Korona ja aseellistettu psykologia

Avatar photo

ByAntero V

1.3.2024 ,

Antero V on itsenäinen tutkija ja Eliitin Esoteeriset Symbolit -blogin kirjoittaja.

Alla oleva Antti Säipän suomentama video Jason Christoffin pitämästä luennosta tarjoaa mielenkiintoisen näkökulman korona-ajan hulluuteen. Luennossa Christoff käy läpi esimerkkejä mielenhallintatekniikasta nimeltä Hämmennys (engl. Confusion), jolla ihmisten kriittinen ajattelu saatiin kytkettyä pois päältä kuin katkaisimesta painamalla. Ihmiset hämmennettiin ristiriitaisella ja järjenvastaisella informaatiolla niin totaalisesti, että enemmistö kansasta muuttui hetkessä aivopestyksi robottilaumaksi, joka vain tahdottomasti totteli auktoriteettejä.

Korona-aikana nähtiin lukuisia esimerkkejä hämmentämisestä. Ensin maskien käytöstä ei ollut mitään hyötyä, sitten olikin, ja lopulta taas ei ollut. Baarit piti laittaa kiinni, koska se oli liian vaarallista, mutta ruokakaupassa käymisestä ei ollut mitään vaaraa. Jossain vaiheessa baareissa sai käydä, mutta siellä ei saanut laulaa tai tanssia. Kauppojen kassoilla maksupäätelaitteen näppäimistön päälle piti laittaa tarrakalvo tartuntojen estämiseksi, mutta kalvoa ei kuitenkaan tarvinnut vaihtaa käyttäjien välillä. Kahden metrin turvaväli piti olla kaupan kassajonossa, mutta kaupan käytävillä asiakkaat saivat olla toistensa lähellä. Alussa käsidesiä piti käyttää joka paikassa, koska korona leviää pinnoilta. Sitten virus ei enää levinnytkään pinnoilta, mutta käsidesin käyttöä kuitenkin jatkettiin. Alussa mRNA-piikit suojasivat vain ottajaansa, mutta myöhemmin rokottamattomien sanottiin olevan vastuussa lähimmäisten kärsimyksestä ja kuolemasta. Näitä vastaavia absurdeja esimerkkejä löytyy koronan hullujen vuosien ajalta lukuisia.

Kaikki tämä ristiriitaisen ja epäloogisen informaation vyöryttäminen tehtiin tarkoituksella. Sillä saatiin ihmismassat sellaiseen hämmennyksen tilaan, jonka avulla ihmisten käyttäytymistä pystyttiin ohjailemaan haluttuun suuntaan. Enemmistö väestöstä muuttui aivopestyksi NPC-laumaksi, jolle kaikki naurettavimmatkin koronavalheet menivät läpi. Samalla tuo lauma antoi hyväksyntänsä syrjivälle koronapassille ja monelle muulle laillisessa ja moraalisessa mielessä hyvin kyseenalaiselle valtiojohdon päätökselle. Ihmiset olivat liian hämmentyneitä ymmärtämään, mitä oli meneillään.

Ne, joihin aivopesu ei toiminut, huomasivat elävänsä kafkamaisessa tragikomediassa. Ne, joihin aivopesu toimi, luottivat auktoriteetteihin kyseenalaistamatta, ja tottelivat kiltisti kaikkia järjettömiäkin määräyksiä tai suosituksia. Kun viranomaiset suosittelivat, kannustivat ja painostivat suomalaisia ottamaan kokeellisia mRNA-geeniterapiainjektioita, yli 90% suomalaisaikuisista totteli – moni oman terveytensä kustannuksella.

Näitä mielenhallinan tekniikoita on tutkittu ja kehitetty Tavistockissa ja sen ympärille muodostuneessa valtavan laajassa Tavistock-verkostossa jo yli sata vuotta. Jos Tavistock ei ole tuttu, suosittelen lukemaan Kanto-kirjoituksen Tavistock – propagandakoneiston moottori.

Linkki jakamista varten: https://kanto.media/62tt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *