Aineeton hirviö

Avatar photo

BySami Antinniemi

6.1.2024 , ,

joka syö sinut, jos et herää…

Sähköpörssin pyörittämä helvetinhintakone on valaiseva esimerkki meitä uhkaavasta hirviöstä.

Emme tiedä miksi hinnat nousevat, emme tiedä miten hinnannousun voisi estää ja ennen kaikkea kukaan ei tee mitään koska yksi ihminen ei voi mitään. Se sähköpörssi nyt vain on.

Ota määräaikainen sopimus, älä valita”

Sähkö on perusasia ja tarve. Toki sen hinta voi hieman vaihdella ja toki sen tuottamisesta täytyy tienata. Mutta mitä tapahtuu nyt tammikuussa 2024 on absurdia järjettömyyttä, jota ei pitäisi tapahtua mutta silti se tapahtuu emmekä tunnu voivan sille mitään.

Puhuin hirviöstä, mistä hirviöstä? Kyllä, keskuudessamme on hirviö ja se syö meidät kaikki ellemme herää pian ja lannista sitä. Tuo hirviö on tunnistamaton sekä aineeton ja sähkökriisi on yksi sen olomuoto.

Hirviö näkyy nyt muuallakin. Koronan suhteen kaikki toimenpiteet tehtiin lähes mahdollisimman väärällä tavalla. Ihmisiä ei hoidettu kuten piti ja kun hoidettiin, se tehtiin vahingollisella tavalla. Ihmiset ottivat itselleen vahingollisia injektioita koska hirviö esti ihmisiä matkustamasta tai vei työn. Rokote oli alusta alkaen hirviömäinen ja kolmatta vuotta asialle ei tehty mitään.

Kolme vuotta miljoonat ihmiset tottelivat järjettömiä ja jopa kanssaihmisiä tappavia määräyksiä. Ja osa tekee niin edelleen, jopa pyrkien vaientamaan niitä ihmisiä jotka osoittavat miten vääriä määräykset ovat.

Yksi ongelma on, että valtaosa ihmisistä ei todennäköisesti ymmärrä mistä tässä kirjoitan. Hirviötä on vaikea nähdä koska se elää metatasolla yhteiskunnassa. Palataan sähkön hintaesimerkkiin.

Sähkön hinnan kanssa on selvää, että joku tienaa pakkasista valtavasti ja ilmaiseksi. Noille joillekuille hirviö on sampo ja he kenties tietävät miten hirviötä voi ohjata mutta ihmiset eivät pääse heihin kiinni koska sähköpörssissä ovat kiinni kaikki. Olemme sitoutuneet hirviöön sähkösopimuksilla ja sähköyhtiöt omilla sopimuksilla pörssiin. On niin vaikeaa hahmottaa tätä sähkön hintahirviötä, että jopa Osmo Soininvaara ei sitä heti ymmärtänyt kun se nosti päätään.

No, myöhemmin sitten Osmoa tyydyttävä selitys löytyi, se on monimutkainen selitys, jota vain ammattilaiset voivat ymmärtää, itse en edes yritä – sehän on asiantuntijoiden asia.

Sähkön hinta on vain hyväksyttävä, vaikka taianomaisesti näin ei aiemmin ole ollut. Mutta kehitys on kehittynyt ja sähköpörssi on joka tapauksessa hyvä asia meille kaikille, näin sanotaan, jos tätä ei ymmärrä on ymmärtämätön ja populisti putinokraatti.

Sähköpörssin hintamekanismi on hyvin hieno ja monimutkainen hirviön osa ja sen asiantuntijat ovat selvästi niin fasinoituneet sen hienouksista, etteivät he enää näe maailmaa ilman sitä. Osmo ja muut teknokraatit eivät ole pahoja ihmisiä jotka haluavat meidän kärsivän sähkön hinnoista, he eivät vain näe hirviötä koska ovat sen osa.

Voi tietysti olla, että joku asiantuntija ymmärtää tuota helvetinkonetta niin hyvin, että osaa siitä hyötyäkin vaikkapa ostamalla futuurinsa tai vastaavan juuri oikeaan aikaan, mutta heidän löytämisensä olisi tutkivan journalismin työtä… ja sitähän meillä ei enää juuri ole.

Nyt alkaakin valottua mistä hirviö on rakennettu. Aineksia ovat säännöt, lait ja ohjeet sekä byrokratia ja siiloutunut asiantuntijuus. Muita suurempia ja näkyvimpiä hirviön osia ovat WEF:in sidosryhmäkapitalismi ja ESG, WHO sekä siellä työstettävä pandemiasopimus, suunniteltava digitaalinen keskuspankkiraha ja niin pois päin. Kaikki konsepteja, jotka eivät tuota todellista yhteistä hyvää ihmisille vaan ainoastaan tuolle hirviölle ja siinä kiinni oleville.

Vuosien aikana hirviö on kasvanut valtavaksi ja ihmisten yhteisöjen tavoittamattomiin. Se ei kuuntele ja reagoi polkemiensa ihmisten huutoihin koska sen ei enää tarvitse ja hirviöstä itsestään elää jo suuri osa ihmisistä. Heille on edullisinta olla hiljaa.

Polttoainetta hirviölle on inhimillinen ahneus ja välinpitämättömyys sekä mikä kamalinta, tottelevaisuus ja kiltteys. Hirviön totteleminen on hyödyllisempää kuin tottelematta jättäminen vaikka jälkimmäinen olisikin ilmiselvästi väärin ja valheellista.

Oikeastaan hirviö herättää kaikki ihmisen luonnon pahat puolet ja siksi hirviö saa ihmiset toimimaan luonnottamalla tavalla.

Hirviö on liittänyt itseensä ennen ihmisiä palvelleet median, viranomaiset, byrokratian, liike-elämän sekä päättäjät ja muuttunut hengettömäksi olennoksi sekä alkanut palvella ihmisten sijaan tahoja yläpuolellaan, jotka tietävät mitä hirviöllä voi tehdä. Näistä ihmisistä selvin esimerkki on ehkäpä Bill Gates, joka ei voi olla edes virnuilematta vedellessään hirviön naruista, kuin valtavasta lelusta.

Nyt Bill haluaa levittää mRNA teknologiaa suurin piirtein kaikkialle maapallon biosfääriin.

Tuolla lelulla voi tehdä paitsi miljardeittain rahaa sähköpörssillä, myös valmistaa rokotteita tai lääkkeitä jotka tuottavat uusia ongelmia joihin myydä uusia lääkkeitä. Hirviö on nyt rakentunut niin, että Gates voi tehdä mitä haluaa, hän voi sanella sääntöjä eivätkä säännöt häntä estä.

Toki mRNA:n asiantuntijat mahdollisesti Gates Foundationin rahoituksella todistavat, että mitään ongelmaa ei ole, ja jos olisi, se kyllä hoidettaisiin ammattitaidolla.

Trust The Science!

Luotatko sinä?

Hirviötä vastaan voi taistella vain katkomalla siltä siteet.

Täytyy muistaa, että hirviö on aineeton. Sen voima on pelkkiä sanoja ja määräyksiä ja siten sen vaikutus meidän ihmisten elämään toimii vain jos ihmiset tottelevat hirviön määräyksiä.

Jokin valopilkku on. Valtaosa koiran omistajista ei ole ilmoittanut koiraansa ruokaviraston rekisteriin.

Mitä tapahtuisi jos valtaosa ei maksa sähkölaskuaan? Tai nostaisi oikeusjutun koronapassin kaltaisista hirviön taioista kuten Mika Vauhkala.

Näettekö?

Loppujen lopuksi koko hirviö on pelkkää suurta bluffia, magiaa ja taikaa. Näin hirviö on lannistettavissa ja lopulta tapettavissa tottelemalla säännöistä vain niitä mitkä ovat ihmisille hyväksi sekä kääntämällä selkänsä niille säännöille, jotka palvelevat hirviötä.

Kuva Sami Antinniemi

Meidän Pepi ei tottele! Eikä rekisteröidy! Ja kyllä, otin sen kakan pussiin kuvan oton jälkeen.

Katso Antti Launosen Väärinajattelija -podcast. Vieraana Suomen valtion koronapassista oikeuteen vienyt Mika Vauhkala.

Linkki jakamista varten: https://kanto.media/yb37

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *