#Kantoraportti – Rokotehaitat julki Suomessakin?

Avatar photo

BySami Antinniemi

22.3.2024 , ,

Ryhmä aktivisteja ja koronarokotehaitan saaneita järjestää Helsingin Narinkkatorilla 18.5.2024 tapahtuman, jonka tarkoituksena on tuoda myös Suomessa esille ja julki koronarokotteiden tuottamat ongelmat ja nostaa viimein Suomessakin asiasta asennevapaa keskustelu.

#kantoraportti-videoreportaasissa tapahtuman järjestäjät kertovat siitä miten Suomessa viranomaiset ja media eivät myönnä rokotehaittojen todellisuutta. Samalla kaikkialla muualla maailmassa koronarokotteiden tuottama inhimillinen katastrofi ja tutkimustieto rokotehaitoista on yhä selvemmin julkisuudessa.

Suomessa THL, Fimea ja muut viranomaiset eivät edelleenkään tunnista asiaa, vaikka tälläkin hetkellä ilmoitettuja haittoja on Fimeassa lähes 30.000. Rokotehaitoista kärsivät tietävät kokemuksesta, että tämä on mitä todennäköisimmin vain murto-osa. Mutta Suomessa viranomainen ei luota ihmisen kokemukseen vaan vain ylemmän viranomaisen tietoon. Suomen viranomaisten välinpitämättömyydestä kertoo karusti ohjelmassa toimittajan viime vuoden toukokuussa THL:n asiantuntijalääkärille soittama puhelu, siinä annetaan kuva, että THL ja Fimea eivät pidä vakavia haittoja ollenkaan vakavina.

Satu Tiihonen kertoi Kantomedialle Helsingin Poliisin suhtautuneen tilaisuuteen myönteisesti. Kenties voi toivoa, että viranomaisen kuoren alta löytyy kuitenkin ihmisiä, ainakin poliisissa.

Tästä voit ottaa yhteyttä toukokuun tilaisuuden järjestäjiin:

setoinenpuolitotuudesta ät gmail.com

Sami Antinniemen journalistista työtä voi tukea tilaamalla samiantinniemi.substack.com maksullisen version.

Linkki jakamista varten: https://kanto.media/ogbg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *