Herääkö terveen järjen samuraihenki Japanissa? MRNA-injektioiden vastustus Japanissa kasvaa.

Avatar photo

BySami Antinniemi

24.2.2024 , ,
Professori Masanori Fukushima - kuvakaappaus videolta

Japanissa on läntisistä maista poiketen ollut huomattavaa vastustusta terveysviranomaisten jääräpäisyyteen mRNa-injektioiden suhteen. Nyt tuo tilanne näyttää kehittyvän ja aiheuttaneen jo jonkinlaista reagointia Japanin terveysministeriössä.

Ensimmäisen kerran terve järki ja samuraihenki nosti päätään voimakkaasti 25. marraskuuta 2022, eli yli vuosi sitten, kun Professori Masanori Fukushima osallistui edustajainhuoneen ylimääräiseen istuntoon ja käsitteli terveys-,työ- ja hyvinvointiministeriön julkaisemaa aineistoa koronarokoteongelmiin liittyen.

Silloin professori Fukushima esitteli tieteellistä tutkimusdataa mRNA-injektioiden haitoista ja sanoi:

“Tällaista ei saa enää koskaan tapahtua. Mehän olemme tieteen ja teknologian maa, emmekö olekin? Mitä helvettiä… jättämällä tieteen huomiotta te annatte koko terveydenhuoltojärjestelmän romahtaa. Asiasta puheen ollen; katsokaa kuinka paljon kiireellistä hoitoa on tarvittu…”

Koko tilanteen voi nähdä oheiselta videolta: (suomennos Antti Säippä – video alkaa alkutekstien jälkeen)

Vuodesta 2022 tilanne ja herääminen Japanissa on edennyt tämän vuoden tammikuun 11 päivään, jolloin samainen emeritusprofessori Fukushima kertoi yhä syvenevistä katastrofaalisista tiedoista koskien mRNA-injektioiden haitoista – tällä kertaa muiden professorien vahvistamana.

Tammikuussa Fukushima mainitsi myös yhä jatkuvasta sensuurista ja lääkärien hiljentämisestä:

Japanilaiset lääkärit yrittävät kovasti, mutta he kohtaavat erilaisia esteitä. Tässä on negatiivinen tilanne: “Miksi raportoida sellaisesta asiasta kuin rokotevaurio?”. Häiriötä aiheutetaan. Tällaiset toimet itsessään haittaavat akateemista vapautta, ja joillakin akateemisilla laitoksilla harjoitetaan sensuuria.
Esimerkiksi konferenssiesityksissä ja paperijulkaisuissa. Näin tapahtuu maailmanlaajuisesti.
Joissakin lehdissä harjoitetaan käytännössä sensuuria.
” – professori Fukushima 11.2.2024 (deepL)

Tässä tilaisuudessa Fukushimaa komppasi myös professori Masauayasu Inoue Kioton lääketieteellisestä yliopistosta.

“Teemme siis yhteistyötä tohtori Fukushiman kanssa tietokannan luomiseksi, ja tähän mennessä on raportoitu noin 201 sairaustyyppiä ja 3 071 artikkelia haittavaikutuksista. Ihmiskunnan historiassa on ennennäkemätöntä, että yhdestä ainoasta rokotteesta on julkaistu näin paljon kirjallisuutta.” – kertoo professori Masauyasu Inoue tammikuussa 11. 2024

Helmikuun 22. päivä tilanne Japanissa on edennyt, viimeksi X:ssä levisi tieto siitä, että Japanin terveysministeriö olisi 110 kertaistanut budjettinsa rokotevaurioiden korvaamiseksi. Seuraavassa twiitissä käännöksen on tehnyt @_aussie17, aktiivinen X-bion mukaan entinen Big Pharman johtaja, joka työskentelee nyt sen metkujen paljastamiseksi. Ja hyvin työskenteleekin, yhtenä monista.

Japanissa siis terveysviranomaisille syötetään tietoa ja dataa haittavaikutuksista useallakin syömäpuikolla. Sellaisen luulisi vaikuttavan terveysministeriöön enemmänkin? Ainakin he siis varautuvat kasvaviin korvausvaatimuksiin kasvattamalla jenipinoa. Mutta onko mRNA-injektioiden jakelu lopetettu nyt, kun professorit ovat tutkimustuloksia vihaisesti heilutellen vaatineet sitä jo parin vuoden ajan? Katsotaanpa.

Japanin terveysministeriön sivuston mukaan C-19 injektiota suositellaan edelleen, mutta mainitaan erityisesti, ettei se ole pakollinen.

Alla konekäännös Japanin terveysministeriön ohjeista nyt:

Vaikka rohkaisemme kaikkia kansalaisia ​​ottamaan COVID-19-rokotteen, se ei ole pakollinen tai pakollinen. Rokotus annetaan vain rokotettavan suostumuksella annettujen tietojen jälkeen. Rokotukset tulee tehdä omasta päätöksestäsi ymmärtäen sekä Tehokkuus tartuntatautien ja sivuvaikutusten riskin ehkäisyssä. Rokotuksia ei anneta ilman suostumusta. Älä pakota ketään työpaikallasi tai lähipiirissäsi rokottamaan, äläkä syrji rokottamattomia.

Jos käännös on oikein, on siis ymmärrettävissä, että Japanin terveysministeriö sysää vastuun tehokkuuden ja sivuvaikutuksista selvää ottamisesta rokotteen ottajalle itselleen. Muualla sivustolla mainitaan sivuvaikutuksiksi vain harvinainen myokardiitti. Eli, japanilainen, ota selvää itse! Mikä on sekin haasteellista, sillä koronainjektioiden haittavaikutuksia pidetään samalla dis-informaationa. Nyt alkaa vaikuttaa siis siltä, että kaikissa mRNA-injektioita käyttäneissä maissa viranomaiset väistävät vastuuta siirtäen sen alemmalle portaalle lääkäreille, sekä tiedon hankkimisen vastuun rokotteen hakijalle itselleen.

Suomen THL:n, Fimean ja tilastokeskuksen mukaan, koronaa vastaan käytetyt mRNA-injektiot eivät ole aiheuttaneet mitään mainitsemisen arvoisia vaurioita. Ei, vaikka ylikuolleisuus maassa on huidellut 40% tiedenoilla ja ruumishuoneet ovat pullollaan tuntemattomista ja yllättävistä syistä kuolleita ihmisiä.

Tällä hetkellä THL suosittelee sivuillaan japanilaisten professorien jo kahden vuoden ajan vahvoin näytöin tuomitsemaa mRNA-injektiota oheisella tavalla.

Linkki jakamista varten: https://kanto.media/ixum
One thought on “Herääkö terveen järjen samuraihenki Japanissa? MRNA-injektioiden vastustus Japanissa kasvaa.”
  1. Japskit olivat oikeasti raivoissaan. Vielä on jollakin moraalia. Kiitos tästä linkistä. Nyt tarvittaisiin nuorta ‘Erkki Aurejärveä’ ajamaan rokotehairoista kärsiviä ja niitähän on Suomessakin miljoonia. Hyytymiä muodostuu ajan myötä aiheuttaen lopulta verenkierron pysähtymisen ja äkkikuoleman. Ilmeisesti kuolinsyita ei näissä tapauksissa selvitetä ja ruumiit poltetaan pian. Kuka heräisi? Ns Hyvistä ei ole apua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *