Miksi Big Pharmalle salailu on vahvuutta ja avoimuus heikkoutta

Avatar photo

BySami Antinniemi

6.1.2024 , , ,

Kirjoittajan esipuhe:

Tämä teksti on julkaistu edesmenneessä Älyhoi blogissa 22.12.2021

Noina aikoina koronapandemian korruptiot ja väärinkäytökset alkoivat nousta pinnalle. Peter McCullough kävi Joe Roganin podcastissa ja kertoi siellä lastin tosiasioita. Samoihin aikoihin tuli ilmi ns. Pfizerin paperit case ja toisaalla Lex Fridman haastatteli Pfizerin johtaja Albert Bourlaa. – Sami Antinniemi

Miksi Big Pharmalle salailu on vahvuutta ja avoimuus heikkoutta

Viime kahden viikon aikana on rä­jäh­tä­nyt kolme to­tuus­pom­mia. Yksi aivan silmien edessä, yksi kaukana – ja yksi maan alla. 

Viime viikkoina kaksi podcast lähetystä on avannut paljon siitä,  mitä nyt tapahtuu. Joe Rogan haastatteli Peter McCulloughia ja Lex Fridman Pfizerin toimitusjohtaja Albert Bourlania. Totuuksien kannalta nämä kaksi haastattelua olivat kuin yö ja päivä ja juuri siksi niiden suhde on niin valaiseva. 

Haastatteluista selviää myös kolmannen tärkeän tapahtuman taustoja – FDA on pakotettu paljastamaan Pfizer yhtiön tietoja mRNA -rokotteensa kehityksestä. Yli neljästäkymmenestä tuhannesta sivusta on lakimiesten avulla saatu julki vasta viisisataa, mutta jo se herättää huolta

Joe Rogan ja Peter McCullough

Joe Roganin podcastissa 13.12 tohtori Peter McCullough räjäytti vetypommin kokoisen pilven totuuksia. 

Ammattitaidollaan paistaen ja mitään aihetta kaihtamatta Peter kertoi seikkaperäisesti taustat covidin lääkehoitojen peittelystä, hydroksiklorokiinin, ivermektiinin ja monoklonaalisten vasta-aineiden pimittämisestä ja peittelystä, avasi kuvan länsimaisen tiedemaailman ja akatemian rappiosta sekä sen kompetenssin puutteesta, lääkäriyhteisön pelkuruudesta, mRNA-rokotteiden haitoista ja niiden peittelystä, koko siitä kammottavasta prosessista kuinka länsimaissa lopullinen ratkaisu koronakriisin hoidossa suuntautui ainoastaan rokotteiden ympärille täysin ihmishengistä ja kärsimyksestä välittämättä. 

Sanalla sanoen Peter McCullough repi keisarilta – Big Pharmalta ja länsimaiselta tiedeyhteisöltä – housut nilkkoihin.

Lex Fridmanin podcastissa Pfizerin toimitusjohtaja Albert Bourla oli tuo keisari. Kallis kello ranteessaan hän esitti tavallista ihmistä, ei valehdellut eikä puhunut totta, teki  työtään jättimäisen miljardeja tahkoavan yhtiön toimitusjohtajana.  

Jättimäiset yhtiöt myyvät ennen kaikkea omaa imagoa. Metaa. Ja turvallisuus on tietenkin suuren lääkeyhtiön tuote numero yksi. Turvallisuus juuri sinulle asiakkaana. Tauteja vastaan.

Tänä päivänä työn kuvaan kuuluu käydä myös podcasteissa kertomassa yhtiön viesti – että meidän tuote toimii kuten pitää ja kaikki on varmasti tarkasti tutkittua ja turvallista. 

Siksi Lex Fridmanin studion pommi oli hiljainen maanalainen tussahdus, mutta seismografilla siitä saa selville paljon.

Kolmas viime aikoina räjähtänyt pommi on kaukainen ja paineaallot ovat vielä matkalla. Tuo pommi kertoo, että olemme viimein saaneet tietää jotakin konkreettista siitä, miten turvallisia Pfizerin tuotteet todella ovat. 

Peter McCulloughin johtama ryhmä tiedemiehiä on elokuusta lähtien työskennellyt saadakseen FDA:n julkistamaan salassa pidettyjä tietoja Pfizerin mRNA rokotteen haittavaikutuksista. Syksyn kestäneen kädenväännön jälkeen 20 marraskuuta pieni osa tiedoista on saatu julki. 

Trial Site Newsin toimittaja Sonia Elijah kertoo siitä jutussaan:

Peter McCulloughin vetämä ryhmä on nimeltään PHMPT (Public Health and Medical Professionals for Transparency) Ryhmän lakimiehen Aaron Sirin kanssa he ovat vedonneet yhdysvaltojen tiedonvapauslakiin (FOIA) ja saaneet nähtäväkseen dokumentteja, joihin FDA on luottanut Pfizer-BioNTech Covid-19 -rokotteen hätäkäyttöluvan myöntämisessä.

27. elokuuta 2021 jätettyyn pyyntöön vastattiin nihkeästi.  FDA:lta kesti kolme kuukautta julkaista ensimmäiset 91 muokattua sivua.  Trial Siten Sonia Elijahin mukaan, PHMTP  sai ne tutkittavakseen 20 marraskuuta.

PHMTP järjestön lakifirman Siri & Glimstad LLP  Aaron Siri kertoo yrityksestään nyhtää tiedot FDA:lta:

“Oikeus ei ole määrännyt vielä yhtään sivua julkistettavaksi. Enimmäkseen, kun yhtiömme lähettää FOIA pyynnön, siihen vastataan, mutta FDA haluaa tehdä sen hyvin hitaalla tahdilla. Taistelussa ei ole kyse siitä jakavatko he tiedot, he sen kyllä tekevät, vaan siitä kuinka kauan siinä kestää.” – Aaron Siri

FDA on nyt taipunut jakamaan tietoja 500 sivun kuukausivauhdilla. Sivuja on 451.000, joten tällä vauhdilla jälkeläisemme saavat tietää koko totuuden Pfizerin mRNA- rokotteiden kehityksestä vuonna 2096.

Täällä syrjäisessä Suomessa monet tapaavat sanoa, että mitäs väliä sillä on mitä maailmalla tapahtuu, meillä on täällä omat ongelmat, mutta nämä pommit tuntuvat täälläkin. 

Sillä yhdysvaltalaisen FDA:n hallussaan pitämät tiedot Pfizerin mRNA rokotteiden kehitysprosessista koskevat suoraan meidän suomalaistenkin terveyttä. Suomalaiset terveysviranomaiset ovat myös täysin tämän tiedon – tai sen puutteen – varassa. Tällä hetkellä suomalaisia painostetaan ottamaan rokote, jonka turvallisuus on kyseenalainen ja haittavaikutusten määrä vuosikymmeniksi eteen päin sensuurilla salattu. 

Ja pahinta on, että Suomesta käsin olemme lähes voimattomia vaikuttamaan tilanteeseen. Siksi voimme vain seurata mitä Peter McCulloughin ja toimittaja Sonia Elijahin kaltaiset ihmiset saavat aikaan.

Sonia Elijah ja Trial Site News on perehtynyt seuraavassa 38 sivuiseen artikkeliin nimeltä:

Cumulative Analysis of Post-Authorization Adverse Event Reports of PF-07302048 (BNT162B2) received through 28 February 2021.”

FDA:n vastahakoisesti jakama dokumentti käsittelee hait­ta­vai­ku­tusil­moi­tuk­sia joulukuun 1. 2020 helmikuun 28. 2021 asti. Ilmoituksia on 56 maasta, mukana Yhdysvallat ja suuret Euroopan maat. Kolmen kuukauden ajalta on kirjattuna tapaukset 42 086 ihmisen kohdalla sekä 158 893 oiretta. Pfizer kertoo tietoja ilmoitetun heille spontaanisti sekä eri ter­veys­vi­ran­omai­sil­ta ja mm. Pfizerin sponsoroimista mark­ki­noin­tioh­jel­mis­ta.

Dokumentissa Pfizer kertoo  aliraportoinnin suuruuden olevan tuntematon. Trial Site News viittaa jutussaan Harvardin tutkimukseen joka arvioi vain alle 13% haittavaikutuksista yleensä tulevan raportoiduksi. Kolmen kuukauden aikana kirjatut 42086 tapausta on siis todennäköisesti vain jäävuoren huippu.

Trial Site News pitää Pfizerin raportointia myös vaillinnaisena. Tuhansissa tapauksissa sukupuolta ja ikää ei tunneta ja 9440 tapauksessa haittavaikutuksen lopputulos oli tuntematon. Haittavaikutuksista toipuvat on myös sisällytetty samaan luokkaan toipuneiden kanssa “Toipunut/toipumassa”-merkinnällä. Trial Site Newsin mukaan jo se vaikuttaa kyseenalaiselta.

Koko dokumentti on katsottavissa tästä

“Suuret määrät spon­taa­ne­ja hait­ta­vai­ku­tusil­moi­tuk­sia”

Raportissa kerrotaan, että rokotuskampanjan aloittamisen jälkeen haittavaikutuksia on tulvinut Pfizerille niin paljon, että yhtiö on joutunut kasvattamaan kapasiteettia ja palkkaamaan lisää työntekijöitä hait­ta­vai­ku­tus­ra­port­tien käsittelyyn.

“Pfizer on tehnyt useita toimia auttaakseen hait­ta­vai­ku­tusil­moi­tus­ten suuren määrän käsittelyssä. Tämä sisältää merkittäviä tek­no­lo­gi­a­uu­dis­tuk­sia, prosessien ja työtapojen ratkaisuja, sekä haittailmoitusten käsittelijöiden määrän kasvattamista.” – raportista.

Koska me täällä Suomessa elämme käytännössä vain FDA:n tietojen varassa siitä mitä meidän olkavarsiimme pistetään, on tietenkin huojentavaa kuulla, että suuri lääkealan yhtiö suhtautuu  vakavasti hait­ta­vai­ku­tusil­moi­tuk­siin ja pyrkii käsittelemään ne asiantuntevasti palkaten jopa lisätyövoimaa niitä käsittelemään.

Toisaalta joku meillä Suomessakin voisi nostaa kulmiaan sille, että Pfizerin raportissa sanotaan suoraan näin:

“1228 ihmisen raportoidaan kuolleen kolme kuukautta rokotteen ottamisen jälkeen.”

Tämä määrä koskee siis Pfizerille raportoituja tapauksia – ei yleensä tuona aikana kuolleita.

Trial Site News täsmentää, että kaikki tämä merkittävä ihmisten turvallisuutta koskeva tieto on ollut Pfizerilla tiedossa jo helmikuun lopulla 2021.

Silti tri. Mace Rothenberg, entinen Pfizerin johtava medical officer, kertoi Washington Journalille huhtikuun 12 päivä Pfizerin rokotetuotannosta näin:
“Voin vakuuttaa, ettei mutkia ole oiottu.” ja “Ainuttakaan kuolemaa ei ole johtunut suoraan rokotteen vaikutuksesta.”

– Valhe on hyve –

Tämä kertoo siitä, miten suuri kansainvälinen lääkeyhtiö toimii. Yhtälö on yksinkertainen. Yhtiön tärkein tehtävä on tuottaa voittoa osakkeenomistajille. Jos ikävä totuus omasta tuotteesta häiritsee voiton tekoa, on tuo totuus peitettävä. Valheesta tulee silloin hyve.

Eikä valhe paljastu, ennen kuin sitä lakimiehen avulla vaaditaan. Ja tuolloin, koska valhe on hyve, tulee valheen paljastajasta ja totuuden kaivelijasta paha.

Siksi Peter McCullough, valheen paljastaja, on tällä hetkellä lääkeyhtiöiden rahoitusta saavien mediatalojen kohteena – Hän on oikeistolainen, rokotevastainen (vaikka on itse ottanut kaikki rokotteet ), hän on quack, hän kerää itselleen vain rahaa ja mainetta, (vaikka joutuu käymään kalliita lakitaisteluja kampanjansa tähden) ja siksi kun hän esiintyy, joutuu hän tekemään sen aina oikeistolaisiksi mielletyissä medioissa kuten Joe Roganissa tai Foxilla.  (Joe Rogan on muuten kertonut äänestäneensä Bernie Sandersia)

Lex Fridmania ei pidetä oikeistolaisena.

Pitkiä podcasteja eri aiheista tieteistä filosofiaan tekevä Lex Fridman on syviä pohdiskeleva introvertti, hän pohtii kysymyksiään usein mumisten ja puhuu jokaisessa podcastissaan rakkaudesta ja elämän tarkoituksesta. Ehkäpä Lex on niin nörtti, että hän ei ole vielä saanut alt-right leimaa. 

Tämä pehmeys tekee hänestä myös taitavan haastattelijan.

Mutta taitava työssään on myös Albert Bourla. Pfizerin johtaja suoritti Lexin haastattelussa rutinoituneesti toimitusjohtajan työnsä – lauloi kuin karaokessa viestinsä, että yrityksessä ja sen tuotteissa on kaikki kunnossa, että Pfizerin rokotteella ei ole haittavaikutuksia, sitä on tutkittu parhaiden asiantuntijoiden toimesta ja se on välttämätön myös kaikille lapsille maan päällä – koska, et kai antaisi oman lapsesi jäädä ilman meidän tuotetta? Joka saattaa säästää juuri sinun lapsesi hengen… 

Toimitusjohtajan työhön ei kuulu tehdä paljastuksia omasta yhtiöstä.  Lex Fridman yrittää urheasti hyviä kysymyksiä mutta Albert väistelee kuin sisilisko.  

Lexin kysyessä rokotemandaateista ei Albert Bourla ottanut kantaa koska ei tarvitse, hänhän ei ole poliitikko. Mutta tuskinpa hän rokotepassille sylkee – sillä voisiko tuotteelle olla parempaa markkinointikeinoa kuin pakko? Kaikkiin omiin työntekijöihinsä hän kehuu pakkoa soveltavansa ja Pfizerin työntekijöiden kuuliaisesti ottaneen oman piikkinsä.

Lex Fridmanin kysyessä Albertilta ivermektiinistä covidin hoidossa  Bourla kertoo, ettei ole nähnyt yhtään ivermektiinin tehosta todistavaa tutkimusta.

– Ei tietenkään ole – 

Toimitusjohtajan työtä on tietää kaikki omasta firmasta ja sen tuotteesta – siis kaikki se, mikä myy tuotetta.  Ja se mikä ei myy, on tietysti kilpaileva tuote, ja siitä toimitusjohtajan työ on olla tietämättä. 

Niinpä jos joku veisi hänen pöydälleen yhden lukuisista ivermektiinin tehosta todistavista tutkimuksista, sulkisi Albert Bourla silmänsä nopeasti.

Albert maalailee miten pandemian alussa oli moniakin lääkkeitä joiden väitettiin toimivan covidiin. Hänen mukaansa hyvin pian tuli selville, etteivät ne toimi, ja tässä hän vetoaa jälleen oman firman tiedemiesten viestiin. He vakuuttivat Albertille, ettei ivermektiini voi mitenkään toimia covidia vastaan. Ja Albertille se on tietenkin totta, koska hänen firmassaan on kaikki parasta, joten se tieto joka tulee hänen firmastaan, on tietenkin eniten totta ja oikein.

“Me keskitymme ihmisten henkien pelastamiseen, emme keskity… hulluuksiin.” – sanoo Albert ivermektiinistä.

Pfizer yhtiön kannalta olisikin hullua uskoa ivermektiinin toimivan covidiin.

Joe Roganin podcast-studiossa Peter McCullough esittää kuolemanvakavan väitteen lääkehoitojen peittelystä pandemiassa.

“Miljoonia turhia sairaalatapauksia olisi säästynyt. Alusta alkaen minusta näytti, että meneillään oli tarkoituksellinen aikaisen hoidon menetelmien polkeminen. Se oli kampanja, jolla korostettiin ihmisissä pelkoa, kärsimystä, eristystä, sairaalakäyntejä ja kuolemia. Ja sen tarkoitus tuntui olevan luoda hyväksyntää rokotteille, sekä myöhemmin edistää massarokotuksia.”

Pfizerin toimitusjohtaja hymähtäisi huvittuneesti tällaiselle salaliittoteorialle.

Salaliittoteoriaa ovat olleet myös haitat Pfizerin mRNA rokotteista – mutta päivä päivältä yhä vähemmän – vaatteet keisarin päältä putoavat liuska ja raportti kerrallaan.

1223 kuolettavaa lopputulosta ensimmäisenä kolmena kuukautena rokotteiden antamisen jälkeen, kertoo Pfizer yhtiön oma raportointi joka on varmasti tarkasti tehty, koska sitä varten piti palkata lisähenkilökuntaa ja resursseja. 

Muualla Pfizerin raportissa kerrotaan mm. anafylaksiasta (äkillinen yliherkkyysreaktio) yhdeksässä raportoidussa kuolemantapauksessa. Neljä tapausta sattui samana päivänä kuin henkilö oli rokotettu. Pfizer korostaa, että näillä henkilöillä oli jo olemassaolevia lääketieteellisiä riskejä, mutta neljän ihmisen kuolema heti ro­kot­teen­ot­to­päi­vä­nä viittaa vahvasti kausaliteettiin, päättelee Trial Site news.

Kardiovaskulaarisia haittoja on 1403. Merkittävät haitat jaetaan kahteen kategoriaan: Alle 24 tuntia ja 21 päivään asti. 136 tapauksessa lopputulos oli kuolema. 50 % haitoista ja kuolemantapauksista tapahtui alle 24 tunnin kuluttua rokotteen saamisesta.

En tiedä, onko toimitusjohtaja Albert Bourla nähnyt oman yhtiönsä raporttia, mutta uskoisin hänen reagoivan tähän kysyttäessä hartioiden kohautuksella, vinolla hymyllä ja kysymyksellä. “Todistaako kausaliteetti korrelaatiosta?”

Raportissa Pfizer ei edelleenkään tunnu huolestuvan omista huolestuttavista tiedoistaan: “Tämä kumulatiivinen tapauskatsaus ei aiheuta uusia tur­val­li­suuson­gel­mia. Valvonta jatkuu.”

Valhe luo news­pea­kin – toi­mi­tus­joh­ta­jan tär­keim­män työkalun

Lex Fridmanin kysyessä Albert Bourlalta miksi FDA:n tietoja ylipäätään pidetään salassa,  alkaa toimitusjohtaja Bourla kertoa miten tärkeää täydellinen avoimuus on. Sekä tietenkin sen, kuinka korkeatasoisia heidän tiedemiehensä ja tutkimustyönsä on ja miten siihen voivat kaikki varmasti luottaa.

Se onkin ainoa mitä me täällä Suomessa voimme tehdä – luottaa – sillä mitään varmaa me emme mRNA-rokotteiden turvallisuudesta voi tietää, kun tiedot tästä tutkimustyöstä on salattu, eikä rokotteita Suomessakaan tutkita, ennen kuin ne taudilta suojaavaa turvallisuutta toivovien ihmisten olkaan piikitetään.

Onneksi Peter McCulloughin kaltaiset ihmiset kuitenkin yrittävät ottaa selvää. Kun valvontakoneisto ei toimi, on hänen kaltaisten nyt toimittava instituutioiden ulkopuolella ja tuotava viestinsä julki standup- koomikkojen podcasteissa alituisen sensuurin uhan alla.

McCullough selitti Joelle länsimaissa syntynyttä tilannetta, jossa kaikki lopulta tuntui tähtäävän rokotteisiin.

Hän kuvailee, kuinka lääkärikunta ei ole kovin rohkeaa kokeilemaan ja on tottunut odottamaan ohjeita. 

“Lääkärit ovat nörttejä. He eivät ole navy sealseja” Hän kuvailee.

Hän kuvailee akateemista laiskuutta sekä sitä miten lääkärit yleensä pelkäävät tehdä työtä epävarmoissa olosuhteissa. Yksinkertaisesti he pelkäävät tekevänsä hoitovirheitä uudessa tilanteessa vaarallisen taudin kanssa. 

Peter kertoo pelon ilmapiiristä, joka laukesi kun havaittiin, että viruksen piikkiproteiinilla saataisiin aikaan rokotetuote, joka tekisi kehossa vasta-aineita. 

“Ahaa, me pystymme rokottamaan itsemme ulos tästä ongelmasta. Meidän ei tarvitse edes ajatella potilaiden hoitamista ja lääkkeitä. Ja niin hybris ja innostus rokotteista levisi ympäri koko maan lääketieteellisten akatemioiden.” – Kuvailee Peter McCullough

Palataan Lex Fridmanin studioon. Siellä Lex tekee toi­mi­tus­joh­ta­ja Bourlalle olen­nai­sim­man ky­sy­myk­sen:

“Oletteko huolestunut siitä, että massiiviset rahasummat ja suuri paine valmistaa tämä rokote, voisi vaikuttaa teidän kykyynne tehdä tutkimustyötä rehellisesti ja puolueettomasti?”

Johon toimitusjohtaja vastaa kuten toimitusjohtajan on vastattava:

“Oh, not at all!” “En tietenkään.”

Sitten toimitusjohtaja Albert  jatkaa siitä, miten tutkimukset on tarkasti valvottu FDA:n toimesta ja yhteistyö heidän kanssaan on saumatonta. Niin saumatonta, että se on yhdessä päätetty salata vuosikymmeniksi?

Pfizer yhtiön toimitusjohtaja tekee haastattelussa toimitusjohtajan työtä – eli myy tuotettaan tehdäkseen voittoa osakkeenomistajille, sekä kertoo yhtiönsä brändin viestiä – me toimimme vain ja ainoastaan ihmisten terveyden hyväksi. 

Kriittiselle ajattelijalle jää tehtäväksi päätellä, voiko kumpikin olla samaan aikaan totta.

Trial Site Newsin toimittaja yrittää pysyä rauhallisena:

  • Vaikka yritän kirjoittajana pysyä niin objektiivisena kuin inhimillisesti mahdollista, tämän raportin läpikäyminen vihjaa, että FDA ja Pfizer ovat täysin yrittäneet peittää Pfizer-BioNTech rokotteen haittavaikutukset julkisuudelta. Jos tämä oletus on todellakin totta, silloin “Gold Standard” val­von­ta­vi­ran­omai­nen ja arvostettu kansainvälinen lääkealan yritys, ovat heittäneet tietoon perustuvan suostumuksen periaatteen ulos ikkunasta.

Tietoon perustuva suostumus on lääketieteen etiikassa käytetty periaate, jonka mukaan ihmisiä ei saa ottaa lääketieteellisiin kokeisiin ilman, että ihmiseltä on hankittu (yleensä kirjallinen) suostumus niin, että koehenkilö ymmärtää lääketieteelliseen kokeen merkityksen riskeineen.- Wikipedia

Erityisesti tietoja raskaana olevien naisten haitoista McCulloughin PHMPT ryhmä sai vaatia pitkään. Ensimmäisestä paperista ne oli jätetty pois. Kun ne tulivat, saatiin selville 413 tapausta joista 84 vakavia. 270 raskauteen liittyvästä ilmoituksesta seurasi 23 keskenmenoa sekä useita muita vakavia haittoja.

Alusta lähtien Pfizerin FDA:n hätäluvan saanutta kokeellista rokotetta on käytetty myös alle 12 vuotiaisiin lapsiin. Raportissa on 34 lasten hait­ta­vai­ku­tus­ta­paus­ta, joista 24 vakavia. Rokotettujen lasten kokonaismääriä ei ilmoiteta, joten järkevää vertailua ei Trial Site Newsin mukaan voitu tehdä.

Pfizer kommentoi raportissa: “Turvallisuuteen viittaavia signaaleja ei näissä raskauteen liittyvissä tapauksissa ollut.”

Tietenkin suuren yhtiön on sanottava näin. Sellainen on maailma jossa elämme.  Kaikki liiketaloutta opiskelleet ymmärtävät, että tässä vaiheessa toimitusjohtajilla ja yhtiöillä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin peitellä asia ja katsoa voisiko sitä korjata myöhemmin – jos enää tarvitsee.  

Brut­to­kan­san­tuot­e kasvaa suurten yhtiöiden voitoilla. Totuuden kertominen pienentäisi voittoja, joita me kaikki tässä pelissä tarvitsemme. 

Voisiko kukaan kuvitella Pfizer yhtiön tässä vaiheessa lopettavan rokotteidensa lähettämistä maailmalle vaikka haittavaikutuksia tulvikin sisään runsain määrin?

Ei.  Tuote oli myyty. Tuotanto oli jo käynnissä. Sopimukset valtioiden välillä oli tehty ja rahasummat siirretty. 

Ja kuten Peter McCullough kuvaili, koko läntinen tiedemaailma odotti rokotteesta vapahtajaa, joka pelastaisi lääkärit tekemästä riskialtista työtään vaarallista tautia tartuttavien potilaidensa parissa. 

Henkensä pelastamista tahtovat ja covid-19 taudilla median pelottelemat asiakkaat odottivat maailmalla – tuote oli vietävä perille. Vaihtoehtoa ei ollut. 

Niin juna kulkee ja koko maailma odottaa pistostaan – kunnes hiljakseen ja paperi kerrallaan tulee selville, että pistos koskee.

Mutta viimeiseen asti kipua ei myönnetä.

Siksi raportit on salattu. 

Ja siksi Peter McCulloughin kaltaisten rohkeiden ihmisten on ne paljastettava.

“This is something that most people should know… There is no bigger public health crisis than the impact of cencorship on covid-19”

“Tämä kaikkien pitäisi tietää… Ei ole suurempaa terveyskriisiä kuin sensuurin vaikutus covid-19 tautiin.”

– Peter McCullough Joe Rogan podcastissa –

Tässä suomeksi käännettynä:

Lähteet:

Sonia Elijah ja Trial site news.

https://trialsitenews.com/fdas-forced-hand-drops-pfizers-bombshell-safety-document/

Pfizerin confidential raportti

Mace Rothenberg kertoo Pfizerin rokotteen turvallisuudesta.

https://www.c-span.org/video/?510698-5/washington-journal-mace-rothenberg-discusses-development-pfizer-vaccine&event=510698&playEvent

Lex Fridman haastattelee Albert Bourlania (Kannattaa katsoa Lexin alkupuhe – hieno)

Joe Rogan Experience – Peter McCullough

Linkki jakamista varten: https://kanto.media/z47h

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *