TIEDOTE: Kantoon vahvistusta!

Avatar photo

ByToimitus

23.2.2024

Kuukausipäivän kynnyksellä on ilo ilmoittaa, että joukkoomme liittyy uusi kirjoittaja!

Kyseessä on hiukan kettumainen mysteerimies, jonka sanan säilä ei useinkaan täytä turvallisen tilan vaatimuksia – ja hyvä niin. Hän on syvä ajattelija, joka osaa tarttua epäkohtiin myös satiirin keinoin. Tämä kaikki kaninkolot kolunnut toisinajattelija tutkii maailmanmenoa jopa poikkeuksellisen laajalla historian, psykologian ja symboliikan ymmärryksellä pitäen mielen avoinna uusille mahdollisuuksille.

Tulevina päivinä nostamme valikoituja kirjoituksia hänen tuotannostaan sekä saamme kunnian julkaista uudenlaisen esseekokonaisuuden, jota mies itse kuvailee näin: “Psykologiaa käsittelevä sarja, joka pureutuu niihin juurisyihin, joiden takia maailma on siinä pahuuden ja hulluuden tilassa, jossa se nyt on.”

Moni on saattanut hänen blogiinsa jo törmätäkin, sillä kyseessä on konkari jo vuosien ajalta. Mysteerimiehen henkilöllisyys selviää tänään klo 16, kun hänen ensimmäinen artikkelinsa julkaistaan – vai selviääkö sittenkään…? Pysy kuulolla!

Kanto on otettu vastaan upeasti – kiitos teille siitä! Olemme saaneet monenlaisia yhteydenottoja ja yhteistyötä viritelläänkin jo useiden eri toimijoiden kanssa.

Tällä hetkellä juttuvinkkejä satelee eri kanaviin siinä määrin, että osaajille olisi tarvetta. Tarkoitus on kasvattaa tekijäjoukko mahdollisimman laajaksi ilman ajallisia sitoumuksia, joten pienelläkin panoksella voi halutessaan tulla mukaan!

Etsimme vapaaehtoisia tiimiimme – olisitko sinä yksi heistä?

  • Sisällöntuottaja, jolla on tiedonjano ja halu taistella vapaan median puolesta
  • Someosaaja, joka tuntee eri alustat, algoritmit ja hashtagit
  • Dokkari- tai podcast-friikki, joka on aina ajan tasalla ja osaa poimia parhaat palat myös englanninkielisistä materiaaleista
  • Oikolukija, joka varmistaa suomennosten laadun
  • Taustojen tarkistaja, joka taitaa hakukoneet, löytää luotettavat lähteet sekä tykkää debunkata disinformaatiota

Me haluamme luoda Kannosta kasvualustan uudenlaiselle yhteisölliselle toiminnalle, mikä ei edellytä poliittista, uskonnollista tai ideologista yksimielisyyttä.

Tule aktiiviseksi toimijaksi, jos sinäkin näet kansalaisjournalismin sekä sensuroimattoman tiedon arvon yhteiskunnalle ja haluat taistella yksisilmäistä asenneilmapiiriä vastaan!

Yhteydenotot: sanni.berg(at)kanto.media

Linkki jakamista varten: https://kanto.media/o5n4