Herättääkö vasta TV:stä tuttujen juontajien ylikuolleisuus tosiasioihin?

Avatar photo

BySami Antinniemi

6.3.2024 , , ,

Natural News kertoo miten Britanniassa tilastojen mukaan ylikuolleisuus on kohdistunut selvästi rokotettuun väestöön. Myös Suomessa, jossa väestöä on rokotettu runsaasti, on ylikuolleisuus ollut erittäin suurta, jopa 40%

Nyt tästä kertovat vain X:n ”pahat pojat” kuten totuustaistelijaksi itseään X:ssä nimittävä parlamentaarikko Jim Ferguson, sekä sellaiset vaihtoehtoiset mediat, kuten tämä mitä nyt luet.

Fergusonille ja kasvavalle määrälle tutkijoita, aktivisteja, kansalaisia ja kansalaistoimittajia kyse on totuudesta. Ollut jo pitkään. Tälle verkkosivulle on kerätty jo vuonna 2022 tuhat mRNA-injektioiden vaarallisuudesta kielivää tutkimusta. Tämä tietopaketti on vain yksi monista ja vain murto-osa siitä datasta ja tutkimustiedosta, jota vain valtamediaa seuraavat kansalaiset eivät ole voineet nähdä.

Asia on lopulta hyvin yksinkertainen. mRNA-injektioiden antamisen jälkeen ihmisiä on kuollut tavallista enemmän. Ja kuollut myös koronaan, eli tautiin, johon kuolemista injektioiden pitäisi estää. Tästä huolimatta viranomaiset kautta läntisen maailman edelleen kieltävät injektioiden osuuden ylikuolleisuuteen, ja jopa suosittelevat niiden käyttöä edelleen. Asia on silkassa hirvittävyydessään niin käsittämätön, että siitä on vaikea puhua niin, ettei kuulostaisi asiaa tietämättömän silmissä ja korvissa hullulta.

“Eihän yhteiskunta voisi toimia niin!” Kysymys on ymmärrettävä ja oikeutettukin, ja tämä on todennäköisesti yksi syy sille, että media ei puhu asiasta.

5.3. Iltasanomien viihdepalsta kertoi neljän rakastetun juontajan kuolleen äkillisesti

#diedsuddenly on jo pitkään ollut salaliittosanastoa, vasta nyt ilmaisu on siirtynyt valtamedian otsikointiin.
Ongelmana jo kolmatta vuotta on se, että valtamedian on luotettava siihen, mitä viranomaiset kertovat. Näinhän yhteiskunnan pitäisi toimia, mutta nyt se ei toimi niin.

Herääminen on toinen ”salaliittosana” ja termillä tarkoitetaan heräämistä valheesta todellisuuteen. Koska virallinen taho on hiljaa, voi herääminen tapahtua vain yksilötasolla, ihmisten puhuessa toisilleen somessa ja livenä.

Mutta suurin osa ihmisistä seuraa edelleen vain valtamediaa. Ehkäpä on niin, että kun TV:stä tutut juontajat ylikuolevat, herääminen vasta alkaa. Vasta silloin, kun valtamediassa ylikuollaan.

Viranomaisilla on asiantuntijuuden monopoli

Britannian tilastoviranomainen ONS siivoaa nyt ylikuolleita pois tilastoista asiantuntijuudella sekä uusilla malleilla ja ulkopuolista kritiikkiä kuulematta. Instituutiossa palvelevalla asiantuntijalla on käytännössä monopoli siihen, mitä faktoja hän voi poimia lausuntonsa tueksi. Ja jos hän on täsmällinen, omaa tonttiaan hoitava asiantuntija, hän vetoaa suurempien instituutioiden dataan ja faktaan.

Tämän instituutioiden noidankehän ulkopuolella on suuri määrä todellisia asiantuntijoita, jotka ottavat lausunnoissaan huomioon kaikki faktat. Senkin, että rokote voi olla vahingollinen.

Yksi todellinen asiantuntija on eläkkeelle siirtynyt konsultoiva kirurgi Tony Hinton, myös “koronakriitikkona” tunnettu hahmo.

Anthony Hinton julkaisi X:ssä Britannian tilastoviranomaista voimakkaasti kritisoivan videon, jossa kehotti kansalaisia painostamaan poliitikkoja ylikuolleisuuden selvittämiseksi. Viranomainen ONS taas julkaisi videon, jossa selittää ylikuolleisuutta pois uusilla laskentamalleilla. Seuraavassa Kannon toimituksen leikkaamassa videossa Hintonin asiantuntijuutta voidaan verrata Britannian viranomaistaho ONS:n asiantuntijuuteen.

Suomessa tilanne viranomaisen suhteen on samankaltainen. Kun viranomainen ei suorita tehtäväänsä, eikä media tee tehtäväänsä ja kysy, kansalaistoimittajan on se tehtävä. Suomessa kansalaistoimittaja Lauri Paavola soitti THL:ään ja kysyy asiantuntijalta ylikuolleisuudesta.

Lauri Paavola soitti THL:n Sirkka Goebelerille ja kysyi, mikä voisi selittää ylikuolleisuutta?

Pitkässä ja intensiivisessä puhelussa Sirkka Goebeler selittää järkyttäviin mittoihin kasvanutta kuolleisuutta lähes kaikella mahdollisella, mutta ei tutkimustiedon tukemalla ilmeisellä seikalla, että mRNA-injektiot tuottamat monenlaisia ongelmia elimistölle. (Tästä löytyy tietoa niin runsaasti, että linkkien listaaminen tähän artikkeliin ei ole enää tarpeen.)

THL yrittää lakaista vastuun hyvinvointialueille kuin lapsi syömättömän ruoan lautasen alle. On mahdotonta sanoa, mitä Sirkka Goebeler tietää, mutta asiantuntijuuden monopolin turvin hän voi Lauri Paavolalle vastatessaan valita sen mitä kertoo tietävänsä.

THL tuntuu pitävän tällaisia kansalaisten kyselyitä häiriösoittoina. Mutta on varmaankin oikeutettua kysyä, millaisen häiriön aiheuttaa se, että THL:n sivuilla olevat tiedot koronarokotteen haittavaikutuksista eivät täsmää tyydyttävällä tavalla todellisuuteen? Ja millaista häiriötä aiheuttaa se, ettei THL:n sivuilta koronarokotteista tietoa etsivä kansalainen löydä tietoa tutkimuksin todetuista haittavaikutuksista? Sivuilta kyllä löytyy selitys 40% kasvaneelle suomalaisten ylikuolleisuudelle. THL:n mukaan koronarokotuksista huolimatta korona on kasvattanut kuolleisuutta, viranomaiset yllättäneen ja selvästi äkillisesti kasvaneen väestön vanhenemisen lisäksi.

Kuvakaappaus THL sivuilta

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen aluevaltuuston edustaja Tiina Keskimäki teki 4.3.2024 valtuustoaloitteen ylikuolleisuuden tutkimisesta. Tästä hän kertoi viestipalvelu X:ssä. Hänen on tehtävä toimistaan juttunsa itse ainoaan sensuurivapaaseen sosiaaliseen mediaan.

Kuten kaikki tosiasioita esille tuovia kansalaisia nyt, pidetään Tiina Keskimäkeä ja Lauri Paavolaa yleisesti häiriön aiheuttajina sekä disinformaation levittäjinä tässä nurinkurin kääntyneessä yhteiskunnassa.

Mutta Anthony Hintonin ja heidän kaltaistensa ihmisten myötä paine todellisuuden kohtaamiseen, siihen heräämiseen, kasvaa. Tässä vaiheessa alkaa olla selvää, että herääminen ei tapahdu huipulta käsin, siellä minne asiantuntijuuden monopolistit ja viranomaiset katsovat.

MRNA-injektion alkulähteillä Yhdysvaltojen CDC:ssä ihmisiä surmaavaa injektiota pyritään edelleen pitämään markkinoilla – ikään kuin todellisuutta ylikuolleisuudesta ja haitoista ei asiantuntijamonopolin huipulla olisikaan.

“Nämä mielipuolet eivät lopeta. Ikävä kyllä on vielä ihmisiä, jotka lankeavat tähän.” – Jim Ferguson X:ssä

Makaaberi peli kuolemalla jatkuu. Vastuuta siirrellään ja viranomaiset puolustautuva. He käyttävät valttiaan, eli asiantuntijuuden monopolia, selittäen ilmeistä todellisuutta pois. Vielä suuri osa valtamediaa toistaa sen, mitä asiantuntijat kertovat, sillä kaikki muu olisi disinformaatiota.

Onko niin, että ihmisistä valtaosa herää todellisuuteen vasta kun median juontajat ylikuolevat?

Mika Vauhkala, yksi monista mutta silti liian harvoista ihmisten herättelijöistä, twiittaa seuraavassa ruotsalaisen Aftonbladetin otsikosta. Naapurimaassa todellisuus on jo hiljalleen nousemassa lööppeihin.

Kun yhteiskunnan rakenteissa on vaarallisia valheita, faktoista tulee myös mielipiteitä. Siksi tässä julkaisussa on nyt journalistisesti oikein sanoa – Herätkää! ja älkää enää luottako viranomaisiin koronarokoteasiassa. Mielipide sekä fakta on myös se, että jokaisen on nyt syytä kysyä vakavasti viranomaisten motiiveja hiljaisuudelle.

Linkki jakamista varten: https://kanto.media/qawy
3 thoughts on “Herättääkö vasta TV:stä tuttujen juontajien ylikuolleisuus tosiasioihin?”
 1. On tilastollista puhua harhauttavasti ylikuolemista, sillä kaikkihan kuolevat ja vain sen yhden ainoan kerran eli voisi alkaa puhua joukkokuolemista myös sen toisella kuvitteella so. “on runsaasti ennen aikojaan kuolleita”. Sodassa ei tapahdu ylikuolemia, vaan menehtyneitä ja menetyksiä eli tappioita ja koska sodissa sotivat ovat nuoria, joten samalla tavoin voisi kutsua tätä nykyistä katastrofiaa myös biosodaksi (korona & mRNA injektiot & X).

  1. Sodassa tapahtuu ylikuolemista, eli kuolleisuus 1939-1945 oli suurempaa kuin 1935-1938

 2. Kiitos Kantomedialle totuudenmukaisesta uutisoinnista.Toimittajista myös Iltalehden Tommi Parkkonen ja Mtv.n Jarkko Sipilä kuolivat äkillisesti otettuaan “tutkitun ja turvallisen rokotteen”.
  Juttuvinkkinä esim.Ees-blogiin epressi.com/tiedotteet/tiede-ja-tutkimus/sami-huilla-pfizer-suomen-toimitusjohtajaksi.html
  Kuvassa tutuksi tullut poseeraus Ees-blogia seuranneille.
  Toimitusjohtajan nimikin on sopivasti valittu kun lasten sanakäännös leikillä saadaan nimeksi
  humis ailla suomennettuna humanoidi tekoälyllä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *