Yaroslav Hunka ja Ukrainan sankarit

Avatar photo

ByAntero V

27.2.2024 ,

Syyskuussa Kanadan parlamentissa nähtiin erikoinen näytelmä. Justin Trudeau ja kumppanit olivat kutsuneet rahankerjuureissulla olevan presidentti Volodymyr Zelenskyn parlamentin vieraaksi. Samassa tilaisuudessa parlamentin puhemies kertoi, että yleisöön on pyydetty Kanadassa asuva suuri ukrainalainen sotasankari Yaroslav Hunka, joka puhemiehen sanojen mukaan “taisteli venäläisiä vastaan Ukrainan itsenäisyyden puolesta” jo toisessa maailmansodassa. Koko parlamentti nousi ylös osoittamaan suosiotaan – kahdesti. Puhemies kutsui Hunkaa sekä kanadalaiseksi sankariksi että ukrainalaiseksi sankariksi. Alla lyhyt video episodista:

Sitten ikävä totuus paljastui. Kävi ilmi, että Hunka oli natsi. Siis ihan oikea natsi, eikä mikään Perussuomalaisten äänestäjä.

Tämän Kanadan parlamentille äärimmäisen nolon episodin seurauksena Trudeaun hallinto heitti puhemies Anthony Rotan bussin alle. Rota otti yksin vastuun koko jutusta, ja ilmoitti eroavansa tehtävästään. Nyt on kuitenkin käynyt ilmi, että myös pääministeri Trudeau oli ollut yhteydessä Hunkaan.

Kanadalaisen CBC-uutistoimiston mukaan pääministeri Trudeau kutsui Hunkan osallistumaan Torontossa järjestettävään tilaisuuteen, joka järjestettiin Zelenskyn vierailun kunniaksi parlamenttiepisodin jälkeisenä päivänä. Hunka ei tapahtumaan osallistunut, mutta uusi tieto kuitenkin paljastaa Trudeaun osallisuuden skandaaliin. Sekä pääministeri että parlamentin puhemies esittivät molemmat Hunkalle kutsun – mutta vain toinen joutui eroamaan. 

Lähde: CBC

Yaroslav Hunka palveli toisen maailmansodan aikana ukrainalaisessa natsiyksikössä, joka tunnettiin nimellä 14th Waffen Grenadier Division of the SS. Kyseinen yksikkö teki sodan aikana lukuisia ihmisoikeusrikoksia. Yksi törkeimmistä rikoksista oli Huta Pieniackan verilöyly, jossa tapettiin satoja siivilejä hyvin brutaalilla tavalla. Puhutaan siis A-luokan ihmishirviöistä.

Yksikkö tunnetaan myös nimellä Galician Division, ja sen tunnuksena on keltainen leijona sinisellä pohjalla. Suomalaisten näkökulmasta vaakuna näyttää erikoisella tavalla Suomen ja Ruotsin vaakunoiden risteytykseltä.

Lähde: Wikipedia

Syksyllä Trudeau oli pakotettu esittämään parlamentissa julkinen anteeksipyyntö. Puheenvuorossaan hän pyytää erikseen anteeksi sitä, että juutalainen Zelensky joutui osalliseksi tähän noloon näytelmään:

Nimimerkki Lord Bebo kysyi viestipalvelu X:ssä, että miksi Trudeau pyysi anteeksi Zelenskyltä ukrainalaisen sankarin läsnäoloä? Kuten hänen viestiketjussa todetaan, SS Galicia on Ukrainassa arvostettu ja juhlittu sotasankarien yksikkö.

Esimerkiksi tässä SS Galician veteraani tekee natsitervehdyksen saadessaan kunniamitalin SS Galician tunnuksella varustetulta sotilaalta:

Muita esimerkkejä, joissa voi nähdä SS Galician tunnuksia:

Lähde: Lord Bebo/X
Lähde: Lord Bebo/X
Lähde: Lord Bebo/X
Galicia-tatuointi kallossa. Huomatkaa myös ranteen hakaristit.
Lähde: Lord Bebo/X
Galicia-tunnus kokardissa
Lähde: Lord Bebo/X

SS Galician juhlatilaisuus:

Kuten yllä olevista esimerkeistä voi nähdä, SS Galicia ei ole Ukrainassa millään tavalla häpeällinen tai tuomittava asia – päinvastoin. Ukrainassa SS Galicia on avoimesti juhlittu sankarien sotilasyksikkö. Joten on ihan aiheellista kysyä, miksi Justin Trudeau pyysi anteeksi Zelenkyltä Ukrainassa juhlitun sotasankarin läsnäoloa Kanadan parlamentissa? Jos Hunka ja kumppanit ovat arvostettuja sankareita Ukrainassa, eikö se ole loukkaus ukrainalaisia kohtaan suhtautua näihin sankareihin tuomitsevasti?

Toisaalta, voisi myös kysyä, että miksi Trudeau esitti anteeksipyynnön, kun kerran Kanadan Ontarioonkin on pystytetty muistomerkki Galician sotilaille? 

Lähde: Wikipedia

Ei ole propagandisteilla helppoa. Länsimaissa natsit ovat roistoja, mutta Ukrainassa he ovat sankareita. Tämän ristiriidan yhteensovittaminen on hieman ongelmallista, kun länsimaiden veronmaksajat pitäisi vakuuttaa siitä, että Ukraina on tässä sodassa “hyvisten” puolella venäläisiä “pahiksia” vastaan. Ilman länsimaiden veronmaksajien tukea Ukraina ei voisi tätä sotaa käydä. 

Vaikka tämä Ukrainan laajan natsiliikkeen olemassaolo on täysin kiistaton historiallinen tosiasia, meidän valtamedia verorahoitteinen Yle mukaan lukien on koko sodan ajan ylläpitänyt valhetta, että Ukrainan natsit ovat vain Venäjän propagandaa. Totta kai venäläiset käyttävät tätä tosiasiaa omassa propagandassaan, mutta se ei tarkoita sitä, etteikö asia olisi totta. Tämä länsipropagandan kannalta kiusallinen asia oli ennen sotaa varsin hyvin tiedossa länsimaiden medioisssa, mutta nyt meille valehdellaan päin naamaa, että kyse on vain venäläisten valheista. 

“Ei siellä mitään natseja ole! Venäjän propagandaa!”
Toimittaja Jussi Nurminen Ylellä 25.9.2023

Jos ottaa esiin tämän Ukrainassa laajaa suosiota nauttivan natsiliikkeen, propagandistit turvautuvat aina samaan argumenttiin: “Eihän siellä voi natseja olla, koska Zelensky on juutalainen!” 

Kyllä voi. Vähän veikkaan, että näyttelijä Zelensky nostettiin presidentiksi juuri sen takia, että hänen juutalaisuus antaa tuon argumentin, jolla koko Ukrainan natsiliike maagisesti lakkaa olemasta. Kun länsimaiden veronmaksat uskovat tuon valheen, heidät on helpompi saada kannattamaan Ukrainan taloudellista ja aseellista tukemista.

Länsimedian propaganda on luonut Zelenskystä sankarin, joka puolustaa Ukrainassa demokratiaa ja länsimaisia arvoja. Viime vuonna tämä “demokratian puolustaja” kielsi lailla 11 oppositiopuoluetta. Joukossa ei ollut yksikään Ukrainan monista natsipuolueista. Mitä tämä kertoo Zelenskyn suhteesta demokratiaan, länsimaisiin arvoihin tai Ukrainan natsiliikkeeseen?

“Niin mutta kun Zelensky on sankari! Telkkarissa sanottiin niin!”

Lähde: Yle Areena

Tämä valtamedian Ukraina-propaganda on luonut sellaisen ilmiön, että valtamediaan uskovien mielissä Ukrainan sota on “hyvät vastaan pahat”. Hyvien puolella Ukraina ja Nato taistelevat pahaa Venäjää vastaan. Ymmärrän kyllä ihan hyvin, miksi Putin nähdään pahana, mutta sitä minä kovasti ihmettelen, miten Zelensky voidaan nähdä hyveellisenä demokratiaa puolustavana sankarina? (Tai Ukrainaa tukeva siviilejä tappava Nato?) Miksi se on niin mahdotonta nähdä, että tässä sodassa on tosiasiallisesti vastakkaan kaksi korruptoitunutta roistovaltiota, joissa molemmissa on presidenttinä tyrannimainen diktaattori? 

Tämä sota ei ole “hyvät vastaan pahat” – tämä sota on “pahat vastaan pahat”. Jos asettuu kumman tahansa puolelle, päätyy kannattamaan pahuutta. Jos lähettää rahaa toiselle, lähettää rahaa roistovaltiolle. Jos lähettää aseita toiselle, lähettää aseita roistovaltiolle. Valitettavasti valtamediauskovaisten ihmisten on mahdotonta nähdä tätä tosiasiaa. Sen takia rahan ja aseiden syytäminen Ukrainaan vain jatkuu ja jatkuu, minkä seurauksena sota pitkittyy, ja satojatuhansia nuoria miehiä kuolee ja vammautuu. 

Minulle on aivan sama mihin näiden kahden roistovaltion välinen raja vedetään. Rauhan aikaiseksi saaminen on minulle paljon tärkeämpi kysymys. Tämä järjetön ja massiiviset mittasuhteet saanut ihmisten teurastaminen täytyy saada loppumaan. Mutta sitähän ei haluta lännessä eikä idässä. Ihmiset on lietsottu valtamedian propagandalla niin kiihkeään sotapsykoosiin, että he ovat täydellisesti menettäneet kosketuksen omaan inhimillisyyteensä. Kun nämä sotapsykoosin vallassa olevat ihmiset sitten ilmoittavat julkisesti kannattavansa ihmisten tappamista, heille hurrataan ja myönnetään kunniamerkkejä. 

Irvokasta.

Lähde: Yle
Lähde: Yle

Antero V on itsenäinen tutkija ja Eliitin Esoteeriset Symbolit -blogin kirjoittaja.

Linkki jakamista varten: https://kanto.media/dgmb

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *