#kantoraportti – Miltä WHO:n pandemiasopimuksen valmistelu näyttää?

Avatar photo

BySami Antinniemi

15.2.2024 ,
The seventh meeting of the Working Group on Amendments to the International Health Regulations (2005) (WGIHR) 5-9 helmikuuta 2024

Tietoisuus WHO:n pandemiasopimuksesta kasvaa maailmalla. Samoin, onneksi, kasvaa tieto mRNA-injektioiden haitoista, sekä WHO:n korruptoituneesta todellisesta luonteesta.

WHO ei ole koko aikana osoittanut juuri minkäänlaista huomiota mRNA-injektoiden haitoista, rokotekampanjaan korreloivasta ylikuolleisuudesta – sen sijaan sopimuksen sorvaamista jatketaan kuin virkamiehet Genevessä eivät tietäisi todellisuudesta mitään.

Alla olevalla #kantoraportti videolla yritetään avata sitä, miksi näin on.

WHO:n istunnot ovat pitkäpiimäisiä, niissä kiitellään toisia yhteistyöstä, haetaan konsensusta ja hoetaan equity.. equity… equity…
Prosessi on tavattoman monimutkainen sekä tylsä, siitä ei saa materiaalia uutisiin. Virkamiehet ja edustajat eri maista ovat tekemässä yhteistä sopimusta – soraääniä ei paljoa kuulu, niitä syntyy vain vaihtelevasti kotimaiden parlamenteissa ja tietenkin yhä enemmän kansalaisten ja median parissa.

On täysin mahdoton ajatus, että nämä ihmiset, jotka tätä sopimusta työkseen sorvaavat, sanoisivat… ”Hetkinen, edellinen tauti X tuli laboratoriosta, tieteellinen johtajamme on yksi sitä tehneistä (Jeremy Farrar) ja WHO:n edelleen tukema mRNA-injektio on surmannut ja vammauttanut miljoonia ihmisiä… ja me valmistelemme tässä lisää samaa!”

Niin ei tapahdu tässä salissa. Nämä ihmiset ovat valikoituneet tähän työhön, he saavat siitä palkkaa, he ovat väsyneitä virkamiehiä, heidän ei kannata kiinnostua… Kotimaiden parlamenteissa ei tästä uskalleta puhua koska kritiikki on ”salaliittoteoriaa” ja siksi tämä absurdi mielettömyys ja silkka pahuus vain jatkuu.. jatkuu ja jatkuu….

Pandemiasopimuksen sorvaus voi loppua vain voimakkaalla painostuksella ulkopuolelta – tässä salissa se ei tapahdu. Onneksi on jo lukuisia järjestöjä, jotka toimii aktiivisesti tämän hulluuden ja vallankaappauksen lopettamiseksi. Yksi niistä on Doortofreedom.

Linkki kokouksiin WHO:n sivulle.

Musiikki videon taustalla elokuvasta Olemisen sietämätön keveys. Leos Janacek-In The Mist, II Molto adagio

Linkki jakamista varten: https://kanto.media/lfh0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *