Suomennettua: Musta Aatelisto

Avatar photo

ByTilhi Pihlaja

22.4.2024 ,

Tämä Michael Tsarionin suomeksi käännetty kirjoitus on alkuperäiseltä nimeltään The Black Nobility, Musta Aatelisto. Se käsittelee nykyaikana maailmaa hallitsevan ja johtavan eliitin syntyvaiheita ja historiaa sekä tarkastelee heidän valtaansa ja sen rakenteita tällä hetkellä. Se osoittaa, kuinka todellinen maailmanvalta on tuhansia vuosia pysynyt samoilla suvuilla ja kuinka ne on alusta asti olleet häikäilemättömän pimeitä, rikollisia, vallanhaluisia ja epäinhimillisiä. Artikkeli tuo myös tärkeää taustatietoa siitä, miksi sosialismi sen fabianistisessa muodossaan on saavuttanut niin johtavan aseman aatteellisena ja poliittisena suuntauksena.

Erityiskiitos Musta Aatelisto -käännöksestä menee koko Tsarion-käännössarjan tarkastajalle ja aiheen suomalaiselle asiantuntijalle Antero V:lle, jonka pian 10-vuotiaan Eliitin Esoteeriset Symbolit -blogin laaja-alaisen aineiston kautta suomalaisella lukijalla on ainutlaatuinen mahdollisuus perehtyä tähän aihepiiriin pintaa syvemmältä.

Michael Tsarion on irlantilainen tutkija ja kirjailija, joka on erikoistunut psykologiaan, filosofiaan, symboliikkaan ja historiaan. Hän tekee yhdessä David Whiteheadin kanssa Unslaved-podcastia, jonka sisältöä suosittelemme lämpimästi jokaiselle Kanto-lukijalle. Tämän suuren totuussoturin laajaan ja kiehtovaan materiaaliin voi tutustua tarkemmin osoitteessa michaeltsarion.com. Hänen julkaisemat kirjat löytyvät Amazonin verkkokaupasta

Julkaisemme alla olevan suomennetun kirjoituksen Michael Tsarionin luvalla.

Suomennos: Tilhi Pihlaja


Artikkeliin liittyvää sanastoa:

Daavid:
Korkea-arvoisten atonistien arvonimeen ja -asemaan liittyvä titteli ja etuliite. ”Daavideja ei ollut vain yhtä – niitä oli useita. On olemassa teorioita, joissa Raamatun Daavid vastaisi tiettyä atonistista johtajaa, mutta Daavid ei ollut hänen varsinainen nimensä. Daavid on kuninkaallinen tai elitistinen etuliite samalla tavalla kuin Egyptissä faaraoiden etuliitteenä oli “Tut”: Tuthmosis, Tutankhamon ja niin edelleen. Itseasiassa Daavid tulee hyvin suurella todennäköisyydellä juuri tuosta Egyptiläisestä Tut-etuliitteestä.”
Eliitin Esoteeriset Symbolit: Daavid

Dragon Court:
”Lohikäärmehovi” on naispuolisten korkea-arvoisten aatelisten muodostama yhteisö, joka toimii salaisena kulissientakaisena vallankäyttäjänä.
https://www.femaleilluminati.com/article-1.html

Fabianismi:
1880-luvulla syntynyt sosialistinen aatesuunta, jonka loi vapaamuuraritaustainen Fabian Society. Tavoittelee samanlaista autoritaarista ja kollektivistista kontrolliyhteiskuntaa kuin kommunismi, mutta pyrkii saavuttamaan sen hitaalla ja inkrementaalisella prosessilla, jotta länsimaalaiset ihmiset eivät tajuaisi vastustaa sitä. Tunnetaan myös nimellä sosialidemokratia. Fabianistien merkittävin organisaatio on London School of Economics, jonka kasvatteihin kuuluvat muun muassa fabianistien agendaa ajavat Jorma Ollila ja presidentti Alexander Stubb.
Eliitin Esoteeriset Symbolit: Fabian Society
Eliitin Esoteeriset Symbolit: Fabianismi Suomessa

Gaon-Papisto / Gaonim:
Tuhansia vuosia sitten muinaisten viisaiden esoteeriset opit ryöstänyt, juutalaiseksi naamioitunut atonistien ”papisto”, joka toimi Mesopotamiassa vapaamuurariuden prototyyppinä. Tsarionin mukaan vapaamuurareiden logossa oleva G-kirjain viittaa tähän ryhmittymään.
Eliitin Esoteeriset Symbolit: Vapaat muurarit

Great Royal Wife:
”Suuri Kuninkaallinen Vaimo” Hallitsevan faarao-kuninkaan vaimo, joka jakoi miehensä sosiaalisen aseman ja statuksen. Vaikka virallisesti hänellä ei ollut poliittista tai sotilaallista valtaa, hän todellisuudessa oli usein jopa miestään suurempi vallankäyttäjä ja toimi piilotetusti hallitsijamiehensä ja/tai -poikansa kautta.
https://en.wikipedia.org/wiki/Great_Royal_Wife

Hyksos:
”Hyksot”, yks. ”Hykso”. Ala-Egyptiä hallinnut valloittajakansa, jonka hallitsijat keskittyivät kansan ryöstämiseen ja orjuuttamiseen. Lopulta heidät karkotettiin Egyptistä, jonka jälkeen yksi heidän merkittävimmistä haaroistaan uudelleenbrändäsi itsensä juutalaisuudeksi. Hajaantuivat ja levittäytyivät karkotuksen jälkeen moneen maailmaan kolkkaan. Loivat pohjan atonismille ja ovat nykyisen Mustan Aateliston esi-isiä.
Eliitin Esoteeriset Symbolit: Hyksos

Luciferinen / Luciferian:
Atonistisessa aurinkokultissa Lucifer on aurinkojumalan pimeä puoli. ”Kaikki atonismin eri muodot, kristinusko, juutalaisuus, islam, mormonit, jehovantodistajat ja niin edelleen, ovat luciferistisia uskontoja. Kaikissa niissä palvotaan Luciferia, aamun tähteä, aurinkoa, vaikka sitä ei “uskoville” kerrotakaan suoraan. Mutta kun katsoo kaikkien näiden uskontojen symboliikkaa tai lukee niiden pyhiä kirjoja, auringonpalvonnasta ei jää mitään epäselvyyttä. Kaikkien monoteististen uskontojen taustalla on Aton-kultti.”
Eliitin Esoteeriset Symbolit: Lucifer

Nasarealaiset:
Juutalaisuuden ”neljäs lahko”, johon Edessan kuningas Izas (Jeesus) ja nasarealaiset seuraajansa ”kääntyivät”. Juutalainen ryhmittymä lähinnä vain nimellisesti. Todellisuudessa gnostilainen kultti, jonka opetukset temppeliherrat myöhemmin omaksuivat.

Viides lahko:
Juutalaisuuden pohjalta muodostettu kristinusko, jota markkinoitiin ensimmäisellä vuosisadalla uusille jäsenille eräänlaisena juutalaisuuden ”kevytversiona”. Uusilta miesjäseniltä ei esimerkiksi vaadittu ympärileikkausta, joka kuului olennaisesti juutalaisuuteen. Pitkälti historiasepittäjä Josefus Flaviuksen (joka tunnetaan Raamatussa nimellä Paavali) kehittelemä uskonto, jolle mm. Vatikaaniin sijoittuva paavillinen kristinusko perustuu.

Setiläis-atonistinen / Setian-Atonist:
Termillä viitataan Mustan Aateliston muinaisesta Egyptistä Hyksos-esi-isiltään perimään uskonnolliseen aatesuuntaukseen, jonka keskiössä on Saturnusta edustava Seth ja aurinkoa edustava Aton. Ei pidä sekoittaa gnostilaiseen setiläisyyteen.
Eliitin Esoteeriset Symbolit: Aton-kultti

Virkamies-Papisto / Clerics:
Temppeliritareita palvellut virkamieskoneisto, joka pyöritti temppeliritarien laajaa liiketoimintaa ja hallinnoi ritarikunnan mittavaa omaisuutta. Jatkoi toimintaansa temppeliritarien lakkauttamisen jälkeen, ja soluttautui Maltan Ritareihin ja muihin vastaaviin organisaatioihin, joiden suojissa 1300-luvun alun vainoista selvinneet temppeliherrat jatkoivat toimintaansa.

Tämä artikkeli on yleinen katsaus Mustan Aateliston historiaan. Osoitan, että se on aina ollut matriarkaatti ja että sen maailmanhallinta on yhtä despoottista kuin paavin johtaman Vatikaanin ja patriarkaatin.

Niille, jotka haluavat yhdistää pimitetyn tiedon hajallaan olevat osat, Mustan Aateliston tutkiminen on välttämätöntä. Nämä merirosvolakeja soveltavat dynastiat – vanhat setiläis-atonistiset sukuhaarat – ohjaavat maailmaamme kohti kaaosta ja katastrofia, ja ovat tehneet niin alusta asti. Se, minkä me tunnemme kommunismina tai sosialismina, on ainoastaan 1900-luvun ilmentymä heidän suuremmasta salaliitostaan, josta vain harvat tietävät.

Uskon, että kommunistinen salaliitto on ainoastaan yksi osa paljon suurempaa salaliittoa – Dr. Bella Dodd (Yhdysvaltojen kommunistisen puolueen kansallisen komitean entinen jäsen)

Tohtori John Coleman (entinen MI6 tiedustelu-upseeri ja pilliinviheltäjä) huomauttaa, että kyseiset suvut käyttävät itse itsestään nimitystä Musta Aatelisto. Mafian tapaan hekin olivat aiemmin ylpeitä siitä, että ovat tunnettuja pimeistä teoistaan. Nykyään tiedotusvälineet hämäävät meitä esittäen nämä suvut suurina ihmisystävinä ja hyväntekijöinä. Todellisuudessa ne ovat sekä vaikutusvaltaisten ritarikuntien ja niihin liittyvien verkostojen että synkkien saatanallisten kulttien ylimpiä auktoriteetteja, ja ovat syyllisiä järjettömiin ihmiskuntaa vastaan tehtyihin rikoksiin.

Muinaisia kuningattaria, jotka murhasivat miehensä naidakseen omat poikansa, joiden nimissä he itse hallitsivat maailmaa, ei voi pitää moraalisina toimijoina ja ihmiskunnan hyväntekijöinä. Heidän toimintatapansa on yhtenäinen lucifeeristen naiskulttien kanssa, joiden historia ulottuu Atlantiksen aikaan.

Temppeliherrojen ja nais-Illuminatin (Siionin sääntökunta, suomentajan huomautus: tunnetaan Suomessa ristiriitaisesti myös nimellä Siionin veljeskunta) alkuperää ja historiaa koskevat tutkimukseni liittyvät suoraan Mustaan Aatelistoon, jonka juuret myös juontuvat muinaiseen Egyptiin. Tämä kiehtova yhteys menneeseen maailmaan tulee esiin erityisen selvästi tutkiessamme yhtä tärkeimmistä Mustan Aateliston suvuista – the House of Orange, Oranian sukua.

Oranian suku on hyvin vanha instituutio. Dynastian jäsenet ovat pitkään solmineet avioliittoja ainoastaan Euroopan ja muun maailman aatelissukujen kanssa. Protestanttisuuteen käännyttyään heidän jälkeläisensä siirtyivät Britanniaan, jolloin heistä vuonna 1690 tuli hallitsevia monarkkeja, nykyisten Windsorien esi-isiä.

Mutta mitä me tiedämme heidän alkuperästään? Heistä on kirjoitettu ja sanottu paljon, mutta mitä tavallinen ihminen tietää kuningatar Elisabetista tai kuningatar Beatrixista? Mitä tiedämme heidän aiemmasta vihollisestaan – paavinistuimesta – joka esti heitä saavuttamasta tavoittelemaansa maailmanvaltaa? Ja millainen valta heillä on nykyään?

Nimitykset protestantti ja katolinen ovat kautta aikojen toimineet kätevinä naamioina hallitsijoille ja erityisen menestyksekkäästi tätä hämäystä on käyttänyt hyväkseen Musta Aatelisto. Mielestäni on kuitenkin väärin pitää heitä protestantteina. Aivan yhtä väärin on pitää paavillista eliittiä katolisena. On ymmärrettävä, että näiden keskenään kilpailevien ryhmien jäsenet ovat luciferilaisia tai setiläis-atonistisia. Tässä mielessä he ovat ideologisia (tai ehkä jopa suoria) jälkeläisiä Venus-kultille, Dragon Courtille tai Siionin sääntökunnalle. Asiasta ei jää mitään epäilystä, kun tutkimme heidän riittejä, kunniamerkkejä, heraldiikkaa ja symboliikkaa.

PR-verhon takana näiden sukujen jäsenet ovat keskenään hyvää pataa uskonnollisista erilaisuuksista välittämättä. Alankomaiden protestanttiset kuninkaalliset ovat sukua Espanjan ja Unkarin aatelisperheille, joiden jäsenet, kuten kuningas Juan Carlos, ovat ”katolisia”. Alfa-loosien jäsenille se on vain silmänlumetta, jolla huijataan massoja. Temppu onkin toiminut vuosisatojen ajan, mistä johtuu heidän kaikkialla nähtävä sisäpiirihymynsä.

Mutta mitä tiedämme näistä oligarkeista? Mitä tiedämme heidän esi-isistään, jotka Akhenatonin kukistumisen jälkeen perustivat Irlantiin uuden epäpyhän imperiumin? Mitä tiedämme Merovingien sukuhaarasta, joka hallitsi Ranskaa ja perusti myöhemmin temppeliritarit? Entä mitä tiedämme heidän itäisistä sukulinjoistaan, jotka hallitsivat Persiaa, Syyriaa, Armeniaa ja Palestiinaa? Tiedämmekö heidän vaikutusvaltaisista kuningattarista, jotka miehensä murhattuaan naivat omat poikansa, joiden nimissä he itse hallitsivat maailmaa? Tiedämmekö, että yksi näistä itsevaltiaista oli raamatullinen Jeesus, josta Neron kuoleman jälkeen oli vähällä tulla keisari?

*

Protoevankeliumi on mielenkiintoinen monessa suhteessa, mutta erityisesti kuinka se kuvaa raamatullisen perheen erittäin vauraana ja vaikutusvaltaisena, kutsuen Marian vanhempia ”rikkaiksi” ja kertoen heillä olevan ”kuninkaalliset merkit”Ralph Ellis

Ralph Ellisin hieno tutkimus antaa meille parhaan käsityksen Mustan Aateliston alkuperästä ja historiasta. Suosittelenkin lukemaan hänen suunnattoman tärkeän kirjansa Jesus: King of Edessa. Tämä vuonna 2012 julkaistu huipputeos paljastaa, kuinka vanhoja Mustan Aateliston suvut ovat ja kuinka paljon niillä on ollut valtaa vuosisatojen kuluessa.

Kuten Ralph osoittaa kirjassaan Mary Magdalene, Orania on sukua Hyksos-ylimystön jälkeläisille, jotka Egyptistä karkotuksen jälkeen muuttivat Parthiaan nykyisen Itä-Iranin alueelle. Tältä alueelta he muuttivat Syyriaan vuonna 4 jKr., jonka jälkeen he löytyvät Ranskan Provencesta. 1600-luvulla protestanttisuuteen käännyttyään he solmivat avioliittoja dynastian hollantilaisten sukuhaarojen kanssa ja siirtyivät Britanniaan, jossa heistä tuli hallitsevia monarkkeja, Windsoreja.

Tämä muinaisista pahamaineisista faaraoista polveutuva suku muodostaa hyvin vanhan verkoston. Verkosto ulottuu ympäri Eurooppaa ja muuta maailmaa. Musta Aatelisto löytyy hallitsijaluetteloista sellaisissa maissa kuin Italia, Sisilia, Espanja, Portugali, Ranska, Elsass-Lothringen, Kreikka, Sveitsi, Belgia, Alankomaat ja Iso-Britannia. Verilinjojen joukossa ovat muun muassa Hannover, Habsburg, Lorraine, Guelph, Nassau, Hesse, Guise, Estes, Savoy, Marlborough ja Grosvenor –dynastiat.

Prinssi Philip oli Oldenburgin, kuningataräiti Bowe-Lyonin, kuningatar Elisabet Saxe-Coburg-Gothan ja prinssi Charles (nykyinen kuningas Charles III) Mountbattenien jälkeläisiä, jotka muuttivat nimensä Battenbergistä peittääkseen saksalaisen alkuperänsä.

Vilhelm Oranialaisen esivanhemmat olivat kotoisin Orangen kaupungista ja ruhtinaskunnasta, joka sijaitsee Rhonen vasemmalla rannalla Avignonin pohjoispuolella Ranskassa. 1200-luvulla Oranian kreivit kutsuivat itseään ruhtinaiksi ja vuonna 1544 saksalaiseen Nassau-dynastiaan, jonka Lahn-joki rajoittui Pfalziin, kuuluneesta Vilhelm Hiljaisesta tuli Oranian ruhtinas Vilhelm I. Hänellä oli mittava omaisuus Alankomaissa… ja hänen serkkunsa Renen kuoltua 1544 hän peri sekä Nassau-Breda- että Chalon-Orania -dynastioiden yhdistetyn omaisuudenNicolas Haggert (Secret History of the West)

Tämä parthialainen ryhmä ei ollut ensimmäinen Hyksos-aateliston sukuhaara, joka saapui Britanniaan. Itse asiassa yli 1000 vuotta ennen ajanlaskun alkua Hyksos-atonistien pääjoukko perusti Britanniaan uuden kuningaskunnan tuhoten prosessissa Druidit, Totuuden Palvelijat.

Ralph Ellisin Mary Magdalene: Princess of Orange jatkaa loistavasti tarinaa, jonka Holy Blood, Holy Grail -kirjan kirjoittajat aloittivat. Kirja kertoo todellisen Maria Magdaleenan alkuperän ja elämänvaiheet, jonka jälkeläiset hallitsevat nykyään Hollantia, Iso-Britanniaa ja koko maailmaa.

Ralphin tutkimus Parthia-Edessan aatelistosta ei keskity naisten salaseuroihin. Ralphin löydökset ovat kuitenkin korvaamattomia niille, jotka haluavat tarkemmin perehtyä tähän kiisteltyyn aiheeseen.

Videoesityksessäni The Eastern Illuminati esittelen erilaisia setiläis-atonistisen salaliiton vähemmän tunnettuja valtasukuja ja -henkilöitä, joiden sukulinjat levittyvät lonkeroina ympäri maailmaa. Artikkelissani The Cult of Mithras osoitan, miten Persian ja Levantin salaseurat pystyivät hyödyntämään muinaisten Maagien esoteerisia perinteitä. Ennen zarathustralaisuuden nousua mithralaisuus kiinnosti roomalaisia sotilaita, kauppiaita ja aatelisia kaikkialla Lähi-Idässä ja Itä-Euroopassa. Monet vapaamuurarien rituaalit ovat alkujaan kauan sitten kadonneita persialaisia perinteitä.

Samoin osoitan, että persialaiset Maagit olivat osa aryalais-druidilaista korkeakulttuuria ja että myöhemmässä vaiheessa heidätkin tukahdutti despoottiset voimat kuten Konstantinuksen kirkko, temppeliherrat ja italialainen Musta Aatelisto. Jokainen katala ryhmä rikastutti itseään aiempien, unohdettujen kulttuurien vanhoilla traditioilla ja tavoilla. Huolellinen perehtyminen kuninkaallisten ja salaseurojen symboliikkaan vahvistaa tämän.

Ilman näitä muinaisia tapoja ja elementtejä ei olisi olemassa kuninkaallisia, teokratiaa tai vapaamuurariutta sellaisina kuin me ne tunnemme. Kaikki mitä ympärillämme näemme on tulosta massiivisesta, vuosisatoja kestäneestä valloitus-, omimis- ja ryöstökampanjasta. Babylonian Gaonimista ja Egyptin atonismista muodostunut vapaamuurarius säilyttää, mutta ei luo. Se saa voimaa itselleen ja jäsenilleen riittien ja symbolien avulla, jotka on otettu korkeimmalta Arya-papistolta väkisin ja viekkaasti.

Tärkein havainto kuitenkin on, kuten työstäni kautta linjan ilmenee, että käytetystä symboliikasta juuri mikään ei ole miespuolista. Suurin osa siitä on täysin naispuolista. Tämä tosiasia on jäänyt kaikilta nykypäivän tutkijoilta ja oppineilta huomaamatta.

*

Analysoidessani maailman vaikutusvaltaisimpien salaseurojen agendoja korostuu Akhenatonin tyttären, prinsessa Meritatenin rooli erittäin keskeiseksi. Tarinan mukaan hänet on haudattu Kerryyn, Irlantiin.

Meritaten (Scota), Akhenatonin ja Nefertitin tytär. Kuten Female Illuminati-ohjelmassani esitän, hänestä tuli setiläis-atonistien johtaja isänsä kukistumisen ja maanpakolaisuuden jälkeen. Tarinan mukaan hänen jäännöksensä sijaitsevat Kerryn kreivikunnassa Irlannissa. Hänen lempinimensä ”Scota” tarkoittaa ”pimeää”. Se viittaa skyyttien nimellä tunnettuun heimoon, joka oli todennäköisesti samaa porukkaa kuin Hyksos-aateliset. Skyytit (skutit tai skotit) olivat peräisin luoteesta, jonka vuoksi suuri osa Hyksos-atonisteista siirtyi Egyptistä karkoituksen jälkeen Britanniaan. He etsiytyivät muinaisille kotiseuduilleen ja onnistuneesti loivat sieltä käsin uudelleen Uuden Maailmanjärjestyksen (New World Order).

Esihistorialliset irlantilaiset tunsivat Meritatenin aviomiehen nimellä Mil tai Mile ja skotit tunsivat hänet nimellä Gaythelos. Ralph Ellisin mukaan hän oli faarao Aye tai Aya, joka syöstiin vallasta ja jonka oli paettava Egyptistä Akhenatonin kukistumisen jälkeen. Ellisin mukaan hänen suosikkitunnuksensa punainen hansikas on kuvattu Pohjois-Irlannin lippuun. Pariskunta vieraili usein Downin kreivikunnan ympäristössä.

Ulsterin tunnuksessa näkyy myös Daavidien (suomentajan huomautus: Daavid tarkoittaa titteliä, ei henkilöä) tai atonistien tähti. Samoin siinä on punainen risti, joka liitetään yleensä temppeliherroihin. Se merkitsee vapaamuurariuden alfa-looseja, erityisesti Knights of the Garter, Order of St. Michel and St. Georgen -ritarikuntia sekä niiden alaisuudessa toimivia lukemattomia pienempiä järjestöjä, kuten Orange Order ja Black Preceptory jne.

Ralph Ellis esittää mielenkiintoisen väitteen, jonka mukaan faarao Akhenatonin äidin kuningatar Tiyen jäännökset sijaitsevat Irlannin Tarassa.

Jos tämä pitää paikkansa, Irlannin historia muuttuu täysin. Tiye oli Great Royal Wife, mikä tarkoittaa, että hän oli naispuolisen Dragon Courtin jäsen, jopa sen johtaja. Jos hänen leposijansa on Irlannissa, silloin Dragon Courtin päämaja ei ollut Egypti vaan Irlanti.

Pitäen mielessä, että Tiyen isä (Akhenatonin setä) oli Aya, Meritatenin aviomies, voimme todeta, että Irlanti (Scota) todellakin oli korkea-arvoisten setiläis-atonistien asuinpaikka.

Irlantilaisessa mytologiassa Tiye esiintyy kuningatar Tea Tephinä, jonka haudan kerrotaan olevan Irlannin päälliköiden, milesialais-gaelilaisten kuninkaiden pääkaupungissa Tarassa tai sen lähellä. Taran keskikummun symboliikka on ilmiselvän naispuolista. Taran alkuperäinen Fal-kivi on nykyään kruunajaiskivenä Pyhän Edwardin tuolin alla, jolla brittimonarkit kruunataan. Miten yllättävää.

Jälleen kerran symboliikka paljastaa, että vaikka valtakuntien hallitsijat olisivat miespuolisia, todellinen valta taustalla on naisilla. Jopa itse valtaistuimen symboliikka on naispuolista, sillä se edustaa Suurta Istuinta, jumalatar Isistä.

Onko Irlannissa sijaitseva korkeiden kuninkaiden kaupunki Tara saanut nimensä Egyptin kuninkaan Tiyen, Akhenatonin äidin mukaan? Haudattiinko hänet sinne? Mitä tarkoittaa maailmanhistorian kannalta, jos vaikutusvaltainen atonistinen dynastia perusti korruptoituneen valtakuntansa uudelleen länteen?

Vaikka Irlannista tuli heidän kotimaansa, setiläis-atonistit järjestivät druidien ja bardien hävityksen. Tästä tapahtumasta lisää Irish Origins of Civilization –kirjassa ja -sivustolla.

He omaksuivat sivilisaation elementit tältä muinaiselta läntiseltä Aryalta, ja sovelsivat niitä myöhemmin petollisiin ja epäinhimillisiin tarkoitusperiin.

Ralph Ellisin löydöt tukevat näkemyksiäni esihistoriallisen Irlannin ja lännen merkityksestä maailmanhistoriassa sekä osoittavat, että Maria Magdaleena asui Ranskassa ja raamatullinen Jeesus eli kuolemaansa asti vangittuna Englannin Chesterissä. Miksi niin monet juutalaiskristillisen ja Egyptin historian hahmot liittyvät Englantiin, Irlantiin ja länteen? Johtuuko se siitä, että he tiesivät lännen alkuperäiseksi kotimaakseen ja kaiken viisauden pyhäksi maljaksi?

*

Parthiasta kotoisin olevan setiläis-atonistien sukulinjan päähenkilöiksi nousee kaksi naishahmoa, kuningatar Thea Muse Ourania ja hänen tyttärensä Adiabenen kuningatar Julia Helena. He elivät ensimmäisellä vuosisadalla jKr. ja heillä oli vallanhimoisen matriarkka Kleopatra VII:n (ja Julius Caesarin, suomentajan huomautus) jälkeläisinä laillinen oikeus vaatia koko Rooman valtakuntaa hallittavakseen. Käännyttyään juutalaisuuteen Helena asettui Edessaan ja juonitteli saadakseen poikansa Rooman valtakunnan hallitsijaksi, jolloin hänestä voisi tulla maailmanhallitsija poikansa kautta. (Suomentajan huomautus: Roomassa naiset eivät voineet olla virallisia hallitsijoita.)

Ralph Ellis osoittaa, että kuningatar Thea Muse Ourania (syntynyt 44 eKr.) oli raamatun Jeesuksen isoäiti. Hän oli petollisen kuningatar Kleopatra VII:n jälkeläinen ja yhdessä tyttärensä Helenan kanssa he olivat korkeimpia matriarkkoja ryhmittymälle, josta käytän termiä ”itäinen Illuminati”. Heidän tarinansa on osittain paljastettu piilotetussa muodossa Uuden testamentissa ja Josefus Flaviuksen kirjoituksissa. (Thea Muse tunnettiin äitinsä tapaan Kleopatrana. Thea tarkoittaa ”jumalatarta”.) Hänen maansa Syyriassa oli todellinen ”Taivasten Valtakunta”. Hänen tyttärensä, kuningatar Julia Helena Ourania oli raamatun Neitsyt Maria.

Nämä Edessan kuninkaalliset olivat alun perin atonisteja Egyptistä. Ensimmäisellä vuosisadalla Syyriassa asuessaan he kääntyivät juutalaisuuteen ja antoivat tukensa nasarealaiselle kristinuskon neljännelle lahkolle. Tämä asetti heidät vastakkain viidennen lahkon kanssa, jonka nykyään tunnemme Roomassa päämajaansa pitävänä paavillisena kristinuskona.

Kuten Ralph Ellis asiantuntevasti osoittaa, tästä parthialais-edessalaisesta dynastiasta puhutaan kryptisesti Uudessa testamentissa sekä juutalaisen historioitsijan ja dynastian vähäisemmän jäsenen Josefus Flaviuksen teoksissa. Vaikka tämä dynastia käytännössä pyyhittiin pois historiankirjoituksista, se liittyy moniin historiallisiin hahmoihin ja tapahtumiin. Hyksos-aateliston jälkeläisinä heillä on läheiset yhteydet vaikutusvaltaisiin tahoihin Babyloniassa, Palestiinassa, Persiassa, Syyriassa, Armeniassa, Kreikassa, Ranskassa, Saksassa, Hollannissa ja Britanniassa, muista paikoista puhumattakaan.

Ralph Ellisin tärkein tutkimuskohde on tietenkin raamatullisen Jeesuksen henkilöllisyys. Hänen mukaansa Jeesus oli Edessan kuningas Izas, Adiabenen kuningatar Helenan poika.

Vanha kolikko, johon on kuvattu Edessan kuninkaan ja Rooman valtaistuimelle pyrkineen todellisen Jeesuksen pää. Huomioi orjantappurakruunu, joka tarkoittaa, että hän on ”juutalaisten kuningas.”

Niin kiinnostava ja merkittävä kuin Ralphin tutkimus onkin, maailman salatun historian ja Mustan aateliston alkuperän kannalta tarinan naishenkilöt ovat kuitenkin huomattavasti mielenkiintoisempia ja tärkeämpiä.

Oliko kuningatar Helenan ja hänen jälkeläistensä salaseura prototyyppi pahamaineisille Siionin veljeskunnalle ja temppeliritareille? Tuliko näistä yhteisöistä muinaisen Dragon Courtin kaikkialle levittyvän naisjohdon seuraajia tai olivatko ne sen verilinjan jälkeläisiä? Hugo Paynsilaisen ja hänen yhdeksän seuralaisensa edesottamukset Temppelivuorella antavat olettaa näin. Kuuluiko hänen Jerusalemista löytämänsä pyhäinjäännökset Jeesuksen äidille, kuningatar Helenalle? Onko temppeliritareiden pahamaineinen naiskallo Maria Magdaleenan tai hänen äitinsä? (Suomentajan huomautus: Ellisin mukaan Helena oli sekä Maria Magdaleenan että Jeesuksen äiti.)

Merovingien ja temppeliherrojen esivanhemmat sugambri-frankit olivat matriarkaatti. Kasvattivatko Merovingien hallitsijat ja temppeliherrat pitkät hiukset, koska he olivat kuningatar Helenan ja hänen tunnettujen jälkeläistensä seuraajia? Olivatko temppeliherrat (ja Merovingit) Edessan monarkian verilinjan suoria jälkeläisiä? Joka tapauksessa suurin osa temppeliherrojen, vapaamuurareiden ja kuninkaallisten käyttämästä symboliikasta ei ole mies- vaan naispuolista.

Eräs Ralph Ellisin erittäin mielenkiintoinen löytö koskee Maria Magdaleenan henkilöllisyyttä. Hän oli itse asiassa kuningatar Helenan tytär ja Jeesuksen sisko. Kirjassaan Mary Magdalene Ralph osoittaa, että hän muutti Ranskaan ja aloitti oman sukulinjansa. Tämä matriarkaalinen sukulinja solmi avioliittoja niiden kanssa, jotka tunnemme nykyään Merovingeina. Sukulinja solmi avioliittoja myös muiden vaikutusvaltaisten sukulinjojen kanssa, kuten Kreikasta (Arkadiasta) kotoisin olevien benjaminilaisten sekä Meritatenin ajoista asti Britanniassa asuneen gaelilais-atonistisen aateliston kanssa. Ranskasta hänen sukulinjansa siirtyi Saksaan ja Alankomaihin muodostaen pahamaineisen Hannoverin dynastian ja Oranian suvun (House of Orange), oranssin väri ollessa Magdaleenan verilinjan ensisijainen tunnusmerkki.

Raamatun Maria Magdaleena kuvattuna punaisissa hiuksissa ja oransseissa vaatteissa. Hän on Alankomaiden Oranian suvun esiäiti, joka asui aiemmin Ranskassa ja Edessassa (Syyria) ja Adiabenessa (Parthia). On väärin pitää näitä perheitä ja henkilöitä katolisina tai protestantteina termien tavanomaisissa merkityksissä. Se riittää määritelmäksi ainoastaan näiden oligarkkien hallitsemille massoille. Tarkasti ottaen he eivät ole minkäänlaisia kristittyjä vaan setiläis-atonisteja, jotka palvovat auringon pimeää puolta. He olivat ja ovat edelleen Venus-Luciferin palvojia.

Värinsä vuoksi Parthian kuningatar Ourania tunnettin ”kultaisena kuningattarena”.

Aiemmat yritykset temppeliritarien paljastamiseksi ovat painottuneet liiaksi yhteen naispuoliseen päähenkilöön, Maria Magdaleenaan, ja jättäneet kokonaan käsittelemättä naisyhteisön. Tämä suuri epäkohta tulee korjata. Siionin sääntökuntaa ei johtanut yksi maineikkaan dynastianhämäräperäinen matriarkka. Tämä ei ole lähelläkään totuutta. Aivan kuten Great Royal Wives (Suuret Kuninkaalliset Vaimot) ohjailivat Egyptin faaraoita, myöhemmässä vaiheessa naisilluminatit ovat ohjanneet maailman kohtaloa miespuolisten edustajien välityksellä.
Alankomaiden kuningatar Beatrix on Orania-suvun nykyinen matriarkka. Hän kuuluu Knights of the Garter -ritarikuntaan ja on Bilderberger-järjestön jäsen, todennäköisesti sen ylin valvoja. Joka tapauksessa tämä punatukkainen suku polveutuu suoraan Magdaleenan verilinjasta ja on suoraa sukua Britannian nykyisille monarkeille. Naisilluminati ei ole mielikuvituksen tuotetta.

jos Jeesus ja Maria olivat punatukkaisia, se tarkoittaa vielä yhtä kulttuurista ja geneettistä reittiä lisää, jolla punatukkaisuus periytyi Pohjois-Euroopan kuningashuoneisiin. Kuten ‘Mary Magdalene, Princess of Orange’ -kirjassa esitin, Maria Magdaleena asettui asumaan eteläisessä Ranskassa sijaitsevaan kaupunkiin, jonka nimi on Orange (oranssi). Ranskan Orangen ruhtinaat kuitenkin lopulta karkotettiin pienestä kaupunkivaltiostaan ja heistä tuli sen jälkeen Alankomaiden Princes of Orange. Alankomaiden kuninkaalliset ovat olleet jo pitkään tunnettuja punatukkaisesta fenotyypistään, aina 800-luvun lopulla vaikuttaneesta Guillaume de Gellone-Orangesta nykyiseen Orangen prinssi Willem-Alexanderiin asti – Ralph Ellis (Jesus: King of Edessa)
Sussexin herttua Prinssi Harry, prinssi Charlesin poika. Huomaa hänen hiustensa väri. Hänen esi-isänsä oli Englannin vapaamuurariuden suurmestari. Toisen kuninkaallisen esi-isän (Hannoverin dynastian ensimmäinen monarkki ja Englannin kuningas) Yrjö I:n johdolla Musta Aatelisto uudelleenorganisoi ja vahvisti vapaamuurariuden aseman Britanniassa. Koska Musta Aatelisto on parthialais-edessalaisten jälkeläisiä, ideologialtaan he ovat aina olleet salaisesti osa nasarealaisen kultin neljättä lahkoa. Onko tässä selitys miksi brittiläinen vapaamuurarius sai sosialistisen sävyn, joka lopulta johti poliittisen fabianismin syntyyn?
Brittiläisten protestanttien palvoma Vilhelm III Oranialainen orjuutti vannoutuneet käskyläisensä lainaamalla 1 200 000 puntaa (8 prosentin korolla) Hollannin ja Belgian juutalaisilta pankkitaloilta. Vastineeksi tälle hän taipui pankkiirien tahtoon ja perusti Bank of Englandin, jotta nämä voisivat verottaa brittiläisiä ja saada takaisin valtavan lainansa. Että sellainen suuri englantilaisten vapauttaja. Lisäksi hänen vaimonsa kuningatar Maria oli kuuluisassa Boynen taistelussa kaatuneen katolisen vihollisensa Jaakko II:n tytär. Uskonnollisten liikkeiden näkemyseroista huolimatta verilinjan näkökulmasta mikään ei muuttunut. Vilhelmin alaisuudessa kansasta tehtiin ikuisia vero-orjia. Koska tämän jälkeen seurasi monia muita sotia, Vilhelmin alkuperäinen velka jäi maksamatta. Brittiläinen työläinen maksaa yhä edelleen lainavelkaa, jota kuninkaalliset ja hallitus ottivat Napoleonin sotia varten. Sabbatealaisten pankkiirien ja kuninkaallisten (Musta Aatelisto) välinen suhde on rahallisesti tuottoisa. Lietso sota jonkun kanssa, hyväksy ”laina” sen rahoittamiseksi ja verota lippuja heiluttavia kansalaisia jälkeläisineen täältä ikuisuuteen. Eläköön Kuningas Ville!!!

Vähemmän tunnettua kuitenkin on, että alkupääomansa pankkiirit saivat kuninkaallisilta. Pankkiirit olivat ja ovat ainoastaan itseään varakkaampien setiläis-atonistien välittäjiä ja sijoittajia, niille, jotka orkestroivat maailman tapahtumia hierarkiassa matalammalla olevien jäsenten ja agenttien kautta. Esimerkiksi Rothschildin pankkidynastia alkoi kun suvun patriarkka aloitti yhteistyön Hessen vaaliruhtinas Vilhelm I:n kanssa. Vuonna 1769 prinssi Vilhelm lainasi Amschel Rothschildille noin 3 miljoonaa kruunua, jotta tämä voisi piilottaa ne Napoleonin joukoilta niiden tunkeuduttua Frankfurtiin. Prinssi oli jo entuudestaan satumaisen rikas omaisuuden ja veronkannon vuoksi, tienattuaan yli 40 miljoonaa kruunua pelkästään myymällä aseistettuja palkkasotilaita Englantiin, taistelussa Amerikkaa vastaan. Hän oli Mustan Aateliston korkea-arvoinen jäsen.

Niin sanotut juutalaiset pankkiirit ovat ensin itse lainanneet eteenpäin lainaamansa rahan ja ovat jo pitkään nauttineet kukkarosuhteesta temppeliherrojen, Virkamies-Papistojen, Italian Fondin ja Mustan Aateliston kanssa.

Vilhelm III:n katolisen esi-isän Vilhelm I Oranialaisen sukujuurissa yhdistyy Oranian ja saksalaisen Hannoverin dynastiat. Useimmat saksalaiset pitivät hannoverilaisia hävyttöminä pettureina. Tässä mielessä on väärin pitää brittiläisiä kuninkaallisia saksalaisina. Lisäksi Hollannin ja Ranskan, puhumattakaan muiden maiden, kuninkaallisten verilinjat olivat ensisijaisesti matriarkaalisia.

Vatikaanista löydetyt asiakirjat osoittavat, että paavi Autuas Innocentius XI rahoitti protestanttisen Vilhelmin sotaretkiä ja että paavin käskystä katoliset joukot taistelivat Vilhelmin rykmentissä Boynen taistelussa. Luonnollisesti tämä löytö osoittaa, että kuninkaallisten erilaisilla liikkeillä ja valloituksilla ei ole mitään tekemistä uskonnon kanssa, vaikka niin oletetaan. Se on kulissia. Kuten sanottua, yksikään näistä oligarkeista ei ole oikeasti kristitty.

Olen osoittanut autenttisten asiakirjojen pohjalta, että siitä lähtien kun munkit toivat brittiläisen vapaamuurariuden Ranskaan, se oli puhtaasti roomalaiskatolista aina Englannin Jaakko I:n valtaannousuun asti, ja että sen suurmestarit, joista toimitin virallisen luettelon, valittiin yksinomaan hovista, aatelistosta tai korkeasta papistosta… Huolimatta Vilhelm Oranian omaleimaisen vapaamuurariuden synnystä vuonna 1694, vanha brittiläinen vapaamuurarius säilytti muinaiset säädöksensä protestanttisen kuninkaan alaisena ja pysyi roomalaiskatolisena. Todiste tästä löytyy kallisarvoisista vapaamuurareiden dokumenteista, jotka välttyivät modernin vapaamuurariuden uudistajien hullulta tuhoamisorgialta vuonna 1747 ja jotka aion julkaista – Veli Teder (L’irregularite du Grand Orient de France, 1909)

Katso ylläolevaa maalausta. Joissakin muotokuvissa kuninkaan miekka kulkee hevosen korvien välistä, jolloin alitajuntaan muodostuu vaikutelma yksisarvisesta, Sisarkunnan myyttisestä tunnuksesta. Valkoinen hevonen löytyy Hannoverien Black Guelphs -merkistä, jonka tunnuslause oli ”Me emme pelkää” tai ”Emme pelkää mitään tai ketään”, joka muistuttaa nasarealaisen neljännen lahkon luonnetta.
Mustan Aatelisverkoston ylin matriarkka kuningatar Victoria oli Iso-Britannian kuningatar ja Intian keisarinna. Hän oli Saxe-Coburg-Gotha ja kuului Hannoverin sukuun, joka oli Guelph -dynastian keskeinen sukuhaara. Hänet tunnettiin eristäytyvänä umpihulluna typeryksenä ja hänen suosimansa valtiomiehet, kuten Benjamin Disraeli, johtivat brittiläistä hallitusta ja valtakuntaa hänen nimissään. Lähes kaikki Euroopan kuninkaalliset ovat hänelle sukua, mukaanlukien kuningatar Elisabet II. Victorian neuvonantaja oli juonikas paronitar Louise Lehzen, vaikuttava voima valtaistuimen takana. Victoria palvelijoineen teki kolossaalisen omaisuuden oopiumkaupalla, tuhoten samalla Kiinan, Intian sekä muita maita. Nämä huumekauppiaat kontrolloivat nyt Amerikkoja, eikä Yhdysvallat ole muuta kuin yksi maaomistus Mustan Aateliston maailmanvaltiudessa.

Aiemmin mainitsin, että Mustan Aateliston kilpailija vuosisatojen ajan oli paavinistuin. Lopullisen vallan kuningattarien johtamilta Edessan kuninkaallisista estivät ne, jotka seurasivat arkkihuijari Josefus Flaviuksen keksimää ”kevytjuutalaisuus”-versiota. (Suomentajan huomautus: Tarkoittaa Josefuksen, eli Paavalin, luomaa viidennen lahkon juutalaisuutta, eli kristinuskoa, jota markkinoitiin uusille jäsenille eräänlaisena juutalaisuuden ”kevytversiona”. Uusilta miesjäseniltä ei esimerkiksi vaadittu ympärileikkausta, joka kuului olennaisesti juutalaisuuteen.) Kuten Ralph Ellis huikealla työllään osoittaa, Josefuksen vehkeily johti siihen, minkä nykyään tunnemme nimellä paavillinen kristinusko. Vaikka tämä uskonnollinen järjestelmä oli erittäin epäaito väärennös, sen vahvisti salamyhkäinen Gaon-papisto (Gaonim) ja heidän Rooman eliittiin kuuluneet maanmiehensä. He pitivät huolen, että se jättäisi varjoonsa kuningas Izaksen (Jeesuksen) nasarealaisen neljännen lahkon. Konstantinus Suuri varmisti despoottisen valtakautensa aikana, että tämä väärennetty kristinusko dominoisi maailmaa.

Hirviömäinen Kardinaalikollegio (College of Cardinals) on yksi setiläis-atonistien vanhoista organisaatioista. Huomioi naisellinen puvusto, joka viittaa vanhempiin jumalatar-kultteihin. Kaikki papistot ovat okkultistisessa mielessä ”naispuolisia” ja edustavat kuuta. Vastaavasti kuninkaalliset ovat okkultistisessa mielessä miespuolisia ja edustavat aurinkoa. Kaikki papistot ovat siis naispuolisen Dragon Courtin ala-osastoja. Koko halpamaisen hallintokautensa ajan Rooman paavinvalta kannatti pakanallisia oppeja mariologiaksi naamioituna. 1900-luvun alussa tämä fanaattinen paavinvallan haara saatiin lopulta heikennettyä ja sen riveihin soluttauduttiin. Jesuiittojen tapaan hekin ovat nyt sitoutuneita sosialisteja. Se tarkoittaa, että heidänkin valtansa on siirtynyt Mustalle Aatelistolle, Edessan monarkian jälkeläisille.

Ajan kuluessa Vatikaania vähitellen ja salaa horjutettiin temppeliritarien Virkamies-Papiston ja heidän sabbatealaisten agenttiensa toimesta. Paavi Johannes Paavali II:n hallintokauteen mennessä paavinkirkosta oli tullut poikkeuksellisen sosialistinen. Sattumoisin samaan aikaan myös maailman kuninkaalliset alkoivat kannattaa neljännen lahkon opetusten kanssa yhteneväisiä sosialistisia näkemyksiä ja ajatusmalleja. 1970-luvulta lähtien Kruunu ja Kaapu ovat yhdistäneet voimansa ideologisesti ja poliittisesti. Molemmat ovat sitoutuneet fabianistiseen sosialismiin, internationalismiin ja globalismiin. Uusi Maailmanjärjestys syntyy teokratian ja autokratian liitosta, jossa kaksi kättä palvelee samoja psykoottisia aivoja.

Punaiset Paavit ja Punaiset Ruhtinaat kohtaavat, jotta maailman hallinnan seuraava vaihe voi alkaa. Lähtökohtaisesti Black Guelphs, kuningattaren esi-isät, olivat kiihkeitä paavinvallan kannattajia. Miten siis sekä arkkikonservatiivinen paavius että kuninkaalliset liberalisoituivat niin yhtäkkiä? Nykyaikaisen kuninkaallisen järjestelmän päivittämisen suunnitteli luultavasti kuningas Edvard VII, kuningatar Victorian poika ja kuningatar Elisabet II:n isoisä. Hän oli Roomassa päämajaansa pitävän katolisen Maltan ritarikunnan jäsen. Edvard oli ensimmäinen paavin tavannut protestanttinen brittiläinen kuninkaallinen. Hän tapasi Leo XIII:n vuonna 1903. Kolmetoista vuotta myöhemmin kaikkien venäläisten tsaari petettiin ja murhattiin, ja murhanhimoinen bolsevismi tuhosi hänen valtakuntansa. Maailman nykyaikaiset ”demokraattiset” puolueet ovat yksinkertaisesti ”kevytmarxismia”.
Kun 1700-luvun lopulla Musta Aatelisto oli uudistanut brittiläistä vapaamuurariutta siitä tuli avoimesti konservatiivisuuden vastainen ja ääriliberaali. Sen nasarealaista ideologiaa levittämään vannoutuneet vaikutusvaltaiset jäsenet perustivat myöhemmin pahamaineisen vallankumouksellisen Fabian Societyn. Fabianistinen symboliikka paljastaa, miten poliittinen vasemmisto ja oikeisto työskentelevät yhdessä Mustan Aateliston ideologien johtaman Luciferisen Uuden Maailmanjärjestyksen luomiseksi. Huomioi ”masonisten” seppien kirjava vaatetus sekä keskeisin kuvamotiivi susi lammasten vaatteissa. Vaikka nämä despootit kutsuvat itseään sosialisteiksi, he eivät välitä tavallisista työläisistä ollenkaan. Päinvastoin, he pyrkivät vain orjuuttamaan ihmiskunnan henkisesti.
Musta Aatelisto piti huolen siitä, että 1800-luvun ajan fanaattiset vallankumoukselliset salaliitot ja ryhmittymät sytyttivät Euroopan ilmiliekkeihin. Se kaikki oli osa maailmanhallintaan tähtäävää suunnitelmaa. Konservatiiviset hallitukset pakotettiin yhä liberaalimmiksi närkästyneiden kapinallisten ja sosiaalisesti tyytymättömien laumojen painostuksen avulla. Vuosikymmeniä jatkuneiden kapinointien ja radikaalin anarkistisen liikehdinnän jälkeen näyttämö oli valmis kommunismin nousulle.

Marx ja Engels saivat rahoituksensa ja ohjeistuksensa Mustalta Aatelistolta, joka toimi Grand Orient -vapaamuurareiden (Illuminatin) edustajien välityksellä. Musta Aatelisto halusi estää maailmanvallankumouksen kehittämällä oman petollisen sosialismin, jota voisivat kontrolloida. He visioivat poliittisen järjestelmän, joka yhdistäisi maailman liberaalit intellektuellit ja keskiluokan tyytymättömät.

Ymmärtäen, että konservatiivisilla ihmisillä ja kansoilla on taipumus suosia individualismia, vapautta ja kapitalismia, uusi järjestelmä kannatti humanismia, kollektivismia, internationalismia, kommunismia sekä tietenkin mahdottomien, irrationaalisten ihanteiden noudattamista. Enemmän kuin poliittinen paradigma, heidän uudenlaisen demokraattisen sosialisminsa tuli olla todellinen sekulaariuskonto, joka korvaisi kolme abrahamilaista uskontoa – ikivanhat naamiot, joita setiläis-atonistit eivät enää tarvitse. Eliitti on tiennyt jo jonkin aikaa, että nykyihmiset kyllästyvät pian oppipohjaisiin uskontoihin. 1960-luvun nuorisokulttuurin käytös vahvisti tämän olettamuksen todeksi. Tyhjiö oli täytettävä ja uusi, räätälöity dogma oli tehtävä tilauksen mukaan. Se, mikä kaatoi Venäjän vuonna 1917, oli mahdollista muokata kaatamaan koko maailma. Sosialismin uusi uskonto (”kevytkommunismi”) on kuitenkin ilmiselvän materialistinen, hedonistinen ja nihilistinen. Tällaisella suunnitelmalla ihmiskunta päätettiin suitsia ja epähengellistää.
EU:n lippuun on kuvattu Jeesuksen äidin Neitsyt Marian pään ympärillä olevat tähdet. Alkuperäinen kuva on tietenkin puhtaan pakanallinen tai egyptiläinen. Kun pidämme mielessä, että Maria oli tosiasiallisesti kuningatar Helena tämä matriarkaalinen symboliikka on hyvin ymmärrettävää. Kuningatar Thea Musen sukunimi Ourania tarkoittaa ”taivasta”. Hänen nimensä tarkoittaa ”Tähtien kuningatar” tai ”Taivaan kuningatar”. Tämä viittaa Thea Musen ja Helenan asemaan salaseuroissa. Symboliikka paljastaa, että EU on Mustan Aateliston, Parthia-Edessan monarkian suorien jälkeläisten, keksintö.

Hellempi sukupuoli? Ei, vaan Euroopan Yhdysvaltojen ensimmäinen kuningatar. Heinäkuussa 2019 naisesta tuli Euroopan komission puheenjohtaja. Ursula von der Leyenin suku on varakkaita saksalaisia aristokraatteja. Lopultakin symboliikka aukeaa. Miespuoliset työmuurahaiset ovat saaneet temppelin valmiiksi, pesän kuningattaret ilmestyvät parvekkeelle – JA KAIKKI HUUTAA… SIEG NAMASTE!
Jeffrey Epsteinin erikoinen arabialaistyylinen ”temppeli” sijaitsee Karibianmeren saarella. Saaret ovat tärkeitä sabbatealais-temppeliherroille, jotka palvelevat Mustaa Aatelistoa. Epsteinilla on Saudien passi ja kansalaisuus. Kenelle hän todellisuudessa työskentelee? Mistä hän on kotoisin? Onko hänen handlerinsä Ghislaine Maxwell mediamoguli Robert Maxwellin tytär? Onko sattumaa, että viereisen saaren omistaa Richard Branson, osuvasti nimetyn Virgin-yhtiön johtaja? (Termi ”neitsyt” ei tässä viittaa naisiin vaan miespuolisiin ”kastraatteihin” tai Sisarkunnan palvelijoihin.) Mikä suhde näillä tekijöillä on ylimpiin kuninkaallisiin? Ovatko he agentteja, välittäjiä, ihmiskauppiaita vai pahempaa?

Ei yllätä, että Jeffrey Epstein on sekä CFR:n että Trilateraalisen komission, samoin kuin muiden suoraan Mustan Aateliston hallitsemien järjestöjen jäsen.

Salaperäisen temppelin outo tyyli on lähes identtinen Edessan lähellä olevan muinaisen Aleppon temppeleiden kanssa. Mikä yhteesattuma. Lisäksi eräs vapaamuurareiden alfa-looseista tunnetaan nimellä Club of the Isles (Saarten klubi). Yksi sen merkittävimmistä jäsenistä on prinssi Philip, Andrewn isä. Kentin prinssi Michael (kuningatar Elisabetin serkku) on huippusalaisen Mark Masonsin johtaja. Toisin sanoen, on olemassa salaseuroja, jotka ovat paljon tavallista vapaamuurariutta korkeammalla, joihin kuuluu kuninkaallisten lisäksi ainoastaan heidän valitsemansa kätyrit. Näiden loosien jäsenet sanelevat kaikkien hallitusten ja instituutioiden roolit ja politiikan kaikkialla maailmassa. Tämä on todellinen Illuminati.
Prinssi Andrewn ja hänen kumppaninsa Ghislaine Maxwellin verenhimoiset katseet. Hänen sanotaan olevan juutalainen, kuten isänsä. Mutta entä jos heidän syntyperänsä juontaa paljon kauemmas? Entä jos he ovat parthialaisia tai syyrialaisia? Eikö se selittäisi heidän mieltymyksensä ”islamilaiseen” symboliikkaan ja runsaan Saudi-Arabian tukemisen? Ghislaine on usein lordi Rothschildin seurassa, joka on Mustaa Aatelistoa palvelevien sabbatealaisten päällikkö.

Mustan Aateliston sukujen – monien maiden ja kansakuntien despoottisten ja itsekkäiden hallitsijoiden – paljastaminen edellyttää ensin sen ymmärtämistä, että he eivät ole juutalaisia tai kristittyjä, eivätkä ole koskaan olleetkaan. He ainoastaan teeskentelevät olevansa protestantteja ja katolisia. Heidän näyttelemisensä on vain reaalipoliittinen keino saavuttaa päämäärä, maailman hallinta ja sen ylläpito.

Näiden oligarkkien käyttämän symboliikan ymmärtäminen auttaa meitä tutkimaan heidän juuriaan ja agendaansa. Näitä symboleja ovat muun muassa pyramidi, pentagrammi, punainen risti, leijona ja yksisarvinen, valkoinen hevonen, kaksipäinen kotka, kaksoislohikäärmeet (kuten Lontoon kaupungin vaakunassa), kolminkertainen leijona -kuvamotiivi, pääkallo ja luut sekä istuvan Britannian kuva jne.

Kuten Ulsterin punaisen käden ja Daavidien tähden kohdalla, monet heidän suosikkisymboleistaan juontavat juurensa muinaiseen Egyptiin, Akhenatonin aikakauteen ja atonisteihin, jotka lopulta syrjäytettiin ja karkotettiin Egyptistä.

Kun heidän korruptoitunut hallintonsa Egyptissä oli kaatunut, setiläis-atonistit suuntasivat länteen asettuakseen muihin maihin. Heidän jälkeläisensä nauttivat edelleen huomattavasta vallasta ja varallisuudesta epäinhimillisten järjestöjen kautta, kuten Bilderberg-ryhmä, Euroopan komissio, Maailmanpankki ja niin edelleen. Heidän halukkaita agenttejaan löytyy jokaisesta kansakunnasta, hallituksesta, instituutiosta, yrityksestä, korkeakoulusta ja yliopistosta. He ovat usein uskonnon ja hallituksen johtajina, mutta toimivat myös hyväntekeväisyysjärjestöjen ja julkisten palvelujen kautta. Suurin osa heidän varallisuudestaan on piilotettu Belgian, Italian ja Sveitsin kaltaisiin maihin sekä tavalliselle kansalle tuntemattomiin offshore-pankkeihin.

Yksi heidän tärkeimmistä symboleistaan on kaksipäinen kotka. Se kuvastaa heidän valtaansa, joka ulottuu maailman laidasta laitaan, idästä länteen. Koko ihmiskunta palvelee kuuliaisesti heidän piilossa olevia nukkemestareitaan suuren kuoleman ja tuhon kotkan varjossa, joka on repinyt maailman sydämen ja sielun irti, ja jättänyt jälkeensä vain tuhkaa ja raunioita.

Petomaisen kaksipäisen kotkan kuva löytyy monien Euroopan kansojen tunnuksista. Tavallisesti sitä pidetään Pyhän Roomalaisen valtakunnan symbolina, mutta se ei ole kristillinen symboli. Se esiintyy sekä katolisten että protestanttisten oligarkkien vaakunoissa ja tunnuksissa. Se on myös vapaamuurareiden 33. asteen merkki ja sen voi nähdä protestanttisen Kentin herttuan (kuningatar Elisabetin serkku) ja muiden vapaamuurari-alfa-loosien korkea-arvoisten jäsenten käytössä. Se on the Johanniittain ritarikunnan tunnus, joka näkemykseni mukaan on juonikkaan ja rikkaan Virkamies-Papiston hallitsema ritarikunta. Se löytyy kuningatar Victorian, niin sanotun protestantin, kunniaksi lyödyistä kolikoista. Mutta onko se naispuolinen symboli? Huomaa kruunun yläosassa oleva risti ja pallo, jotka symboloivat Venuskulttia sekä käänteinen kolmio, joka myös edustaa naista. (Se symboloi myös Setiä, Manalan herraa sekä setiläistä papistoa, joka palvelee ”jumalia”). Paljastettu miekka (samoin kuin Amerikan vaakunan nuolet) edustaa syrjäytettyjen atonistien kostonhimoa. Se on myös Shriners-vapaamuurarien valitsema symboli, joka edustaa Sisarkunnan ”kastroituja” (korkeasti vihittyjä) miespuolisia palvelijoita. Kolminkertainen risti tarkoittaa prinsessa Scotaa, jonka mukaan vapaamuurariuden skottilainen riitti on saanut nimensä. Näiden symbolien syvällistä tutkimusta varten katso Female Illuminati -ohjelma.

Yhteenvetona totean, että maailmanhallinnon todellinen rakenne selviää täysin, kun otamme huomioon neljässä Female Illuminati -artikkelissani esittämäni seikat.

Temppeliritarit eivät koskaan olleet kristittyjä sanan tavallisessa merkityksessä. Jossain vaiheessa perustamisen jälkeen he liittyivät nasarealaiseen lahkoon ja yhdistivät voimansa Edessan monarkian kanssa, joka juutalaisuuteen käännyttyään kannatti nasarealaista ideologiaa. Yhdessä nämä ryhmät asettuivat vastakkain paavillisen kristinuskon kanssa, jonka Rooman eliitti kehitti päämytologi Josefus Flaviuksen avustuksella.

Nasarealais-edessalaiset (idän illuminati) ja paavit olivat pitkään toistensa kilpailijoita. Kuitenkin 1800-luvun loppuun tultaessa nämä kaksi ryhmää alkoivat laulaa samasta virsikirjasta. Nykyajan ymmärtäminen ei ole mahdollista ilman tämän liiton tunnistamista.

1300-luvulla temppeliritarien lakkauttamisen jälkeen heidän palvelijansa (Virkamies-Papisto) alkoivat lopulta hallita maailmaa ja liittyivät pian Edessan monarkiasta polveutuvien Mustana Aatelistona tunnettujen kuninkaallisten dynastioiden verkostoon.

De Molayn toiveena oli, että temppeliherrat voisi jatkaa toimintaansa toisella nimellä. Perinteen mukaan tuo nimi on vapaamuurarius. Strict Observance Masonry sisällytti riitteihinsä ja asteisiinsa viittaukset temppeliritareihin Glenn Magee (Hegel & the Hermetic Tradition)

Virkamies-Papisto onnistui lopulta soluttautumaan Johanniittain ritarikuntaan (tai Maltan ritareihin) ja ottivat ne haltuunsa, jonka jälkeen neuvottelivat yhteistyöstä sabbatealaisten ja vapaamuurarien kanssa muodostaen heidän kanssaan voimakkaan kumouksellisen salaliiton, josta käytetään puhekielessä nimitystä Illuminati.

Merkittävät yhteydet temppeliritareiden (Merovingit) ja muiden aatelisten välillä kaikkialla Euroopassa muodostuivat ensimmäisen ristiretken aikaan 1100-luvulla kun Hugo Paynsilainen, Godfrey de Bouillon ja loput Merovingi-temppeliritareista ystävystyivät Välimerta hallinneiden ökyrikkaiden italialaisten kauppiaiden kanssa, joilta he saivat tukea ja apua. Tämä tuottoisa yhteys on säilynyt tähän päivään asti. Näiden ryhmien valtava varallisuus on piilotettu esimerkiksi Sveitsiin, Belgiaan, Maltaan ja lukuisiin offshore-pankkeihin.

Tämän rikkauden avulla luotiin kommunismi, joka Venäjällä epäonnistumisen jälkeen on kokenut monia muutoksia. Sen menestyksekkäin lonkero on fabianistinen marxismi, jonka ideologian päämäärä on sosialisoida koko planeetta – prosessi, joka on melkein valmis. Heidän tärkein aseensa tässä yrityksessä on tiedotusvälineet, jotka päivittäin muokkaavat onnistuneesti miljoonien miesten ja naisten mieliä, jotka ovat täysin tietämättömiä maailman vaikutusvaltaisimpien salaseurojen historiasta, uskomuksista ja koneistosta.

Aloittelijoiden on ymmärrettävä, että vaikka Illuminatin jäsenet näyttäisivät päällisin puolin olevan juutalaisia, kristittyjä tai muslimeja, heidän oveliin valeasuihinsa ei pidä uskoa. Heidän ilmeisen julkiset värin ja uskollisuuden tunnustamiset on nähtävä huijauksena. Heidän oma symboliikkansa kertoo meille yhtä paljon.

Kannustan lukijoita katsomaan Female Illuminati -ohjelmani, joka keskittyy “Kuoleman Sisarkuntaan”, joka tunnetaan myös nimellä Siionin sääntökunta (Order of Sion). Ohjelmassa analysoin maailman vaikutusvaltaisimpien salaseurojen käyttämää symboliikkaa ja osoitan sen olevan valtaosin naispuolista. Kun tämä tosiasia on ymmärretty, vilpittömät tutkijat eivät enää pysty selittämään pois naisilluminatin osallisuutta ja vaikutusta, ikäänkuin se ei olisi muuta kuin mielikuvitukseni tuote.

***

Lisää Michael Tsarionin suomennettuja artikkeleita:
Mielen hiljentäminen?
Koyaanisqatsi
Paholaisen johdolla
Esi-isien trauma

***

Linkki jakamista varten: https://kanto.media/j2ra

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *