Britannian terveysjohtajan erikoinen selitys parlamentille ylikuolleisuudesta

Avatar photo

BySami Antinniemi

7.3.2024 ,
thumb_UK data ei jaeta

Britanniassa käydään rajua kamppailua mykän viranomaiskoneiston sekä ylikuolleisuudesta tietoa vaativien poliitikkojen, kansalaisten ja kansalaisjärjestöjen kesken.

Viranomaistaho osaa pelin. Sen peliliikkeet ovat kuivia ja virallisia, puolustus koukeroista numeropeliä. Aiemmin Britannian tilastoviranomainen ONS on ryhtynyt muuttamaan ylikuolleisuuden laskemisen tapaa ja onnistunut näin siivoamaan 2/3 kuolleista sieluista pois tilastoista.

Eilen, keskiviikkona kuudes maaliskuuta, järjestetyssä parlamentin terveys- ja sosiaalivaliokunnan kuulemisessa, UKHSA:n johtaja professori Dame Jenny Harries vastaili lähinnä kysymyksiin siitä, miten korruptoituneesta WHO:sta luvattuun seuraavaan pandemiaan varaudutaan paremmin mutta mukana oli oikeitakin kansansa terveyden puolesta edes vähän työtä tekeviä poliitikkoja.

Eräs heistä kysyi tässä kuivakkaan virallisessa tilaisuudessa, miten luvattujen ylikuolleisuustietojen tarkastelu sujuu.

Byrokraatin välttelevä vastaus on katsomisen arvoinen ja samalla hän tuli paljastaneeksi jotain siitä, miten mRNA-injektioiden tuottama katastrofi ja viranomaiskoneiston täydellinen kaappaus on ollut mahdollinen.

Dame Jenny Harries kuvaa sitä, että dataa jaetaan vain rokotevalmistajille. Eli käytännössä rokotteiden todellisesta turvallisuudesta kertova data on vain valmistajien ja näiden kanssa läheisessä yhteistyössä olevan viranomaisen hallussa. Rokotteita ottaneet kansalaiset eivät voi saada tietoa käsiinsä kuin FOIA tietopyynnöillä, joihin niihinkin vastailu on nihkeää.

Tilanne näyttää todellakin olevan se, että valtioiden terveysviranomaiset katsovat tärkeämmäksi palvella tietoineen lääkealan yrityksiä kuin omia kansalaisiaan. Jopa edelleen tilanteessa, jossa ylikuolleisuus korreloi rokotteisiin, on hyvin suurta, ja tutkimustietoa vammoista on runsaasti.

Kannon lukijan on myös syytä kysyä, miksi tällaisia puheenvuoroja ei kuulla Suomessa? Miksi Suomessa, jossa todistimme 40% ylikuolleisuutta, emme näe ainuttakaan poliitikkoa esittämässä vaikkapa THL:n johtajille vastaavia kysymyksiä?

Linkki jakamista varten: https://kanto.media/x9du

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *