CDC salaa avoimesti rokotehaittadataa ja Suomessa THL luottaa CDC:n dataan

Avatar photo

BySami Antinniemi

20.3.2024 , ,

Koronarokotteissa on kyse on sinun terveydestä ja hyvinvoinnista. Kenen käsissä se on? Suomessa THL:n. Entä mistä THL saa tietonsa koronarokotteista? Muun muassa CDC:stä.

Yhdysvalloissa ja muuallakin maailmassa on jo kohta kolmen vuoden ajan toiminut kasvava määrä tutkimuksia ja lääkärien sekä ammattilaisten ryhmiä selvittämässä viranomaisten korruptiota, joka etenkin Yhdysvalloissa tuntuu läpäisevän kaikki virastot. Tämänkaltainen toiminta on yllättävän laajaa mutta valtavirran mediassa siitä ei saa kuulla ja ikävä kyllä vaikuttaa vahvasti siltä, ettei siitä ole kuultu myöskään Suomen viranomaisten piirissä.

Yksi maailman koronakorruptiota kaivavista projekteista on Novel Coronavirus Southwestern Intergovernmental committee, joka kokoontui 15.3.2024

Kuulemisessa käsiteltiin mm. FOIA, eli Freedom of Information Act vaatimuksella julkaistua tutkimusta rokotteen myokardiittiriskistä. Alla olevalla videolla senaattori Shamp esittelee CDC:n viimein pakotettuna julkaisemaa tutkimusta tyrmistyneenä ja syystä – jokainen tutkimuksen 148 sivusta on annettu julki täysin valkoisena.

Valkolukutaitoiset voivat tarkastella CDC:n lakiteitse vaadittua tutkimusta tästä:

Edellisellä videolla tohtori Peter McCullough sanoo käynnissä olevan valtavan peittelyoperaation. Tältä todella vaikuttaa. Asian tyrmistyttävää mittakaavaa on varmasti vaikea käsittää ja tämä saattaa olla myös yksi kantava syy yleiseen hiljaisuuteen – tapahtuva asia on yksinkertaisesti niin uskomatonta, että valtavirran media ei siitä siksi kykene kirjoittamaan. Asetelma on myös se, että näitä senaattoreiden kuultavaksi kutsuttuja totuuden kaivajia pidetään mediassa ”salaliittoteoreetikkoina” ja jonkinlaisina häiriköinä. Myös Peter McCullough on menettänyt lääkärin oikeutensa “disinformaation levittäjänä.”

Tämäkin CDC:n uutinen on ”faktatsekattu” Public Health Communications toimesta. Jos asiaa ryhtyy googlaamaan, nämä faktatsekkaussivustot nousevat tarjolle ensimmäisten joukossa. Tsekkauksen tulos on – medium risk. Faktatsekkaajan mielestä on ok, että tuloksia voidaan salata viranomaisten toimesta, syytä huoleen ei ole.

Paljastus Pfizerin työntekijältä

Toinen uutinen viime aikoina on vuonna 2021 Pfizerin yhden päätutkija Kanwal Gillin julkisuuteen vuotanut video, jossa hän vaikuttaa avoimesti myöntävän, että mRNA-rokotteiden haitoista ei tiedetä ja käynnissä on reaaliaikainen kokeilu.

Suomennos edellisen videon litteroinnista:“Tiedämmekö, että pelkästään eettisesti ajateltuna, onko oikein antaa ihmisille toinen kokeellinen injektio?”, kysyi hän. Olemmeko varmoja, että se on turvallista ja tehokasta? Otammeko nämä käyttöön vain siksi, että haluamme ottaa ne käyttöön rahan takia?” Leslie kysyi.

Gill vastaa myöntämällä, että kerättävät tiedot ovat reaaliaikaisia ja että mRNA-rokotteet ovat kohdanneet historiallisia haasteita, sillä ne eivät ole koskaan aiemmin päässeet kliinisiin tutkimuksiin sivuvaikutusten vuoksi.

“Tämä on reaaliaikaista dataa, jota tuotamme. Emme edes tiedä, milloin aloitimme ihmisten rokottamisen. Meillä ei ollut aavistustakaan, miltä se tulee näyttämään”, Gill sanoi.

“MRNA-rokotteita on ollut olemassa 50 vuotta, mutta mikään ei ole päässyt kliiniseen tutkimukseen. Miksi? Koska MRNA-rokotteilla on tiedetty olevan sivuvaikutuksia”, hän lisäsi.

“Moderna on työskennellyt sen parissa kymmenen vuotta. Tämä ei ole mikään uusi asia. Mutta se, miksi se ei päässyt koekäyttöön, johtui kaikista näistä sivuvaikutuksista. Pfizer ja Moderna käyttivät hätätilannetta ja pandemiaa hyväkseen päästäkseen siitä nyt tavallaan läpi. Mutta edes CDC:n malli ei koskaan pääse FDA:lle”, Gill myönsi.

Se, mitä kuulemme Pfizerin tutkijan suusta, on hämmästyttävää. Kenties suuren yhtiön työntekijälle tärkeintä on oman yhtiön maine ja luottamus omaan tuotteeseen voittaa terveen skeptisyyden?

Pfizerin alkuvaiheen dataa pyrittiin salaamaan vuosikymmeniksi. Kun tiedot saatiin irti keväällä 2022 niistä ilmeni jo tuolloin paljon sellaista, jonka olisi pitänyt johtaa tuotteen poisvetämiseen, kuten esimerkiksi tuo 1223 kuolemantapausta, kuten Peter McCullough edellisellä videolla kertoo. Tuolloin FOIA vaatimuksen teki ryhmä asiantuntijoita ja lakimiehiä, yksi heistä on lakimies Aaron Siri, joka kirjoitti asiasta tuolloin Bloombergissä. Tämä asia ei ole mikään pinnan alla oleva salaliitto vaan suuri skandaali, jota on käsitelty myös valtavirran mediassa. Tiedän myös itse Yleisradion toimittajan kysyneen asiasta alkuvuodesta 2022 Mika Salmiselta. Salmisen vastaus oli tuolloin kuulemma sellainen, ettei asiasta saanut aikaan sen kummempaa juttua. Ongelma on, että valtamedian on nykyään uskottava viranomaista (miksi?) ja viranomaisen taas ylempää viranomaista. (Jälleen, miksi?)

Itse otin nyt THL:n johtaja Mika Salmiseen yhteyttä helmikuussa ja kysyin, tietääkö THL John Campbellin videolla käsitellyistä tiedoista koronarokotetuilta löydetyistä erikoisista veritulpista. Alla Mika Salmisen vastaus:

Mika Salmisen vastaus

Eli, vaikka kaikki tämä tieto on paljastunut yleiseen tietoon ainakin suuressa maailmassa ja siitä on informoitu terveysviranomaisille Suomessakin, silti mitään ei ole tapahtunut ja salaaminen etenkin Yhdysvaltalaisista virastoista ja kautta maailman jatkuu hämmästyttävän törkeällä tasolla. Onko ihme, että salaliittoja epäillään?

Mutta, onko osasyy katastrofiin asiantuntijuuden kriisi?

Huomautettakoon vielä, että kamppailu viranomaistiedon ja niin sanotusti koronakriittisen tiedon välillä käydään usein meriiteistä. “Sinä et ole asiantuntija, koska et kuulu viranomaisketjuun”

Peter McCullough on ehkä yksi tunnetuimpia kriitikoita. Edellisellä videolla paljastunut Pfizerin päätutkija Kanwal Gill on tähän asti tuntematon ja aika vaatimattoman uran tehnyt tiedehenkilö. Kanwal Gill on tutkijatohtori Louisana Monroen yliopistosta. Opiskelunsa jälkeen hän on työskennellyt vuodesta 2012 eri lääkealan yrityksissä Merckistä Pfizeriin.

Peter McCullough oli ennen pandemiaa yksi maailman arvostetuimpia kardiologeja. Hän on kirjoittanut useita kirjoja ja Peterin tutkimusartikkeleita on siteerattu tuhansia kertoja.

Missä todellinen asiantuntijuus on? Avointa työtä tekevien lääkärien parissa vai suoraan koulusta suurten lääkeyritysten tutkijakammioihin otetuilla tuntemattomiksi jääneillä tutkijoilla?

Katsotaan, millaista asiantuntijuus on Suomessa. Mika Salmisesta jo jotain tiedetäänkin.

Toukokuussa 2023 allekirjoittanut soitti THL:ään tietoisena tästä kaikesta. Olin kirjoittanut mm. Pfizerin paperit skandaalista. Silloinen asiantuntijalääkäri Mika Muhonen vastasi THL:stä. Tuosta puhelusta tuli hyvin ilmi, että sama kapea-alainen ammattituntemus vaivaa sielläkin.

Katso tästä lyhyt video soitosta. (tässä vaiheessa puhelu oli jo kestänyt yli puoli tuntia, se selittää jotain ilmeistäni.)

Kuten videosta ilmenee, on THL:n asiantuntijalääkäri nuori ja vastavalmistunut. Vaikuttaa myös siltä, että modernissa asiantuntijaorganisaatiossa asiantuntijan työnä on seurata toisten asiantuntijoiden tuottamaa tietoa asiantuntevasti.

Juuri näin asiantuntijaverkoston on mahdollista tuntea asia verkoston ulkopuolisia heikommin. Varsinkin, jos heidät värvätään työhön suoraan koulunpenkiltä.

Mika Muhonen varmasti teki parhaansa mutta tässä tapauksessa se ei suomalaisten terveyden ja hyvinvoinnin kannalta riittänyt.

THL pitää sivustollaan edelleen kiinni omasta asiantuntijan totuudestaan, että haitat rajoittuvat pistoskohdan kipuun ja vakavat haitat ovat vähäisiä. Todellisuus on kuitenkin kaukana tästä ja haittavaikutusten mekanismeista on tietoa virallisen linjan ulkopuolella enemmän kuin runsaasti. Yksi huolestuttavista tiedoista on jo 2023 alkupuolella Kevin McKernanin työryhmän havaitsema plasmidi-DNA löytö rokotteista. Kyse on mm. kasvaneesta syöpäriskistä ja paljon muustakin. Tietoa tulee lisää koko ajan. Tässä 15.3.2024 julkaistu kansainvälisen tutkijaryhmän selostus siitä, miten, miksi ja mitä vierasta DNA:ta rokotteissa on. Tämäkään tieto ei nähtävästi ole löytänyt tietään THL:ään, julkisuuteen ja vaikkapa päättäjien tutkittavaksi.

Odotellaan!

Tue Sami Antinniemen journalistista työtä tilaamalla https://samiantinniemi.substack.com/ maksullisena 8euroa/kk.

Digdeeply: Foreign DNA in the mRNA vaccine
Linkki jakamista varten: https://kanto.media/bi74
One thought on “CDC salaa avoimesti rokotehaittadataa ja Suomessa THL luottaa CDC:n dataan”
  1. Tuota ei voi liikaa korostaa että kriitikot eivät riskeeraa vain työpaikkaansa vaan ammattinsa tai yrityksensä. Ja silloin on vaara pudota “rivarilandian” reunalta tyhjyyteen. Eli maailma on sittenkin pannukakku! Mutta onneksi vain asiantuntijoiden maailma.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *