The Great Presetdent?

Avatar photo

BySanni Berg

9.2.2024 , ,
Lähde: Twitter, Alexander Stubb

Alexander C.G. (W.E.F.) Stubb – tuo yhdistävä tekijä, joka ajaa kaikkien suomalaisten etua.

Kukaan ei tuntunut jääneen kaipaamaan Stubbin naamaa päivänpolitiikkaan, kun hän jätti kylmän Suomen ja hilasi atleettisen olemuksensa kohti etelää, missä saa luvan kanssa kulkea suurimman osan vuodesta lyhytlahkeisissa. Kansa olisi antanut hänelle potkun persuksille jo vuonna 2015.

Nyt hän kuin ihmeen kaupalla (täysin omin avuin tietysti) onkin kansan ykkössuosikki sauliksi Saulin tilalle. Treenattujen pohkeiden lisäksi sofistikoitunut ja kansainvälinen habitus taitavat olla keskeisin syy suosioon, sillä varsinaiseen arvomaailmaan on aika vaikea päästä kiinni – hän kun ei kovin mielellään ottaisi kantaa. Paitsi tietysti turvallisuuspolitiikkaan, josta hänellä on hyvin vahva näkemys, joka on ollut johdonmukainen alusta asti. Kröhöm…

Lähde: Ilta-Sanomat

Ei tarvitse olla kummoinenkaan salaliittoteoreetikko, että epäilee äkilliseen mielenmuutokseen olleen ulkoisia taustavaikuttajia. Nato-rivit oli oleellista saada suoriksi ja askelmerkit kuntoon.

Ei ole tarpeen edes arvailla, kenen vaikutuspiirissä Stubb etenee kohti tulevaisuutta, sillä niin avoimesti hän ihailee WEF:n (Maailman talousfoorumi) perustajaa, Klaus Schwabia. Stubb ylpeilee innostuneensa 4. teollisesta vallankumouksesta sekä robotiikan ja tekoälyn kehityksestä jo kauan ennen muita ja hienovaraisesti promokuvissaan mainostaa Yuval Noah Hararin, WEF:n kuuluisan neuvonantajan kirjaa ’21 Lessons for the 21 Century’. Historioitsija Harari muistetaan hyvin lausahduksestaan:
“Ihmiset ovat hakkeroitavia eläimiä.”

https://www.youtube.com/watch?v=Hw2E2LKsYRkJos Sanna Marin on vältellyt tuomasta esiin sidoksiaan Maailman talousfoorumin (WEF) kanssa, vaikuttaa Stubb täysin avoimesti ajavan heidän julkista agendaansa. Siltä varalta, että on vielä epäselvää, mistä kaikessa on kyse, niin lue artikkelimme aiheesta sekä Partisaanin koonti aiheesta.

Voihan olla, että Stubb todella ajattelee Suomen etua kannattaessaan Eu-liittovaltiota sekä suurkorporaatioiden ohjaamaa transhumanistista globaalia yhteiskuntaa. Liekö ihme, kun Stubb itsekin vaikuttaa joidenkin silmiin konemaisen ohjelmoidulta kalenterointeineen ja tiukkoine rutiineineen.
Hänen lupauksensa toimia yhdistävänä tekijänä voi olla täysin vilpitön, jos kyse on ihmisten ja koneiden fuusiosta – muutoin slogan lienee pelkkä korulause. Tuskin Stubb haluaa hävittää koko homo sapiensia maailmankartalta, mutta hänen intohimonsa älymaailman kehitystä kohtaan voi aiheuttaa sen, että tulee monien muiden tavoin sivuuttaneeksi sen haittapuolet.

Kaikesta päätellen Stubb kuitenkin tietää kristallinkirkkaasti sekä teknologian mahdollisuudet että niiden vaarat, joista Harari on yhä enenevissä määrin alkanut varoitella. Stubb voisi osoittaa arvojohtajuutta ja vaatia Suomessakin sallivaa julkista keskustelua tulevaisuuden kontrolliyhteiskuntakehityksestä, mutta siinä hän taitaa törmätä “davosilaisuuteensa”.

Vaikka sananlaskun mukaan voisi ajatella, että ei Alexander ole Pekkaa pahempi, niin pahoin pelkään, että kyllä on.

Linkki jakamista varten: https://kanto.media/pbc4

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *