Sanni Satutäti: Korona-aika täynnä taikaa!

Avatar photo

BySanni Berg

3.3.2024 , ,

Kuin taikaiskusta se alkoi: ihmisiä kaatui seisovilta jaloiltaan pitkin kiinalaisia katuja. Aivan yhtä yliluonnollisesti kuolemaan johtava tauti saattoikin olla ensimmäistä kertaa täysin oireeton.

Onneksi Bill Gates ja kumppanit lupasivat taikarokotteen, joka olisi kuin taivaallinen ihme ja jonka avulla luonnonluoma vihollinen kesytettäisiin niin, että ihmiset olisivat taas turvassa.

Jotkut saivat koronan alussa myös yliluonnollisia ennustajan kykyjä ja osa pääsi jopa kristallipallon avulla kurkkaamaan tulevaisuuteen.

Näkijän lahjoja saaneet olivat tietenkin ihmisten mielestä huijareita. Moiseen taikauskoisuuteen taipumattomat toistelivat kuin lumouksen vallassa hypnoottista mantraa “Ota ihmelääke, se pelastaa!” Heillä kun oli selvä etiäinen, että muuten rokottamattomat kuolevat tai sairastuttavat myös pelastaneen lääkkeen ottaneet.

Jopa pakanallinen kansa löysi sisältään syvän uskon yliluonnolliseen pikalääketieteeseen!

Ja niinhän siinä sitten lopulta kävi, että aivan kuten luvattiin, korona saatiin hävitettyä koko kansan keskuudesta yhdellä taikasauvan heilautuksella 24.2.2022.

Sittemmin tauti on kehittänyt kuudennen aistin, minkä avulla se vaikuttaa löytävän vain ne, joille on annettu kaikkein eniten taikarokotteita. Vieläkö joku väittää, ettei usko ihmeisiin?

Abrakadabra, simsalabim ja hokkuspokkus: satutädin tarina tähän loppus!

Tästä videokolumni:


Katso satutädin videossa näkynyt klippi kokonaisuudessaan suomennettuna:


Ja tässä lopuksi vielä tiukkaa disinformaatiota:

Linkki jakamista varten: https://kanto.media/o87z
One thought on “Sanni Satutäti: Korona-aika täynnä taikaa!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *