla. (25) Japani vapauttaa ivermektiinin käyttöön. Meksikossa ja Etelä-amerikan maissa hydroksiklorokiini ja ivermektiini on tuttu koronalääke.

Näistä tapahtumista täytyy lukea paikallisista pienistä lehdistä.

BBC:n ja Guardianin tapaiset suuret mediat tekevät ivermektiiniä koskevia “debunk” -juttuja. (26) Ne viittaavat lähes aina vuoden 2020 kesällä tehtyyn egyptiläiseen

tutkimukseen, josta löytyi teknisiä epäselvyyksiä, sekä usean lääkeyhtiön mm. Merckin rahoittamaan Lopez-Medina -tutkimukseen jonka ‘conflicts of interests’ -lausekkeessa näkyy useita summia ja apurahoja lääkeyrityksiltä tutkijoille. (27) Myös uusinta Cochranen tutkimusta, joka ei näytä positiivista tulosta ivermektiinille, siteerataan usein.

Kaikkia näitä tutkimuksia on kritisoitu narratiivin epäviralliselta laidalta puolueellisiksi ja manipuloiduiksi.

Suuret mediatalot kuuluvat narratiivin viralliseen puoleen jossa tarina kertoo, että ivermektiini ja lääkitykset ovat “anti-vax” “alt-right” ja “Trump”.

Ottaessaan tehtäväkseen jutun ivermektiinistä, nuo kyseiset asiat nousevat googlessa pinnalle “fact-check” -juttujen ohella.

Hyvä toimittaja uskoo asiassa siihen, mikä vaikuttaa enemmistön painavalta mielipiteeltä. Hän tekee samankaltaisen jutun ja näin yleisen mielipiteen paino vain kasvaa.

Tästä kaikesta huomaa, että tahon, joka tahtoo upottaa virallisen tiedon ravintoketjuun valheen, tarvitsee vaikuttaa vain muutamaan tärkeään paikkaan.

Suurta salaliittoa ei tarvita. Valheen upottajan tarvitsee ostaa vain muutama sielu – tutkimuksen tekijä, konsultoiva lääkäri tai päätoimittaja – lopun hoitaa tietämättömien ja välinpitämättömien armeija.

Fact-chekkaajia voidaan ostaa. Nuori uraansa aloitteleva toimittaja voidaan palkata tekemään juttu ivermektiinistä suureen lehteen. Hän ottaa lähteensä tutkimuksesta, jonka tekijöillä on ollut taloudellinen intressi luoda tutkimuksesta sopiva tulos. Kierre on valmis ja lopulta suuri yleisö uskoo täysin tarinan lääkityksistä rokotevastaisena salaliittona.

Korruption edellyttämien sielujen ostaminen ei ole kallista.

WEIRD-maailman arvot ovat selviäminen omalla uralla, asuntolainasta selviäminen ja asema muiden silmissä.

Moraalia opettaa TV-viihde.

Kuinka monelle meistä kuolleiden luvut lehtien sivuilla tuntuisivat kevyemmiltä kuin luvut omalla pankkitilillä?

Well, I don’t know how you sleep at night, honestly.

“Rehellisesti, en tiedä miten nukut yösi.”, sanoi Tess Lawrie Andrew Hillille zoom-puhelun päätteeksi. Vuoden 2021 alussa päivittäin koronaan kuoli yli 15000 ihmistä. Ivermektiinin laaja käyttö olisi pelastanut arviolta kaksi kolmasosaa.

VALHEEN PAL­JAS­TU­MI­NEN JA OVERTONIN IKKUNA

WEIRD-maailmaan ylhäältä syötetty valhe on synnyttänyt pahasti tulehtuneen rajan virallisen ja epävirallisen välille. Se on lähes läpäisemätön kuin raja öljyn ja veden välillä.

Overtonin ikkunalla tarkoitetaan sitä aluetta, jolla ovat sallitut keskustelunaiheet. Ikkunan ulkopuolella on kyseenalainen ja kauimpana mahdoton. Terveessä maailmassa ikkunan sisälle mahtuu suurin osa faktoista. Nyt maailma ei ole terve – monet ikkunan sisäiset tosiasiat ovatkin valhetta ja tosiasiat mahdottomia hyväksyä.

Virallisen ja epävirallisen välinen kamppailu on epäreilu David ja Goljat -ottelu.

Virallisen ei tarvitse todistella viestiään. FDA, WHO EMA, THL, FIMEA ja Valvira voivat sanoa ivermektiiniä vaaralliseksi ilman suurempia perusteluja. Muiden virallisten tahojen on pysyäkseen mukana virallisessa “klubissa” uskottava ylemmän virallisen tahon viesti.

Mutta epävirallisen on perusteltava kantaansa ja tehtävä se vielä “kaninkoloista” esiin vedetyillä epävirallisilla tiedoilla, joita virallisen ei tarvitse katsoa, vaikka ne olisivatkin vertaisarvioituja tutkimuksia.

Virallisen ja epävirallisen rajalla, öljyn ja veden murtolinjalla, overtonin ikkunan on vaikeinta pysyä. Kuin Liisan ihmemaan kaninkolossa, tuolla keskialueella on pysyttävä liikkeellä koko ajan.

Keskellä on kyettävä käsittelemään mielessään mahdotonta ja outoa – valheen luomaa taikaa, ja seurattava ihmisiä, joista toisen mielestä lääke toimii ja toisten mielestä se on vaarallinen valhe. On helpompaa valita reuna. Vesi tai öljy.

Asiaansa puolustaakseen epävirallisen puolen on laitettava koko maineensa peliin. Virallisen puolen ei tarvitse,sillä hän voi ulkoistaa maineensa instituutiolle. Ehkä siksi epävirallinen puoli on tässä in­for­maa­tio­so­das­sa useimmiten oikeiston puoli, sillä heidän maineensa on jo valmiiksi kyseenalaisempi.

Epävirallisen puolen on siksi julistettava viestiään yhä uudestaan. Siksi samaa asiaa julistavat lääkärit, kuten Tess Lawrie, alkavat näyttää virallisten silmissä lahkolaisilta.

Suojatussa kuplassaan eläville nämä ihmiset ovat kiihkeillä tarinoillaan alituiseen häiriöksi.

Kaukana epävirallisen puolella, yhä uudestaan tosiseikkoja katsomasta kieltäytyvät virallisen tahon ihmiset alkavat näyttää suuressa salaliitossa mukana olevilta. “Kuka heille maksaa?” “Uhataanko heitä?” “Ovatko ne kaikki suuressa liitossa?”

Salaliittoteoriat kasvavat.

Virallisen puolen kysymys on: Kuinka muutama hörhö lääkäri olisi oikeassa ja kokonainen instituutioiden verkosto väärässä?

Nyt kun rokote ei toiminutkaan kuten piti ja tieto lääkehoidoista levisi, valheen ylläpitäminen on käynyt WEIRD-maailmassa yhä oudommaksi. Vesi alkaa sekoittua öljyyn ja Suomessa se läikähti jo eduskunnan puhujanpönttöön Mika Niikon suusta. Pian Valvira antaa luvan ivermektiinin reseptien myöntämiseen. (28) Rajapinnan laimentaminen ja Overtonin ikkunan liikuttaminen edellyttää rohkeiden ihmisten uhrauksia. Kaninkolosta huutamista ja huudon kuulemista.

Overtonin ikkuna liikahtaa vähän kerrallaan.

Vielä nyt kukaan ei voisi kuvitella asiantuntijoiden A-studiossa sanovan:

“Niin, tämä ivermektiini ja muut lääkehoidot… kyllähän se on niin, että ne on aina olleet tehokkaita mutta… me ei vaan olla otettu niitä käyttöön…”

“Tämähän on yllättävää? Miksi ette?”

“No, kun… ”

“No kun?”

Sitä ei saa sanotuksi. Tabua ei voi sanoa ääneen.

Lääkäri ei myönnä olleensa yli vuoden se, joka ei hoitanut potilaita. Toimittaja ei myönnä olleensa se, joka ei koskaan tehnyt sitä totuudenmukaista juttua. Virkamies ei myönnä olleensa se, joka vain seurasi ohjeita tietäen samalla, että ohjeita seuraamatta ihmishenkiä olisi pelastunut. Poliitikko ei myönnä olleensa se, joka mielisteli omia äänestäjiään sillä valheella, jota he olivat tottuneet kuulemaan.

Häpeää väistääkseen useat puolustavat totuuden sijaan oman mukavuusalueensa totuutta – instituutionsa narratiivia. Ja näin heidän kamppailustaan muodostuu juuri Eric Weinsteinin kuvaamaan Gated Institutional Narrativen portti.

Moni tulee puolustamaan instituutionsa totuutta viimeiseen saakka, kuten surullisenkuuluisa Saddam Husseinin in­for­maa­tio­mi­nis­te­ri Baghdad Bob.

Muhammad Saeed al-Sahhaf alias Baghdad Bob  

Myös tavallisen mukavaa elämää eläneen ihmisen, joka on ottanut rokotuksensa turvallisesti ja seurannut vain suuren median uutisvirtaa, on vaikea hyväksyä ajatusta siitä, että tämän hyvän teon taustalla olisi valhetta.

Hänen on hyvin vaikea hyväksyä sitä, että ne somen sivuilla näkyneet sa­la­liit­to­teo­ree­tik­ko­jen jutut todella ovatkin totta.

Tilanne on tragikoominen ja elokuvamainen. Koomista siinä on se, että kerrankin, kenties monille tyydyttävällä tavalla, kokonainen foliohattujen armeija on oikeassa.

Ja traagista siinä on se, että järjestelmä,joka on aina tuottanut oman elämän mukavuuden ja turvan, onkin petollinen. Se onkin valehdellut. Suoraan päin naamaa. Tutusta television ruudusta.

Ja kun tuo petos on tapahtunut jo vahingollisen pitkään, on sitä yhä vaikeampi hyväksyä todeksi.

Overtonin ikkuna voi liikkua vain nykäys kerrallaan.

On hyväksyttävä monta outoa asiaa WEIRD-maailmasta. Monta petosta.

Kuten:

– Hyvinvoivan lännen terveydenhoito oli heikompaa kuin ns. köyhässä maailmassa.

– Media on valehdellut.

– Iltalehtien sivujen valkotakkiset terveysviranomaiset eivät puhuneet lääkkeistä, jotka kenties olisivat estäneet läheisen sairaalahoidon tai jopa menehtymisen.

– Kaiken lisäksi petoksen taustalla ollut auktoriteetti on sama, joka on suoraan vaikuttanut myös siihen, mitä oman ihon alle on pistetty.

Tieteen kuva luotettavana valkotakkisten työnä on romahtanut.

Syyllisen löytyminen auttaisi mutta sitäkin on vaikea löytää.

Valheen alku on korkealla. Yhdysvalloissa? Uljaissa puheissa Anthony Faucin suusta?

Syyllistä on vaikea osoittaa sormella. Moni tahtoisi osoittaa kohti Wall Streetiä tai WEF:n päämajaa Sveitsissä, mutta syyllinen on kaikkialla. Se on Faucia suurempi.

Se on WEIRD-maailman mielettömyys itsessään.

Ehkä WEIRD-maailma on löytänyt tässä tragediassa oman häpeällisen mustan pisteensä.

Kaikissa maailmoissa on sellainen häpeän peitelty piste.

Katolisessa kirkossa lasten hyväksikäyttö. Useissa lähi-idän kulttuureissa naisten kohtelu.

Tuskin George Merck valehteli 1891, mutta hänenkin aloittamansa yhtiö lopulta söi inhimillisen aatteensa – ja keskittyi lopulta juuri voiton tekoon.

WEIRD-maailman häpeäpiste on rahan asettaminen ihmisen edelle – kuolemaan saakka.

WEIRD-maailma on pinnalta kuin hymyilevä hyvää ja turvallisuutta lupaava enkeli sateenkaaren värinen maski kasvoillaan.

Covid-19 riisui tuon hymymaskin ja paljasti sen alta ytimeltään tunnottoman, kylmän ja harmaan, voittoa jauhavan koneen.

Tuo kone on kuin Golem.

Olento, jolla on hallussaan ihmisiltä instituutioille karannut päätösvalta meidän ihmisten elämästä.

Big Pharma, Faucit, Gatesit, Schwabit, WEF:it, passit ja sähköiset identiteetit ovat vain golemin työkaluja.

Tuo golem syö meidät ja lapsemme sekä inhimillisyytemme syytämällä keskuuteemme valheita, viruksia, riitaa ja sotaa.

Se tekee niin, jos emme muutu. Herää.

Tuon golemin voi pysäyttää vain näkemällä se itsessä ja ympärillään ja sanomalla sille ei.

Juutalaisessa mytologiassa golem on taian keinoin luotu keinotekoinen olento, usein tarkoitettu palvelemaan omistajaansa – ja joka usein pääsee irti.

VIITTEET:

 1. https://julkaisut.valtioneuvosto.fi/bitstream/handle/10024/162430/COVID19_Tutkimuskatsaus_3-2020.pdf?sequence=1&isAllowed=
 2. https://www.acs.org/content/acs/en/education/whatischemistry/landmarks/flemingpenicillin.html
 3. https://www.acs.org/content/dam/acsorg/education/whatischemistry/landmarks/discovery-of-ivermectin-mectizan.pdf
 4. https://covid19criticalcare.com/ivermectin-in-covid-19/
 5. https://www.firstpost.com/health/bangladesh-medical-team-says-ivermectin-with-antibiotic-doxycycline-works-to-treat-covid-19-patients-8381321.html
 6. https://en.everybodywiki.com/Gated_Institutional_Narrative
 7. https://www.youtube.com/embed/QxnkGymKuuI?start=&feature=oembed&color=red&rel=0&controls=1&end=&fs=0&iv_load_policy=0&autoplay=0&modestbranding=0&cc_load_policy=1
 8. https://www.michaelsmithnews.com/2020/07/letter-to-president-trump-from-us-doctor-behind-hydroxychloroquine-study-urges-widespread-adoption-o.html
 9. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/labs/pmc/articles/PMC7443392/
 10. https://turkubusinessregion.com/therapeutica-borealis-oyn-covid-19-laakkeen-uspto-patentti-varmistui/
 11. https://www.fiercepharma.com/drug-delivery/medincell-advances-long-acting-covid-19-injectable-program
 12. https://www.businesswire.com/news/home/20210419005656/en/Clinical-Trial-Conducted-by-MedinCell-Confirms-the-Safety-of-Continuous-Administration-of-ivermectin
 13. https://taiwanenglishnews.com/pharmaceutical-factory-on-fire-after-explosion-2-injured/embed/#?secret=Nyv7LYeEcV
 14. https://covid19criticalcare.com/senate-testimony/embed/#?secret=XDdG9Jwunp
 15. https://en.wikipedia.org/wiki/Paul_E._Marik
 16. https://covid19.onedaymd.com/2021/11/dr-peter-mccullough-early-treatment.html
 17. https://justthenews.com/accountability/media/joe-rogan-podcast-reaches-millions-more-cable-news-report
 18. https://bird-group.org/who-are-bird/
 19. https://unitaid.org/news-blog/unitaid-statement-regarding-ivermectin-as-a-potential-covid19-treatment/embed/#?secret=2KMGB9nX2s
 20. https://www.ft.com/content/e7cb76fc-da98-4a31-9c1f-926c58349c84
 21. https://rescue.substack.com/p/i-dont-know-how-you-sleep-at-night
 22. https://bird-group.org/
 23. https://www.principletrial.org/
 24. https://yournews.com/2021/12/25/2272127/no-supply-issues-with-ivermectin-pharmaceutical-supplying-principle-oxford-trial/
 25. https://indianexpress.com/article/cities/lucknow/uttar-pradesh-government-says-ivermectin-helped-to-keep-deaths-low-7311786/
 26. https://www.bbc.com/news/health-58170809
  https://www.theguardian.com/science/2021/jul/16/huge-study-supporting-ivermectin-as-covid-treatment-withdrawn-over-ethical-concerns
 27. https://jamanetwork.com/journals/jama/fullarticle/2777389
  https://jamaletter.com/embed/#?secret=S6hgC5z7ru
 28. https://www.ksml.fi/paikalliset/4444036

Linkki jakamista varten: https://kanto.media/ai5i

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *