Ilman koronarokotteita miljoonat olisivat kuolleet

Avatar photo

BySanni Berg

2.5.2024 , ,

Samoin voisi sanoa syöpälääkkeistä. Se ei silti ole mikään syy antaa ennakoivasti kehoa kuormittavaa lääkettä heillekin, jotka eivät ole akuutissa vaarassa kuolla tai edes sairastua syöpään. Näin kuitenkin tehtiin koronataudin kohdalla. Kaikki haluttiin lääkitä, olipa siitä ottajalleen hyötyä tai ei. Mitä väliä – eihän kokeilutasolla oleva uusi teknologia voisi haitallinenkaan olla.

Sama kuin olisimme antaneet terveen 5-vuotiaan käydä läpi osan mummun syöpähoidoista – yhteisen hyvän vuoksi. Hoidonhan tiedetään parantavan monet muutoin tappavasta taudista, joten hyöty on varmasti haittoja suurempi.

Sama kuin säästääksemme papan mahdolliselta sydänkohtaukseltaan olisimme antaneet 18-vuotiaan urheilijan ottaa isoisän lääkettä nuoreen, vahvaan ja terveeseen sydämeensä. Hoitoahan se on – ja pelastanut ennenkin satoja ja satoja miljoonia, joten hyödyt ovat kiistattomat.

Sama kuin olisimme antaneet 30-vuotiaan syödä varmuuden vuoksi dementialääkkeet äitinsä aivoterveyttä suojellakseen, koska niiden on havaittu pidentävän ihmisarvoista elinikää. Miten huonosti kävisikään ilman…

Vaikka olisimme kaikki sitä mieltä, että korona oli vaarallinen pandemia ja rokote miljoonille maallinen armahdus, niin se ei silti oikeuta terveiden ihmisten pakkohoitamista lääkkeellä, joka sattumanvaraisesti ehkä joitakin saattaa auttaa – tai sitten ei. Se on varmaa, että naapurin tautia ei itseä lääkitsemällä hoideta.

On upeaa, jos rokote pelasti ihmisiä globaalisti, mutta se ei silti tarkoita, etteikö jokainen tarpeettomasti menetetty terve ikävuosi olisi tragedia. Jokainen käden ojennus, joka tehtiin painostuksen, uhkailun, kiristyksen tai lahjonnan myötä, oli virhe – puhumattakaan siitä huutavasta vääryydestä heidän kohdallaan, joille se koitui kohtaloksi.

Jos halusi jatkaa normaalia elämää, niin hiha oli käärittävä. Ja kun liipasimella olivat työ, lapset ja nuoret harrastuksineen ja vapaa-ajan menoineen, moni taipui paineen alla.

Sen seurauksena nuoret, aiemmin terveet ja riskiryhmään kuulumattomat ihmiset todellakin ovat rampanneet raskaissa hoidoissa ja joutuneet syömään lukemattoman määrän lääkkeitä – ja tällä kertaa aivan omiksi tarpeikseen. Kaikki tämä vain siksi, kun jossain joku epätieteellinen taho oli päättänyt, että riittävän moni hiukan erilaisen “baarishotin” käteensä hakenut ihminen saa koronapassin toimimaan. Siis vähentämään taudin kiertoa väestössä ja pysäyttämään epidemian – sehän sen tarkoitus oli? E-hei.


Yllä olevat Ilta-Sanomien ja Iltalehden ja Mediuutisten otsikot lokakuulta 2021 alleviivasivat jo tuolloin – kenties tahattomasti – päätavoitteen olleen saada riskiryhmän ulkopuolisetkin ihmiset “lääkityksen” piiriin hinnalla millä hyvänsä. Ottaen huomioon, että korona-asiantuntijat Hanna Nohynek ja Asko Järvinen ovat sittemmin myöntäneet tienneensä jo keväällä rokotettujen levittävän virusta, on ilmiselvää, ettei kyse koskaan ollut taudin leviämisen estämisestä, kuten vielä loppusyksyllä passia lanseerattaessa annettiin ymmärtää. Koronapassin ja rokotteen tehottomuuden paljasti jo elokuussa Israelista, koronapassin pilottimaasta, kantautuneet uutiset, jotka paljastivat vihreän passin muuttuneen punaiseksi heti kättelyssä.

Ei ole liiottelua väittää punasävyiseksi myöskään sellaista yhteiskunnallista suuntaa, joka normalisoi pakkotoimia ja totalitaarisia toimia ihmisten perusoikeuksien kustannuksella. Punaista pitäisi joka ikisen nähdä ainakin koronapassista ja piikkipainostuksesta puhuttaessa – huolimatta siitä uskooko rokotteen pelastavaan tehoon vai ei.

***

Kanto suosittelee jokaiselle rokotehaittoihin keskittyneeseen koontiartikkeliimme tutustumista. Nämä ihmiset sekä heidän terveysongelmansa ovat todellisia, ja mikä surullisinta – niiltä oltaisiin voitu välttyä ilman perusteetonta koronapassilla painostamista.

Linkki jakamista varten: https://kanto.media/9cbt
One thought on “Ilman koronarokotteita miljoonat olisivat kuolleet”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *