Ivermektiini voitti oikeudessa. FDA:n on poistettava ivermektiinin kiellot internetistä ja somesta.

Avatar photo

BySami Antinniemi

22.3.2024 , , ,
FDA:n "Stop it" ruksittuna punaisella. Meemi X:stä.

Viime syksynä joukko lääkäreitä haastoi FDA:n, eli Yhdysvaltojen Food and Drug Administration viraston oikeuteen ivermektiiniä koskevista virheellisistä ohjeistuksista. Oikeuden päätös tuli eilen 21.3. ja sen mukaan FDA:n on poistettava internetistä kaikki maininnat ivermektiinin kieltämisestä COVID-19-taudin hoidossa 21 päivän sisällä.

Asiasta kertoi tänään X:ssä tri. Mary Talley Bowden, yksi FDA:n oikeuteen vieneistä lääkäreistä.

Vielä tällä hetkellä FDA:n sivuilla on tämä tiedote, mutta tämän oikeudenkäynnin päätöksen mukaan tiedote on poistettava 21 päivän kuluessa.

FDA:n kanta ivermektiiniin on koko pandemian ajan ollut kieltää lääkkeen käyttäminen COVID-19-tautia vastaan. Lääkettä on väitetty jopa myrkylliseksi. Oikeudessa FDA on hiljakseen kiertänyt puheita kiellosta ja väittänyt kyseessä olleen vain ohjeiden ja suositusten. Lopulta FDA myönsi oikeudessa, että kyse on ollutkin vain keskustelusta, jonka pohjana ei tarvita tieteellistä näyttöä.

Runsas lääketieteellinen näyttö kertoo ivermektiinin olevan hyvin toimiva lääke COVID-19-taudin hoidossa. FDA:n virheellisten väitteiden taustalla on koronapandemialle ominainen massiivisiin mittoihin kasvanut korruptio ja propagandan käyttö viranomaiskanavia hyväksikäyttäen.

Ivermektiinin sensuuri aiheutti turhia kuolemia ja kärsimystä

Ivermektiiniä vastaan on käyty laajaa maailmanlaajuista sensuurikampanjaa, johon on haksahtanut myös suomalainen valtavirran media kerta toisensa jälkeen.

Koska FDA kielsi lääkkeen käytön ja varoitti käyttämästä lääkkeen hevosversiota, alkoi media toistaa tarinaa myrkyllisestä hevosten matolääkkeestä, jota ottavat etenkin äärioikeistoon kallellaan olevat antivakserit. Narratiivi yhdisti lääketieteen politiikkaan erityisesti Donald Trumpin kautta, joka sattui pandemian alussa suosittelemaan koronaan toista toimivaa lääkettä, eli hydroksiklorokiinia.

Yleiseksi narratiiviksi muodostui “Kaikki edulliset lääkkeet koronaan ovat antivakserien puhetta”

Näin kirjoitti mm. Iltalehti 28.8.2021

Tämän propagandakampanjan ytimessä oli juuri FDA:n ohjeistus ja varoitus olla käyttämättä ivermektiiniä. Ohjeistus johti ennennäkemättömään vastuullisten ihmisten mustamaalauskampanjaan kautta maailman.

Suomessa ivermektiinin käyttöä ajaneet ihmiset, kuten perussuomalaisten Mika Niikko, joutuivat propagandakampanjan tähden voimakkaan parjauksen uhriksi puhuttuaan ivermektiinin käytöstä koronaan.

Esimerkiksi Suomen Kuvalehdessä 13.1.2022 Mika Niikkoa parjattiin Pekka Ervastin kynästä konitohtoriksi.

Ihahaa….

Sellaista on propagandan voima. Ja kuten nyt huomaamme, on lähes koko maailman media ja poliitikot mahdollista jymäyttää vain yhden viraston sivustolleen laittaman täysin lääketieteen vastaisen ohjeistuksen avulla.

Tätä tapahtunutta on ehkä jokaisen syytä pohtia.

FDA:n lääketieteellisesti perustelemattomien ohjeistuksien mukaan miljoonat ihmiset maailmassa ovat jääneet vaille tätä lääkettä COVID-19-taudin hoidossa. Myös tuhansia lääkäreitä etenkin Yhdysvalloissa on vainottu, heidän käytettyään ivermektiiniä hyvällä menestyksellä potilaiden hoitoon.

Nyt tästä FDA:n julkaisusta siis tulee historiaa.

Meemi X:ssä.

Ajatellen sitä, miten tärkeä kysymys ivermektiinistä oli vaikkapa vuosi sitten, kun media täyttyi ”hevosten matolääke” jutuista ja salaliittoteorioista, on hyvä huomata, että nyt tästä päätöksestä ei nyt näy uutisissa mitään. Ei, vaikka päätökseen liittyvät potentiaalisesti miljoonat turhat koronakuolemat, sillä valtaosa tutkimuksista osoitti lääkkeen oikean käytön vähentävän kuolleisuutta tautiin n.75%. Vain vapaat mediat, kuten Epoch Times, kirjoittavat asiasta, ja Suomessa tietenkin Kanto.media.

Tohtori Paul Marik kävi oikeutta Sentaran sairaalaa vastaan ivermektiinistä.

Yksi FDA:ta vastaan oikeutta käyneistä on Tohtori Paul Marik, joka aloitti oikeusprosessin jo vuonna 2022. Hän oli myös yksi sensuurikampanjan uhreista. Marik menetti työnsä Sentaran sairaalan teho-osaston johdossa, jonka jälkeen aloitti sairaalaa vastaan oikeustaistelun. Erittäin ammattitaitoinen Paul Marik käytti potilaiden hoidossa mm. ivermektiiniä, jonka sairaalan johto oli kieltänyt. Paul Marik on myös yksi FLCCC-järjestön perustajista ja on sittemmin liittynyt kasvavaan joukkoon kansainvälistä lääketieteen korruptiota vastaan taistelevien ammattilaisten ryhmää.

Hänen viimeisin voittonsa onkin tämä voitto FDA:sta.

WHO, jonka Solidarity-ohjelmasta ivermektiini jätettiin pois, ei tälläkään hetkellä suosittele lääkettä COVID-19 hoitoon. Tämäkin on yksi syy vastustaa voimakkaasti WHO:n ajamaa pandemiasopimusta.

Jäämme myös odottamaan, miten suomalaiset terveysviranomaiset reagoivat tähän käänteeseen. THL ei sivustollaan mainitse ivermektiinistä yhtään mitään koronan hoidossa, mutta viime aikoina jostain syystä voimakkaasti kasvaneen syyhyn hoidossa kyllä.

Asiasta syvemmin ja tarkemmin näissä Kannon jutuissa:

#Syytätietää – Lääketiede on politiikkaa

Sami Antinniemen tutkivan journalismin juttu syksyltä 2021

Sami Antinniemen analyyttinen artikkeli siitä, miten näin valtava valhe voi mennä läpi yhteiskunnassa.

Oracle Filmsin tuottama dokumenttielokuva siitä miten WHO:ssa ivermektiini pelattiin pois Solidarity ohjelman tutkimuksista. A letter to Andrew Hill.

Sami Antinniemen journalistista työtä voi tukea tilaamalla samiantinniemi.substack.com maksullisen version.

Linkki jakamista varten: https://kanto.media/ymer

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *