#Syytäpohtia podcast – Lintuinfluenssa- ja pernaruttorokotteet, mistä kyse? Vieraana erikoislääkäri Tamara Tuuminen.

Avatar photo

BySami Antinniemi

9.6.2024 , ,

Politicon mukaan Suomeen on hankittu EU:n yhteistoimintahanke HERA:n kautta 640 000 annosta lintuinfluenssarokotetta. Sekä lisävarauksella optio 40 miljoonaan annokseen. Myös pernaruttorokotetta on hankittu maahan. Miksi? Ja jälleen – miksi tästä kaikesta on luettava muualta kuin suomalaisesta mediasta?

Politico 6.6.2024

Seqirus-yhtiö on saanut valmistamalleen lintuinfluenssarokotteelle tilauksen vuonna 2022 Yhdysvaltojen Biomedical Advanced Research and Development Authority (BARDA) osastolta. Sama USA:n hallituksen organisaatio oli osallisena myös mRNA koronarokotteiden valmistuksen tilaamisessa.

Näin siis suomalaiset saavat kunnian kokeilla ensimmäisenä tätä saman tuotanto- ja valmistusketjun tuotetta kuin rokotteiksi kutsutut mRNA-injektiot. Avainsana tässä ketjussa on medical countermeasure eli lääketieteellinen vastatoimenpide. Kyse on sotilastermistä. Periaatteessa nämä tuotteet ovat siis lainsäädännöllisesti eri asemassa eikä normaali valvonta koske niitä. Asiaa perustellaan hätätilalla – jollainen tuntuu nykyään olevan päällä koko ajan – ja hädässä tarvitaan sotatilan kaltaisia toimia. Sellaisessa turhien laki- ja valvontakuvioiden ei pidä antaa häiritä.

Tätä monimutkaista kuviota avaa substackissaan Sasha Latypova, yksi niistä liian harvoista ihmisistä, jotka tähän byrokraattiseen rakennelmaan ovat kunnolla paneutuneet.

Tässä terveiset BARDA:n johtajalta.

Uusia tauteja sekä niihin rokotteita näyttää siis kehittyvän ja valmisteltavan kuin liukuhihnalta, jossa sylttytehtaana ovat Yhdysvaltojen kirjainyhdistelmävirastot. Miksi näin on? Ja miksi Eurooppa sekä Suomessakin viranomaiset orjallisesti noudattavat tätä järjestelmää?

Onko taustalla suunnitelma rokottaa kaikki ihmiset jostain ikävämmästä syystä, vai silkka raha, pelkkä hubris vai kenties hieman tätä kaikkea? Maalaisjärkeä asiasta ei enää löydy. Lintuinfluenssa ei tapa suuria määriä eläimiä, ei saastuta lihaa, eikä ylipäätään ole suuri uhka, sanovat monet todelliset asiantuntijat kuten Tamara Tuuminen. Suurempi uhka on nyt nouseva villitys lahdata miljoonia tuotantoeläimiä muutaman epävarmalla PCR-testillä löytyneen tautitapauksen tähden. Onko kyseessä jopa tarkoitus ajaa tälläkin keinolla alas ruoantuotantoa ja maataloutta? Tätäkin kysymystä ja paljon muutakin pohditaan erikoislääkäri Tamara Tuumisen kanssa #syytäpohtia-podcastissa.

Linkki jakamista varten: https://kanto.media/si7j

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *