Mr. President Junior

Avatar photo

BySanni Berg

25.1.2024 , ,

Robert F. Kennedy Jr.

Mikä onnenpotku läntiselle maailmalle olisikaan, jos Trump ja Biden saisivat tulevissa presidentinvaaleissa vastaansa ihmisen, joka puolustaa tiukasti perinteisiä demokraattisia arvoja, kuten kansalaisvapauksia ja hallinnon läpinäkyvyyttä. Miehen, jonka sydämen asia on erityisesti lasten terveyden sekä ympäristön suojeleminen. Kiihkeän yhdenvertaisuuden puolustajan, joka puhuu toiveestaan yhdistää kahtiajakautuneet amerikkalaiset.

Kuulostaa pitkälti sellaiselta arvojohtajalta, jollaisen median kuvittelisi mielellään nostavan jalustalle, mutta sattuneesta syystä emme näe hehkutuksia miehestä, jonka nimikin suorastaan huutaa “Mr. President” – Robert F. Kennedy Junior.

Samaan aikaan, kun media on ahkerasti etsinyt Suomen seuraavaa presidenttiä jopa u(m)pimetsästä, ei kuuluisan poliitikkosuvun 69-vuotiaasta juhlitusta ympäristölakimiehestä, arvostetun Time-lehden v. 2010 nimeämästä “Planeetan sankarista” tunnuta löydettävän mainittavaksi aina kuin se kaikkein tärkein meriitti: salaliittoteoreetikko tai rokotevastustaja.

Oltuaan ensin moraalittomia suuryrityksiä haastava oikeudenmukaisuuden, tavallisten ihmisten ja ympäristön vankkumaton puolustaja muuttui R. F. Kennedy salaliittosankariksi siinä silmänräpäyksessä, kun hän osoitti tähtäimensä moraalittomien ympäristöjättien lisäksi erityisesti rokotusbisnestä kohtaan.

Salaliittosankari

Kukapa ei olisi kuullut John F. Kennedyn murhasta ja siihen liittyvistä villeistä huhuista? Itse asiassa tarina kertoo, että koko nimitys salaliittoteoreetikko on kehitetty mustamaalaamaan ne, jotka kyseenalaistivat virallisen kertomuksen liittyen Kennedyn murhaan.

Turun yliopistossa tehdyn tutkimuksen mukaan 38,4% kyselyyn vastanneista suomalaisista uskoi ainakin vähän, että Lee Harvey Oswald ei toiminut yksin.

Ammutun presidentin veljenpoika, Robert F. Kennedy Jr. uskoo tähän erittäin vahvasti, sillä hän on väittänyt CIA:n salamurhanneen isänsä ja setänsä. Uskomuksella voi olla jotain tekemistä sen asian kanssa, että John F. Kennedy sai luodista suhteellisen pian sen jälkeen, kun kävi ilmi, että hän ei suostuisi oman maansa kansalaisten kustannuksella eskaloimaan sotaa. Hän kielsi Operaatio Northwoodsin, jonka ajatuksena oli räjäyttää CIA:n avulla yhdysvaltalaiskone ja syyttää siitä Kuubaa, jotta kansalaiset oltaisiin saatu hyväksymään sotatoimet Kuuban kommunistihallintoa vastaan. Kennedyn veljeksiä olikin lopulta kiittäminen kiristyneen Kuuban ohjuskriisin sovittelusta ja eskalaation välttämisestä.

Aika kova syytös Robert F. Kennedyltä CIA:ta kohtaan, mutta se ei suinkaan olisi salaliitto pahimmasta päästä, jos vertaa tiedustelupalvelun historiaan. (Lisää aiheesta avainsanalla ‘CIA’.)

No, vielä tätäkin hurjempaa foliohattuilua on sittemmin kuultu raspikurkun suusta. Ääneensä liittyvien ongelmien hän uskoo tietenkin tulleen influenssarokotteen haittavaikutuksena. Hän on myös harhaisesti väittänyt, että 5G:n tarkoitus on datan kerääminen ja ihmisten kontrollointi.

 

Lisäksi hän on esittänyt pöyristyttäviä hypoteesejä siitä, että ihmisten tuottamat kemikaalit voisivat aiheuttaa poikien muuttumista naisellisimmiksi ja toisinpäin. Hän on myös liittänyt tietyt lapsuusajan rokotteet lisääntyneeseen autismiin ja väittänyt niissä olevien kemikaalien vahingoittavan lapsia.

 

Aika törkeää. Suurkorporaatiothan tunnetusti harrastavat silkkaa filantropiaa (teflon, talidomidi, tupakka jne.) eikä rokottamisen tarkoituskaan varmasti ole mikään muu kuin globaali terveyden edistäminen. Hehän hyvää hyvyyttään ovat antaneet miljoonien arvosta rokotteita köyhempiin maihin.

 

No, huoli pois! Robert F. Kennedyn sukulaiset v. 2019 vakuuttivat miehen olevan tässä asiassa “yksinkertaisesti väärässä”, joten näin sen on oltava.

Korona-aikaan Kennedy kehtasi julkisesti kritisoida maskisuosituksia tarpeettomiksi, rinnastaa koronarajoitukset natsi-Saksan aikaiseen syrjintään sekä epäillä mRNA-injektioita laboratoriovalmisteiseksi bioaseeksi. Hän väitti niiden mm. olevan potentiaalisesti vaarallisia raskaana oleville ja viralliseen VAERS-tilastointiin vedoten linkitti piikit satoihin kuolemiin.

Tästä hyvästä hän sai kyseenalaisen kunniapaikan “Disinformaatio-tusinassa”, joiden kerrottiin olevan vastuussa n. 65% netissä pyörivistä rokotevastaisista julkaisuista. Hänen Instagram-tilinsä poistettiin 11.2.2021 ja palautettiin vasta presidenttiehdokkuuden myötä.

Maaliskuussa 2021 Iltasanomat lyttää Kennedyn pojan yhden raportin pohjalta rokotehuuhaan levittäjäksi. Asioista, joiden voi jälkikäteen todeta pitäneen paikkansa useammin kuin virallinen kerronta.

Lehdessä mainitaan lähteeksi Center for Countering Digital Hate sekä Anti-Vax Watch yhteisön raportti. Kuva alla:

Tältä näyttää se materiaali, jonka pohjalta Iltasanomat päätti Robert F Kennedyn juniorin huuhaan levittäjäksi.

Huomionarvoista on lause:

“Miksi alustojen on pakko toimia kahtatoista online-antivakseria vastaan?”

Vaihtoehtoja toimittajan itsenäiselle harkinnalle ei jää. Missä lähdekritiikki?


Jos Iltalehden toimittaja olisi harrastanut todellista lähdekritiikkiä, olisi hän ehkä törmännyt siihen faktaan, että likaisen tusinan julistanut järjestö nimeltä Counterhate on yksityinen toimija, joka saa rahoituksensa lahjoituksin ja hyväntekeväisyydestä – sopii kysyä kenen hyväksi?

Kennedyn lisäksi listalla kärkipaikkaa pitävän Joseph Mercolan tiedetään mm. väittäneen koronapiikin olevan määritelmällisesti “epärokote”, joka ei estä koronavirusinfektiota, tarjoa immuniteettia tai pysäytä leviämistä. Hän myös jakoi tutkimustuloksia, joiden väitti osoittavan maskien tehottomuuden sekä puhui mm. D-vitamiinin yhteydestä tautiin. Kennedyn tapaan myös hän epäili virallista tarinaa viruksen alkuperästä.

Tässä vaiheessa jokaiselle koronakerronnan eri vaiheita seuranneelle pitäisi olla sanomattakin selvää, että näiden miesten väitteissä taisi sittenkin olla perää. (Jos et vielä tiedä, mistä puhutaan, syvenny aiheeseen käyttämällä avainsanoja.)

Kuriositeettina kerrottakoon, että koronapiikkeihin skeptisesti suhtautuneiden todelliset asiantuntijat olivat mm. Sucharit Bhakti, Jay Bhattachraya tai Paul Marik mutta heihin kohdistunut sensuuri oli sillä tasolla, etteivät heidän nimensä nousisi vahingossakaan esille valtamedian julkaisussa.

Mutta eihän sensuuria harjoiteta kuin totalitaristisissa maissa?

Herra presidentti

Palataan hetkeksi vielä Mr. Kennedyyn. Olisiko hänestä todella maailman mahtavimpana pidetyn valtion johtoon? Sen realistinen arvioiminen tehdään mahdottomaksi, koska leimaamalla, lokeroimalla ja mitätöimällä ensisijaisesti rokotevastaiseksi salaliittoilijaksi saadaan itseään kunnioittava konsensus pysymään miehen ajatuksista mahdollisimman kaukana.

Olkoonkin, että hän itse kertoo ottaneensa perinteiset rokotteet ja korostaa peräänkuuluttaneensa vastuullisesti tutkittuja tuotteita ja valinnanvapautta.

Kerrottakoon vielä, että Kennedy haluaisi lopettaa Yhdysvaltain käymät sijaissodat, pommitusretket, salaiset operaatiot, vallankaappaukset ja puolisotilaallisten joukkojen käytön. Hän myös toivoisi USA:n tarjoavan diplomaattista ratkaisua Ukrainan sodan päättämiseksi, koska näkee sodan potentiaalisesti lähentävän Kiinan ja Venäjän välejä. Mies haluaisi maansa myös lopettavan velanoton Kiinalta ja Japanilta sekä kritisoi inflaatiokehitykseen johtavaa rahan jatkuvaa painamista.

Siitä huolimatta, että Yhdysvallat on ottanut Suomesta isällisen otteen, emme kuitenkaan ole toistaiseksi oikeutettuja päättämään tulevasta presidentistä kuin Suomi Finland Oy Ab:n kohdalla. Kennedyn esimerkki toimii kuitenkin hyvänä muistutuksena siitä, että muodollisesti pätevän, karismaattisen ja maataan pyyteettömästi palvelevan ihmisen tie vallanpitäjäksi voi tyssätä, kun erehtyy avaamaan yhdenkin väärän matopurkin.

Jokainen voi itse päättää, onko Robert F. Kennedy Jr. pelkkä disinformaatiota ja salaliittoja suoltava satusetä vai rohkeimpia ja oikeudenmukaisimpia elitistejä koskaan.

Tässä Lex Fridman podcastista suomennetussa otteessa RFK kertoo mm. CIA:n synnystä ja sen laajasta vaikutuksesta mediaan operaatio Mockingbirdin kautta:

Vielä viimeinen pähkinä purtavaksi:

Jos ihminen on kasvanut aikansa tunnetuimmassa poliitikkoperheessä ja saanut elämänsä aikana todisteita toisensa perään raha- ja valtaeliitin häikäilemättömyydestä, niin olisiko kenties aika alkaa kuunnella hänen varoituksiaan?

Robert F Kennedy siitä mitä hänen isänsä kertoi hänelle hallitsijoista:

Linkki jakamista varten: https://kanto.media/daka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *