Giant Game of Chicken – paine viranomaisia kohtaan kasvaa rokotekysymyksessä.

Avatar photo

BySami Antinniemi

29.2.2024 , ,

Vuonna 2021 joulukuussa Tri. Peter McCullough kertoi Joe Roganin podcastissa ison latauksen asioita koronasta ja koronarokotteista, joita suuri yleisö ei silloin vielä tiennyt. Nyt, yli kaksi vuotta myöhemmin, suuresta yleisöstä nopeasti kasvava osa tietää jo sen mitä Peter McCullough tuolloin kertoi.

Tänä aikana on tullut esille tuhansia tutkimuksia, todistajanlausuntoja, kertomuksia, haastatteluja, julkaisuja, dokumentteja, valtava määrä tietoa mRNA-injektioiden sisällöstä, niiden aiheuttamista vakavista haitoista ja niiden aiheuttamista kuolemista.

Silti näinä kahtena vuotena läntisen maailman viranomaiset, poliitikot sekä media eivät ole tunnustaneet asiaa. Totuus on jo esillä, enää on vain kyse siitä, voidaanko siitä puhua ääneen.

Joe Roganissa P.McCullough kiteytti jo silloin mistä oli kyse – This is a Giant Game of Chicken.

Peter McCullough Joe Roganissa joulukuussa 2021


”This is a Giant game of chicken. And the bottom line is, the people who win, are the people with the truth. The truth in the end is kryptonite to everything out there.”

Andrew Bridgen nosti 29.2.2024 Britannian parlamentissa esille kysymyksen siitä, olisiko kuolemanrangaistus palautettava harkintaan ja käytävä debattia rikoksista ihmisyyttä vastaan.

Alahuoneen johtaja Penny Mordaunt vastasi Andrew Bridgenille vihjailemalla salaliittoteorioista ja vetoamalla parlamentin jäsenten turvallisuuteen.

Katso tästä koko tilanne suomennettuna:

Kysymystä siitä, mikä on rikos ihmisyyttä vastaan, voidaan tietenkin pitää mielipiteenä. Miljardien ihmisten injektointi vahingollisella aineella ilman sisällöstä kertomista, tapahtuneiden vahinkojen pimittämistä julkisuudelta ja tämän prosessin jatkamista useita vuosia, voisi mielestäni pitää sellaisena.

Edellisenä päivänä Mark Sexton, eläkkeellä oleva poliisimies Birminghamista, julkaisi 28.2.2024 tämän videon.

Hän esittää videolla väitteen, että kaikki Britannian viranomaiset, ministerit, virkamiehet ja poliisi olivat tietoisia koronainjektion aihettamista vammoista ihmisille.

Mark Sexton oli yksi huolestuneiden kansalaisten ryhmästä, joka tuolloin vei tietoja mRNA-injektioiden riskeistä Sir Graham Bradylle.

Pohjimmiltaan kysymys kuuluukin, onko viranomaisilla ja poliitikoilla oikeus jättää tällaiset kansalaisten toimittamat tiedot huomiomatta ja nimittää heitä ”antivaksereiksi”?

Edustaja Sir Graham Brady “tapasi antivaksereita” – independent 30. syyskuuta 2021

Syyllisyyden taakka on lähes mittaamaton. Andrew Bridgen on jo kauan pitänyt Britannian parlamentissa puheita ylikuolleisuudesta ja koronarokotteiden vaurioista tyhjille seinille. Viime aikoina hän on kuitenkin alkanut saada yhä enemmän seuraa.

Koronarokotteiden aiheuttama inhimillinen kärsimys ja kuolemat ovat olleet tiedossa jo kauan ja viranomaiset ovatkin huolestuttavalla tavalla ryhtyneet peittelemään totuutta.

Britannian tilastokeskus ONS ryhtyi peittämään ylikuolleisuuslukuja vääntämälllä yksinkertaista monimutkaiseksi tilastokiemurtelulla. Näin saatiin 2/3 ylikuolleista kuin heräämään uudestaan henkiin.

Esimerkki tuijotuskisasta oli myös taannoinen GBNewsin suora lähetys, jossa koronarokotevauriosta kärsivä John Watt ripitti Britannian pääministeri Rishi Sunakia. Pääministerin vastaus oli samankaltainen kuin Andrew Bridgenin puheenvuoroon vastanneen Penny Mordauntin. Me kuulemme, siirrämme asian vastaavalle viranomaiselle…

Seuraavassa suomennettuna videona tuo tilaisuus:

Nostamalla puheenvuorossaan esiin aiheen kuolemantuomioista sekä kuuluttamalla debattia rikoksista ihmisyyttä vastaan Andrew Bridgen on nyt Britanniassa avannut tuijotuskisan – Peter McCulloughin kuvaamaan Game of Chickenin.

Toinen koronan korruptiota vastaan alusta alkaen noussut lääkäri Pierre Kory kannusti Andrew Bridgenin puhetta X:ssä:

“Vau, jatka Andrew. Älä lopeta. Niiden kantti pettää lopulta.” – Pierre Kory

Pierre Kory ja Peter McCullough ovat kumpikin erittäin ansioituneita lääketieteen asiantuntijoita. Ja he ovat vain kaksi kymmenistä tuhansista asiantuntijoista, jotka ovat nyt kiihtyvään tahtiin avaamassa suunsa ja silmänsä tässä globaalissa tuijotuskisassa ja vaatimassa totuutta esiin. Kryptoniitti leviää maailmalle.

Andrew Bridgenin puheita salaliittoteoriaksi ja vaaralliseksi vihjannut Penny Mordaunt on äänestetty Britannian seksikkäimmäksi edustajaksi.

Daily Mailissa Penny sanoo politiikasta:

”Politiikassa on oltava rohkea. Jotta asiat saadaan tehtyä, on laitettava päänsä pölkylle. Aivan kuten sukelluksessa. Kaikessa mitä teet, on riskinsä. Kyse on sen hallinnasta ja siitä, että se pysyy arvokkaana.”

Kuvakaappaus Daily Mail lehdestä.

Mark Sexton teki 20. joulukuuta 2021 alla olevan rikosilmoituksen sekä 17.1.2022 sitä koskevan Freedom of information vaatimuksen, jossa hän vaatii saada tietää miten rikosilmoitukseen on reagoitu.

Seuraavassa konekäännös Mike Sextonin tietopyynnöstä:
Esitän 17.1.2022 päivätyn tiedonvapauspyynnön, jossa pyydän tietoja rikosilmoituksesta 6029679/21 yleisen edun nimissä brittiläiseen väestöön kohdistuneista rokotteista ja rikoksista.

Hammersmithin poliisiasemalle tehtiin 20. joulukuuta 2021 rikosilmoitus, jonka viitenumero oli 6029679/21. Siinä esitettiin väitteitä vakavista rikoksista brittiyleisöä vastaan. Voitteko vahvistaa, että poliisipäällikölle on ilmoitettu tästä tutkimuksesta?
Voitteko vahvistaa, että poliisipäällikkö on ryhtynyt toimiin tiedottaakseen kaikille alaisilleen poliiseille tästä rikostutkinnasta?
Voitteko vahvistaa, että poliisivoimanne ottaa aktiivisesti vastaan rikosilmoituksia, jotka koskevat yleisön tekemiä rokotteita tai rokotuksiin liittyviä rikoksia, ja antaa rikosnumeron rikostutkinnan tueksi.
Voitteko ilmoittaa, kuinka monta rikosnumeroa on annettu, kun yleisö on tehnyt rikosilmoituksia, jotka koskevat rokotteiden aiheuttamia vammoja tai rokotteisiin liittyvää kiristystä ja pakottamista.
Kuinka monta rikosnumeroa on annettu, kun Midatsolaamia ja Remdesivir-lääkkeitä on käytetty saattohoitona tai covid 19:n hoidossa.
Onko alueellanne ryhdytty toimiin rokotteen käytön lopettamiseksi, jotta Britannian väestöä voitaisiin suojella merkittäviltä haitoilta, jotka voivat johtaa merkittäviin vammoihin, jopa kuolemaan asti?
Verkkosivustolla on esitetty väitteitä, joiden mukaan poliisi on saanut hallitukselta kiellon olla antamatta rikosnumeroita Covid 19:ään tai rokotteeseen liittyen, pitääkö tämä väite paikkansa, ja jos se pitää paikkansa, miten tämä pyyntö on lähetetty?
Voitteko vahvistaa, että tutkinta 6029679/21 on edelleen käynnissä ja että sitä tutkitaan?

Giant Game of Chicken jatkuu. Hiljaisuus ja peittely viranomaisilta jatkuu. MRNA-injektioiden käyttöä ei edelleenkään ole kielletty – ei edes hyvinvointivaltio Suomessa, jossa vastuu niiden injektoinnista ihmisiin on siirretty hyvinvointialueille.

Tässä linkki suomennettuun Joe Roganin Peter McCullough haastatteluun joulukuulta 2021

Linkki jakamista varten: https://kanto.media/0mvd
One thought on “Giant Game of Chicken – paine viranomaisia kohtaan kasvaa rokotekysymyksessä.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *