#kantoraportti – Uuden-Seelannin varapääministeri paljasti parlamentin koronahiljaisuuden. (video)

Avatar photo

BySami Antinniemi

1.3.2024 , ,

Uuden-Seelannin parlamentin edustalla tapahtui torstaina 29.2 yllättävä paljastus. Uuden-Seelannin lääkärien järjestö NZDSOS oli paikalla ojentamassa varapääministeri Winston Petersille kirjeen, jossa vaaditaan mRNA-injektioiden käytön välitöntä lopettamista niiden aiheuttamien vakavien haittavaikutusten ja kuolemantapauksien tähden.

Tästä #kantoraportti-videosta voi nähdä tilanteen:

New Zealand first -puolueen edustaja Peters on Uudessa-Seelannissa yksi heistä, jotka jo pandemian alusta ovat ottaneet rokotteen ongelmista selvää, sekä puhuneet niistä julkisesti ymmärrettyään mRNA-injektioiden ongelmat. Ja kuten kaikkialla muuallakin maailmassa, Peters on kohdannut tämän takia suurta vastustusta sekä sensuuria.

Entisen pääministeri Jessica Ardernin hallitus kohdisti Uuden-Seelannin kansalaisia kohtaan erityisen lujia, tieteeseen perustumattomia ja käytännössä ihmisarvon vastaisia rokotemandaatteja.

Jessica Ardern erosi pääministerin tehtävistä helmikuussa 2023 ja siirtyi verkon ”extremististä sisältöä” kitkevän Christchurch Call -järjestön johtotehtäviin. Kyseisen järjestön hän on itse perustanut Ranskan presidentti Emmanuel Macronin kanssa.

Entistä rokotepolitiikkaa vastustetaan Uudessa Seelannissa

Uudessa-Seelannissa hallituksen toimesta tapahtuneet ihmisoikeuksien loukkaukset alkavat nyt ottaa takapakkia. Viimeksi 20 helmikuuta Uuden-Seelannin hovioikeus päätti Uuden-Seelannin armeijalle määrättyjen rokotepakkojen olleen laittomia.

The People`s network 20.2.2024

Viime syksynä Uudessa-Seelannissa sikäläisen terveysviranomaisen työntekijä Barry Young paljasti vuotamastaan hallituksen terveysviranomaisen Te Whatu Oran datasta, miten mRNA-injektioita saaneiden kuolleisuus oli selvästi kasvanut rokotekampanjan myötä. Vaikka Barry Youngin paljastama data oli hyvin selvää, Uuden-Seelannin Te Whatu Ora kielsi asian jyrkästi ja Barry Young vangittiin tutkittavaksi.

Barry Youngin tapauksesta sekä Uuden-Seelannin paljastuneesta rokotedatasta tarkemmin tässä #syytätietää raportissa.

Kuten ei missään muuallakaan maailmassa, myöskään Uudessa-Seelannissa viranomaiset ja poliitikot eivät kykene myöntämään mRNA-injektioiden tuottamaa katastrofia sekä siihen johtaneita tapahtumia.

Entä Suomessa?

Suomessa THL, Fimea sekä ministerit ja kansanedustajat muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta ovat mRNA-injektioiden ongelmista edelleen täysin hiljaa. Kontakteja poliitikkojen ja kansalaisten välillä ei juuri ole. Valtamedia on Suomessa edelleen täysin lamaantunut. Myös aktiivisia New Zealand Doctors Speaking Out with Sciencen kaltaisia lääkärien järjestöjä on Suomessa vähän. On ehkä syytä kysyä miksi?

Linkki jakamista varten: https://kanto.media/78xu
2 thoughts on “#kantoraportti – Uuden-Seelannin varapääministeri paljasti parlamentin koronahiljaisuuden. (video)”
 1. Valta”median” hiljaisuus Suomessa on OSTETTU juttu ! Ministeriön 2005 tilaama tutkimus: “Media ja demokratia Suomessa / kriittinen näkökulma” kertoo meille seuraavaa: “Ratkaisevassa roolissa tässä on YLE.” “Tärkeää on myös pienten, mutta merkittävien lehditsötukien käyttö.” YLE-veron suunnittelu aloitettiin välittömästi tuon tutkimuksen valmistuminsen jälkeen. ( kyseessä suunniteltu maanpetos kansan harhauttamiseksi).

  Ongelmat kansan terveyden romahduttamiseksi aloitettiin sikainfluenssa-pandemialla; josta on tutkimus: “Sikaifluenssa-pandemia 2009 – 2010 sekä rokotuksia seurannut narkolepsia”-tutkimus terveyskirjasto Duodecimissä. Suora lainaus: “Narkolepsiaan syyllisenä pidetään yksilöllistä perinnöllistä alttiutta, sekä rokotteen sellaista rakennetaa, jota ei ole yhdessäkään aiemmassa rokotteessa.”

  Todisteena Aktian minulle 2016 lähettämät tilastot, joilla perusteltiin sairauskuluvakuutuksen hinnan nostoa: vakuutusmaksut versus maksetut korvaukset : 2010 119 5; 2011 126 %; 2012 129 %; 2013 117 %; 2014 139 %. Ja “rokotuksia” siis jatkettiin “uuden tyypin” rokotteilla 2019 ; mutta vakuutuslaitokset SUOJATTIIN 2010 Vakuutussopimuslain ( 426/2010) muutoksella : Vakuutuskanat, jotka eivät enää ole hyvää liiketoimintaa voidaan irtisanoa. Paljon irtisanomisia ja huononnuksia 2022 ja 2023; myös LAKIEN vastaisesti: “Tätä lakia sovelletaan vakuutukseen, joka on otettu lain voimaantuulon jälkeen.”

  Oma irtisanottu vakkuutukseni oli otettu 2001 eli lähes 10 vuotta ennen lain voimaan tuloa ! Tämä toiminta on RIKOLLISTA; eikä finanssivalvonta tätä ota tutkittavakseen . 28.11. 2023 FIVA 2023/2032; on tästä tekemäni kantelun diaarinumero !

  Kuka hyötyy ja kuinka paljon: Atomistudio; Totuuden etsijät; Kimmo Leino ; Suomen terveydenhuollon tahallinen alasajo . Saa jakaa, jos haluat olla mukana pelastamasa Suomea rikollisten käsistä.

  Menossa siis on KANSANMURHA; jolla MAAILMANVALTAA tavoitellaan; ensiksi poistetaan kuntien itsehllinto; sitten puhalletaan eläkerahastot ja muut rahastot …. HEI tämä on jo menossa ! He 99 – 104 /2022 vp … “Suomeen on luotava päivittäismaksamisen hätä-pankkijärjestelmä, koska kaikkien pankkien serverit ovat maan rajojen ulkopuolella.” “YEL-lakia muuettaan niin, että nykyiset yrittäjät suoraan maksavat eläkkeellä olevin yrittäjien eläkkeet.” (Uniper-sotkun kautta YEL-rahastot Saksaan lähetettiin ). Lehdistö lahjottu kaikki tämä salaamaan !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *