Kolme vuotta kestänyt Oxfordin yliopiston korruptoitunut tutkimus ivermektiinistä on saatu päätökseen – positiivinen tulos on negatiivinen.

Avatar photo

BySami Antinniemi

11.3.2024 , ,

Tutkittuaan kolme vuotta ivermektiinin tehoa koronaan Oxfordin yliopiston PRINCIPLE trial on viimein saanut tuloksia. Ivermektiinin käyttö vähentää kuolemantapauksia ja taudin vakavaa muotoa. Silti tutkimuksen johtaja Cristopher Butler sanoo, ettei tutkimuksen tuloksen perusteella ivermektiiniä pidä suositella.

PRINCIPLE trial koe on moniin muihin verrattuna pieni tutkimus ja useat asiantuntijat, kuten tohtorit Pierre Kory ja Tess Lawrie, ovat huomauttaneet kokeen väärinkäytöksistä. Lääkettä on annettu aivan liian myöhään ja liian vähän. Maaliskuun 6. FLCCC (Frontline Covid Critical Care Alliance) esitti viimeisimmän kritiikin kokeesta.

Todellisten asiantuntijoiden mukaan lääkintä ivermektiinillä olisi aloitettava mahdollisimman pian taudin oireiden ilmaannuttua. PRINCIPLE trial kokeessa osanottajat saivat lääkkeen kotiinsa ja aloittivat sen ottamisen yleensä vasta viikon tai kaksi oireiden alettua, aivan liian myöhään, mikäli halutaan todellisia tuloksia.

The Epoch timesin artikkelin mukaan Tri. Christopher Butler sanoi tutkimusta aloitettaessa.”Ottamalla ivermektiini mukaan PRINCIPLEn kaltaiseen laajamittaiseen tutkimukseen toivomme voivamme tuottaa vankkaa näyttöä sen määrittämiseksi, kuinka tehokas hoito on COVID-19:tä vastaan ja liittyykö sen käyttöön hyötyjä tai haittoja.”

Oxfordin tutkimuksella on kriitikoiden mielestä ollut selvä tarkoituksensa. Kokeen tarkoitus oli haudata kysymys ivermektiinistä, odottamaan sitä ratkaisevaa todellista tulosta. Tutkimus aloitettiin talvella 2021. Tuolloin jopa Euroopan maissa ivermektiiniä vielä tutkittiin potentiaalisena pandemian taltuttajana ja esimerkiksi Slovakiassa lääke otettiin koekäyttöön erinomaisella menestyksellä.

Aljazeera teki aiheesta tuolloin ohjelman, joka sittemmin sensuroitiin Youtubesta. Tässä ohjelma on nähtävissä Rumblessa:

Ivermektiinin sensuuri

Viimeisen kolmen vuoden aikana ivermektiiniä on tutkittu runsaasti kentällä tehdyissä tutkimuksissa ympäri maailmaa. Sen on todettu vähentävän ennaltaehkäisevästi tartuntoja, lieventävän tautia sekä vähentävän kuolemantapauksia. Tulokset vaihtelevat ja osoittavat pääosin selvää hyötyä.

C19ivm sivustolle on kerätty kaikki merkittävät tutkimukset. Alla pari esimerkkiä:

Meta-analyysi vuodelta 2021 toteaa ivermektiinin käytön vähentävän kuolemantapauksia merkittävästi.

Intiassa ivermektiinin todettiin vähentävän tartuntoja 83%

Ivermektiiniin kohdistunut sensuurikampanja on ollut tehokas, eikä tässä vaiheessa ei ole enää merkityksellistä todistaa toimiiko lääke (sehän toimii jopa PRINCIPLE trialin mukaan!) vaan osoittaa ihmisille heihin sensuurin kannalta kohdistunut kansainvälinen byrokratian turvin tehty henkeen kohdistunut rikos. Sillä siitä tässä on kysymys.

Oxfordin yliopiston PRINCIPLE trial oli tässä laajassa korruption vyyhdissä tärkeä osa. Siitä muodostui se virallinen ja suuri tutkimus, jonka tulosta niin kutsuttu ”tiedeyhteisö” sekä media odotti.

Kuvakaappaus Principle trial sivustolta

Hevosen naurua

Kolmen vuoden aikana tämä suuren yliopiston pienikokoinen tutkimus mm. keskeytettiin lääkkeen hankintavaikeuksien takia. Viivästys oli asiaa ymmärtävien mielestä naurettava. Ivermektiiniä valmistetaan maailmassa suurin määrin mm. Intiassa. Sitä ei varmasti ole Oxfordin yliopistolle vaikeaa hankkia.

Nyt siis Oxfordin ”tutkimus” on valmis, ja peukaloinnista huolimatta tulos on positiivinen. Silti tutkimuksen johtaja sanoo, ettei tulos ole merkittävä.

Merkittävää kuitenkin on se, että ivermektiinin laajamittainen käyttö olisi säästänyt suuren määrän kärsimystä ja kuolemaa. Asiantuntijoiden mukaan ivermektiinin ja muidenkin lääkkeiden käyttö olisi käytännössä taltuttanut pandemian jo alussa. Tämä olisi myös tehnyt vaarallisiksi osoittautuneiden mRNA-injektioiden käytön tarpeettomaksi.

Aihe koskettaa kirjoittajaa, sillä juuri ivermektiini sai minut aikoinaan tutkimaan covidin taustalla olevaa korruptiota, joka vaikutti koko läntisen maailman hierarkkiseen terveydenhoidon koneistoon.

Lääkärilehti elokuussa 2021 seurasi suuria kansainvälisiä tutkimuksia ja lauloi samaa laulua siitä, että lukuisat pienet tutkimukset eivät ole luotettavia.

Edellisessä lääkärilehdessä mainittu Cochrane-katsaus aiheutti myös Slovakiassa hyvin edenneen ivermektiinikokeilun torppaamisen. Korruptio kansainvälisessä akatemiassa ja tutkimuslaitoksissa on selvästikin laajaa mutta sitä on hyvin vaikea osoittaa sormella, sillä viranomaistahot sekä media ovat kietoutuneet sen kanssa toisiinsa.

Nyt, kun kansaa vaivaa jostain kummallisesta syystä syyhy, sama tilanne jatkuu. Ivermektiini auttaisi syyhyynkin mutta tuota erinomaisen halpaa geneeristä lääkettä ei Suomesta saa ja ulkomailta tilaamisen tulli estää. Ihmiset kääntyvät jälleen hevosvoiteiden puoleen, kuten tässä kertoo YLE.

Hengenvaarallinen sääntöihin ja viranomaissäädöksiin itsensä kuristava pellemaailma vain jatkaa kulkuaan.

Ehkäpä täytyykin nauraa kuin hevonen tälle tilanteelle, jossa terveysviranomaiset ympäri läntistä maailmaa toimivat kaikin keinoin ihmisten terveyttä vastaan.

Aiheeseen liittyviä juttuja Kannossa:
Kirjoittamani juttu syksyltä 2021. Tämä artikkeli oli tuolloin pitkän tutkimustyön tulos ja aiheutti pienoisen kohun somessa. Juttu myös sensuroitiin Mediumista.

Oracle Filmsin dokumenttielokuva A Letter to Andrew Hill kertoo WHO:n Solidarity Trialissa tapahtuneesta korruptiosta, jossa ivermektiini pelattiin pois kansainvälisistä terveysviranomaisten tutkimuksista. Ohjelma tässä suomennettuna:

#Syytätietää – lääketiede on politiikkaa, kertoo elokuussa 2023 Yhdysvalloissa käydystä oikeudenkäynnistä FDA:ta vastaan koskien ivermektiiniä. Oikeudenkäynnissä FDA vastaa, ettei oikeastaan annakaan mitään ohjeistuksia lääkkeiden käytöstä.

Linkki jakamista varten: https://kanto.media/ohlb

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *