Tosiasiat koronasta tulevat esiin podcasteissa ja verkossa

Avatar photo

BySami Antinniemi

2.3.2024 , , ,

Sami Antinniemi Kanto.mediasta kävi Hildén & Kaira podcastissa. 1.2 julkaistu ohjelma näyttää saavan nopeasti katseluja ja kommenteista päätellen puhetta asiasta on kaivattu.

Ajattelin tuossa podcastissa käytyäni, miten kummallista ja pelottavaakin suurelle osalle ihmisiä voi olla se, että heidän luottamansa yhteiskunta osoittautuu sellaiseksi kuin se nyt todella on. Kolmatta vuotta viranomaiset ovat käytännössä valehdelleet, ja on mahdotonta tietää kuka on tietänyt mitäkin. Kuten Hildén & Kaira podcastissa pyrin selittämään, läntinen hierarkkinen yhteiskunta tottelevaisine ihmisineen on kuin kone, johon on lopulta suhteellisen helppoa syöttää huipulta valheita ja kone ottaa ne vastaansa nielemättä. Sensuurikoneisto tämän päälle ja lopulta ei enää kuulostakaan kovin ihmeelliseltä, että jo kolmatta vuotta ihmisille on tarjottu näinkin vahingollista tuotetta kuin mRNA-injektiot ovat olleet, yhteiskunnan siihen reagoimatta. Onneksi ja toivottavasti eivät läheskään kaikille niitä ottaneille.

Yhä selvemmältä näyttää, että ihmisten vahingoittaminen mRNA-injektioilla on jossakin korkealla taholla ollut tahallista. Tällaista on hyvin vaikea todistaa mutta merkit epäilylle ovat jo selvät.

Yhdysvalloissa, josta tämä kaikki on lähtenyt liikkeelle, pidettiin samoina aikoina kuin podcast nauhoitettiin, tilaisuus nimeltä – Federal Health Agencies and the COVID Cartel: What Are They Hiding?”

Senaattori Ron Johnson kirjoittaa tilaisuuden nettisivulla:

“Minulle COVID-pandemia on avannut silmäni globaalin eliitin ja sen instituutioiden, myös hallituksen, epäonnistumiselle ja korruptiolle. Valitettavasti monet silmät ovat edelleen kiinni, ja globaali eliitti käyttää kaikkea valtaansa pitääkseen ne kiinni. He pitävät valtaa yllä kontrolloimalla tietoa. Se työntää hellittämättä omaa tarinaansa ja samalla tukahduttaa ja marginalisoi toisinajattelijoiden äänet. Tässä tapauksessa he liioittelivat pelkoa viruksesta, jonka luomisessa he auttoivat, edistääkseen tuottoisaa geeniterapia-alustaa ja saadakseen suuremman määräysvallan elämäämme. Matkan varrella he sabotoivat varhaista hoitoa, kielsivät luonnollisen immuniteetin ja rokotteiden aiheuttamat vammat, aiheuttivat triljoonien dollarien taloudellisen tuhon ja tuhosivat lukemattoman määrän ihmisten elämää. Valitettavasti he ovat edelleen vallassa. Tänään olen koonnut yhteen joitakin toisinajattelijoiden ääniä. Monet ovat maksaneet kovan hinnan siitä, että ovat käyttäneet oikeuttaan sananvapauteen, tarjotakseen toisenlaisen näkökulman, näkökulman, jota ei sallittu.”

Pandemian saagaan on alusta alkaen kuulunut voimakas poliittinen jakautuminen. Senaattori Ron Johnson on republikaani kuten lähes kaikki pandemian totuutta esille tuovat ovat. Suomessakin oikeistolaisuus liittyy tähän. Miksi näin on, on oma kysymyksensä. Tällaisia tilaisuuksia ja konferensseja on järjestetty viime vuosina pinnan alla maailmalla varmasti satoja, ellei tuhansia. Kolmen vuoden aikana tieto tapahtumista on hyvin hitaasti noussut pinnalle koska media on ollut sidottuna. Onneksi totuuden esille tuloa ei mikään voi estää. Kaikki tarvitsevat sitä.

Tilaisuus oli monituntinen, Ron Johnson leikkasi siitä 14 minuuttisen tiivistelmän, joka on tässä suomennettuna:

Kiitos Hildén & Kaira:lle osallistumisesta tosiasioiden esilletuomisen talkoisiin.

Linkki jakamista varten: https://kanto.media/kr61
One thought on “Tosiasiat koronasta tulevat esiin podcasteissa ja verkossa”
  1. YouTube poisti alla olevan viestini – sattuu se pientä kulkijaa sekin..
    Lähdetään siitä oletuksesta, että viruksia ei ole ja flunssa on ihmisten autogeeninen prosessi puhdistautua tarpeen mukaisesti.

    Ihmiset kyllä sairastuvat horisontaalisesti eli aineenvaihdunnan tuomiin häiriöihin, kuten syöpään. Syitä voi hakea esim. ravitsemuksesta ja elinolosuhteista, jotka ovat ajan myötä muuttuneet eli syödään paljon enemmän sokereita, nopeasti imeytyviä hiilihydraatteja (viljat, tärkkelys ja keinomakeutusaineet/limsat) ja ruokailukulttuuri on mennyt enemmän halulla mässäilyksi ja lisäaineilla “parannettu” tuoteruoka valmistetaan prosessoituna. Maailman tila medikalisoitumisen (lääkkeet) lisäksi stressaa ihmissuhteita. Horisontaalisista häiriötä eniten esiintyy diabetes-1, -2, -3 ja kroonisina vaivoina, sekä avioeroina..

    Imastohysteria tuottaa paljoa melua siitäkin, että väkeä on maan resursseihin nähden liikaa ja kansaa tulee vähentää reilusti, kuten Bill Gates maalailee.. Konnat ne tähänkin eri mukautuskeinot keksii, toisin sanoen yhdistetään asioita todenmukaistamaan sanomaa “plandemista” mm: PCR-testi, ilmaston muokkaus, 5G-säteily ja väitteillä – lehmien päästämät metaanit lisää CO2 kuormaa ja tähän monopolisoitunut media tuottaa (korruptoitunutta) totalitarismia estämällä samalla sananvapautta..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *