Koronakonsensus rakoilee maailmalla

ByJarno C.

1.3.2024 , ,

Espanjalainen lehti The Objective kertoo paikallisen terveydenhuollon tunnustavan, että maskien käyttöön pakotettiin “ilman teknisiä raportteja”. Se kertoo päässeensä käsiksi asiakirjaan, jonka mukaan asiantuntijat eivät laatineet raportteja syynään se, että heidän tehtävänään on “saada aikaan kaikkien sen jäsenten tekninen konsensus, joka esitetään työasiakirjoissa, jotka toimitetaan myöhemmin kansanterveyskomitealle (CPS) tai Espanjan kansallisen terveydenhuoltojärjestelmän alueelliselle neuvostolle (CISNS)”. Aiheesta on kirjoittanut myös El Confidencial Digital -lehti, johon jopa Reuters Institute on aikoinaan, vuonna 2019, viitannut raportissaan. (ks. tämä dokumentti s. 108).

The Guardian kertoo Australiasta, että siellä Queenslandin korkein oikeus on todennut poliisin ja ambulanssityöntekijöiden koronarokotepakot lainvastaisiksi. Päätöksessä ei otettu kantaa minkään koronavariantin tarttuvuuteen tai minkään tietyn rokotteen tehoon.

The Guardiankin uutisoi australialaisen tuomioistuimen päätöksestä julistaa koronarokotepakko laittomaksi.

Yalen kansanterveyskoulun epidemiologian professori emeritus Harvey Risch kertoi senaattori Ron Johnsonin järjestämässä kuulemisessa hypoteesinsa siitä, mikä oli koronarokotuskampanjan tarkoitus. Tämän videon kohdasta 1:41 alkaen hän kertoo, että presidentti Fordin allekirjoittaman bioasesopimuksen vuodelta 1975 syy oli se, että tunnustettiin tahattoman tai tahallisen taudinaiheuttajan valloilleen päästämisen mahdollisuus. Sopimus kieltää hyökkäävien bioaseiden kehittämisen, mutta sinne jätettiin porsaanreikä rokotekehitystä varten. Harvey Rischin mukaan tätä porsaanreikää on käytetty hyväksi 50 vuoden ajan. Risch kertoo myös uskovansa, että sekä viruksen alkuperän peittely että ihmiskunnan pakkorokottaminen tehtiin bioaseteollisuuden koskemattomuuden suojelemiseksi.

Mainittu senaattori Ron Johnsonin kuuleminen ei ole ensimmäinen hänen järjestämänsä koronaan liittyvä tilaisuus. Tämä video on jo yli kaksi vuotta vanha. Harvey Risch kertoo kohdasta 1:02:20 alkaen hydroksiklorokiiniin liittyvistä tutkimuksista ja siitä, miten FDA ja media ovat niistä kertoneet tai jättäneet kertomatta.

Linkki jakamista varten: https://kanto.media/tmti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *