Espanjan poliisi käyttää kyynelkaasua farmareita vastaan – samalla MEP Jorge Buxadé kritisoi EU:ta

Avatar photo

BySami Antinniemi

8.2.2024 , ,
Meemejä #nofoodnofarmers

Kuten lähes kaikissa Euroopan maissa, Espanjassakin maanviljelijöiden pinna on katkennut. Espanjan Antequeran kaupungissa poliisin kerrotaan käyttäneen kyynelkaasua maanviljelijöiden mielenosoitusta vastaan.

Samoihin aikoihin, 7. helmikuuta, espanjalainen MEP Jorge Buxadé puolusti maanviljelijöitä ja toi esiin EU:n politiikan järjettömyyden.

 

“toitte tuotteita kolmansista maista… käytitte rahaa kasteluun Marokossa samalla kun tapoitte Espanjan maaseudun… olette susia lampaiden vaatteissa hyökätessänne maanviljelijöitä vastaan… Euroopan Green Deal on suunnitelma kuihduttaa maaseutu ja teollisuus…

Jorge Buxadé myös syytti EU-poliitikkojen tietävän mitä tekevät ja tekevän niin silti…

Sosiaalinen media ja etenkin sen sensuroimaton kanava X, täyttyy kuvista, videoista sekä kansalaisten omista raporteista:

 

Tässä madridilainen asianajotoimisto ilmoittaa edustavansa maksutta espanjalaisia #tractorada-maataloustuottajia, jotka poliisit ovat pidättäneet ja sakottaneet…

Alla olevassa twiitissä kerrotaan, että kansallinen perussektori #SeLevanta
kutsuu helmikuun 6. päivä kansallisesti #tractoradan, kansalaisyhteiskunnan tekemän ja organisoiman kutsun, ilman poliittisia puolueita ja ammattiliittoja.

Linkki jakamista varten: https://kanto.media/yfdj

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *