Sairaanhoitaja Kati Hoffströmin puheenvuoro

Avatar photo

ByToimitus

24.2.2024 , ,

Jaan tämän videon esimerkkinä siitä, että maailmalla aletaan pikkuhiljaa lääkäreiden taholta tulla esiin näiden asioiden kanssa joista ei saatu puhua vielä hetki sitten, tai ei vain puhuttu, koska sitä pidettiin epäsopivana tai disinformaationa. Olen sekä ihmisenä että sairaanhoitajana huolestunut siitä kehityksestä, joka meidän suomalaisten ylikuolleisuus- ja sairastavuustilastoissa näkyy. Tätä hurjaa nousua on yritetty selittää jos ja vaikka millä koronaan liittyvillä seikoilla ja sillä, että ikääntyvän väestön osuus on koko ajan suurempi.

Meille “myytiin” pelastavana ja mullistavana keksintönä pikavauhtia (speed of science) kehitetty mRNA- teknologinen tuote, jota kutsuttiin rokotteeksi ja jonka piti lopettaa eristystoimet ja vähentää koronakuolleisuutta. Tämä suoranainen ihmelääke poikkesi kaikista muista lääketieteessä kehitetyistä rokotteista ja lääkkeistä siten, että tutkimusvaihe kesti ennätyksellisen vähän aikaa, tuotteen väitettiin olevan todella tehokas ja ennen kaikkea riippumatta siitä, että sen pitkäaikaistutkimusvaihe oli kokonaan tekemättä sillä se on NYT vasta menossa. Todella turvallinen! Jopa niin turvallinen, että sillä ei sanottu olevan juuri mitään haittavaikutuksia, eikä varsinkaan kuolemantapauksia liittynyt näihin laisinkaan. Kuulostaako nyt liian hyvältä ollakseen totta? Yhtäkään kuolemantapausta Suomessa ei sanottu olleen raportoitu. Ja jos nyt sattuikin jotain haittoja olemaan, ne olivat korkeintaan pientä kipua olkavarressa ja kenties vähän lämpöä. Kaikki muu luokiteltiin “mikään ei liity mihinkään” -luokkaan, jossa ajallista tai muutakaan yhteyttä “ei voitu osoittaa” – tai niin väitettiin. Tuotteen sanottiin alkuvaiheessa suojaavan tartunnoilta, sillä sinun tuli ottaa se suojataksesi läheisiäsi, erityisesti ikääntyviä ja iäkkäitä sukulaisiasi. Sinusta tehtiin suoranaisesti murhaaja, jos jätit annoksesi ottamatta.

Seuraavassa vaiheessa vastoin kaikkia riskiarvioita, alettiin työntää piikkejä raskaana oleviin ja lapsiin, vaikka ensin mainituilla ei oltu tehty yhtäkään lääkekehittelyyn liittyvää koetta, jolla saataisi turvallisuusdataa. Siitäkin huolimatta sitä alettiin vahvasti suositella riskiryhmään asetetuille raskaana oleville naisille. Raskaus katsottiin riskiksi ja tätä ryhmää lähdettiin pistelemään täysin sokkona toivoen, että “hyödyt ylittävät haitat“. Nyt meillä näkyy tilastossa pienentynyt syntyvyys, lisääntyneet keskenmenot sekä maailmalla myös lapsivuodekuolleisuuden (vastasyntyneiden tai kohtuun kuolleiden) kasvupiikkejä. Mikä näiden yhteys on, se kuuluisi selvittää sillä kuten sanottu, rokotteen pitkäaikaisdatan keruu on menossa. Laiha lohtu monelle keskenmenon saaneelle tosin.

Myös lapsiin pistettiin piikkiproteiinia, vaikka he eivät kuuluneet missään vaiheessa mihinkään riskiryhmään, sillä kuolleisuus koronaan näytti tilastojen valossa koskevan vain aikuisia ja mitä iäkkäämpiä, sen todennäköisempää oli, että he olivat niitä jotka tilastoja kasvattivat koko väestön tasolla. Kukaan ei silti vielä tiedä, miten tämä lapsiin pistelty kokeellinen aine heidän kasvuunsa ja kehitykseensä myöhemmässä vaiheessa vaikuttaa, joten koska se pitkäaikaisseuranta skipattiin tutkimusvaiheista, voimme valitettavasti vain odottaa ja katsella mitä tapahtuu. Nuorten urheilijoiden äkkikuolemat ovat myös niin karua katseltavaa, oli syy sitten mikä tahansa, ettei niiden toivoisi lisääntyvän enää yhtään.

Kaiken aikaa data ja tilastot näyttivät aivan jotain muuta kuin mitä meille viruksen vaarallisuudesta kerrottiin. Ylikuolleisuus ei näkynyt tilastoissa vielä tuolloin. Jos se olisi näkynyt, olisi korkeat ja äkisti kasvaneet kuolinlukemat olleet vuosina 2020-2021 ja piikityksen aloittamisen jälkeen trendi olisi laskenut rajusti takaisin normaaliin tai jopa miinusmerkkiseksi. Nyt tilanne on aivan päinvastainen. Piikitysten aloittamisen jälkeen meillä on tilanne, jossa ihmisiä kuolee kaiken aikaa tuhansia enemmän, kuin keskiarvo viiden vuoden tilastot ovat edeltävästi näyttäneet. Huippu saavutettiin viime marraskuussa, jossa sen kuukauden ylikuolleisuusprosentti oli n. 40%. Tästä on tullut uusi normaali ja niin, että pian kukaan ei muistakaan ettei tällaisia lukuja ole nähty sitten toisen maailmansodan.

Mennään sitten tähän videoon jonka jaoin. Jos englanti sujuu, suosittelen katsomaan.


Tiivistän tähän hieman sen sisältöä. Otsikko “Suurin rikos lääketieteen historiassa” kertoo jo jotain. Videon on tehnyt amerikkalainen lääkäri Annette Bosworth (584t. seuraajaa YouTubessa) joka hieman häpeillen alussa myöntää, että joutuu ikäväkseen tunnustamaan että sisältö jonka hän jakaa, on referoitu VERTAISARVIOIDUSTA julkaisusta (tätä niin kovasti monet ovat rummuttaneet, että lähteeksi ei koskaan eikä missään kelpaa muut kuin vertaisarvioidut tutkimukset tai julkaisut) ja että sen sisältö on valitettavasti hyvin huolestuttavaa ja jotain aivan muuta, kuin mihin hän itsekin vielä uskoi pandemian alkuaikoina. Bosworth kertoo, että julkaisusta käy ilmi kuinka Pfizer on kikkaillut tutkimusvaiheessa mm. raportoinnin osalta, kuten moni tuolloin jo epäili: jossain kohtaa on täytynyt vetää mutkia suoriksi, jotta tuote saadaan niin nopeasti näyttämään lähes täydelliseltä. Pfizerillahan on pitkä historia tällaisesta kikkailusta ja se on tullut oikeudenpäätösten mukaan maksamaan sille miljoonia, mutta mikä ikävintä, se on maksanut myös ihmishenkiä.

Pfizer on jättänyt kertomatta raporteissaan mm. että kahden eri ryhmän (plasebo ja lääkeryhmä) välinen ero kuolleisuudessa on ollut näkyvä, eikä suinkaan plaseboryhmän tappioksi. Lääkeryhmässä oli ilmennyt 14 kertaa enemmän kuolemia kuin plaseboryhmässä. Raporttia siis siivottiin tilastollisesti “rokotteen eduksi”. Laskennallisesti kerrottiin, että 100 000 ihmistä kohden säästettiin rokottamalla 2 ihmistä. Kuitenkin tutkimusvaiheessa tilanne kääntyikin todellisuudessa siten, että 100 000 ihmistä kohden tuote aiheutti 27 kuolemaa. Tämähän tietysti hieman hämmentää, sillä tuotteenhan ei pitänyt aiheuttaa lainkaan kuolemia. Niitä ei ainakaan Suomessa ole, virallisesti. Kummallisesti kuitenkin meillä kuolee tällä hetkellä enemmän ihmisiä kuin koskaan viimeisten vuosikymmenten aikana.

Bosworth selittää videolla myös sen, miksi tätä tuotetta ei voi kutsua rokotteeksi, vaan geeniteknologiseksi tuotteeksi. Tällekin moni naureskeli kun “toisinajattelijat” tästä jo alkuvaiheessa puhuivat. Tuote ei ehkäise tartuntoja, eikä saa aikaan laumasuojaa, eikä se enää tunnu oikein tehokkaasti ehkäisevän niin vakavia tautimuotojakaan, sillä meillä tosiaan kuolee ihmisiä edelleen “liikaa” siihen nähden että meille tuotettiin rokote sitä vastaan, ettei vakavia muotoja esiinny. Nyt joku voisi argumentoida: “kuinka paljon meillä sitten kuolisikin ihmisiä, jos tätä rokotetta ei olisi ollut?”

Entäpä jos se onkin niin päin että kuinkahan paljon pienemmät ylikuolleisuustilastot olisivat jos tätä tuotetta ei olisi puoliväkisin ajettu vauvasta vaariin? Tätähän me emme voi tietää, koska ylikuolleisuudesta ei ole mikään maamme virallinen viranomaistaho ollut kiinnostunut aloittamaan tutkintaa. Se on vaiettu kirjaimellisesti kuoliaaksi. THL on kaikkien maamme sairastavuus- ja kuolleisuustilastojen päällä, eikä se hiisku tästä sanaakaan. Eikä tämä tapahdu vain meillä, vaan myös muualla maailmassa, mutta Suomi loistaa kärkisijalla Euroopan tilastoissa, eikä tästä ole valitettavasti mitään syytä olla ilahtunut.

Pfizer kikkaili raporteissaan myös tutkimusten aikana esiintyvien kuolemantapausten kanssa. Pfizer venytti kuolemantapausten ajallista yhteyttä, laittamalla kuolinpäiväksi vasta sen päivämäärän, kun se haittarekisteriin raportoitiin. Ajallinen yhteys saatiin näin ollen katoamaan kauniisti, sillä rokotteen annosta kuolemaan näytti olleen enemmän aikaa kuin todellisuudessa oli. Tämä muutti olennaisesti sitä, miltä turvallisuusdata näytti, kun tuotteelle haettiin ehdollista myyntilupaa, eli poikkeuslupaa. Raporteissa paistavat sydänongelmat kaksinkertaisina tapahtumina sekä paljon muuta neurologisista ongelmista syöpiin. Haittarekisterin ongelma on lisäksi se, että niihin raportoidaan vain murto-osa todellisista tapahtumista ja silti kaikkien rokotteiden haitat yhteensä niiden alkuajoista lähtien ovat vain murto-osa siitä, mitä koronapiikkien ilmoitetut haitat. Ero on niin merkittävä, että jos jokainen näkisi sen tilaston piirakkadiagrammina, se ei unohtuisi enää koskaan. Lisäksi eri rokote-erissä on todettu olleen eri määrä piikkiproteiinia, sekä myös DNA-kontaminaatioita (joka tarkoittaa sitä, että erissä on ollut biologista materiaalia joka sinne ei kuulu). Bosworth nostaa esiin myös huolen, että kun alkuun kerrottiin aineen pysyvän vain olkavarressa ja kun se todellisuudessa niin ei tehnyt, oli ongelmallista se että miten pysäyttää piikkiproteiinituotanto joka on elimistössä lähtenyt käyntiin. Piikkiproteiini ei ole ihmiselimistössä kovin toivottava asia sen aiheuttamien ongelmien vuoksi. Alussa varoiteltiin hyvin monesta asiasta, jotka ovat valitettavasti näyttäneet lähteneen käyntiin “rokotusohjelman” myötä ja vasta nyt ovat lääkärit alkaneet tulla ulos tämän asian kanssa.

Hyvin valitettavaa, että niille naurettiin, jotka tästä tiesivät hyvin varhaisessa vaiheessa, sillä hyvin paljon olisi voitu ehkäistä lopettamalla rokotusohjelma heti alkuunsa kuten sikainfluenssarokotteen kanssa tehtiin heti, kun turvallisuussignaalit alkoivat hälyttää. Ja huom. ne hälyttivät paristakymmenestä ei-toivotusta tapauksesta Suomessa. Tällä kertaa meillä oli “täydellinen tuote” jolla ei ollut vaikeita haittoja, eikä varsinkaan kuolemia. Ei se tosin kyllä ehkäissyt sairastumistakaan. Valitettavasti näitä vakavia haittoja saaneita on yksin Suomen tasolla valtava määrä, mutta virallisesti heitä ei paljon ole, sillä saadakseen diagnoosin piikkihaitasta, pitää osua kohdalle lääkäri, joka uskoo että niin voi käydä ja me kaikki tiedämme että niitä ei kovin montaa varmasti löydy. Ehkä tänä päivänä jo jokunen enemmän.

Entäpä sitten ne kuolemat? Ruumiinavauksia ei ole osattu vaatia tai niitä ei ole tehty Suomessa. Maailmalla kyllä on ja dataa löytyy sieltä, tästä ei vain ole meillä sanaakaan valtamediassa mainittu, sillä aivan sama kuka niitä tutkimuksia olisi ulkomailla julkistanut, Suomeen tullessaan ne muuttuvat välittömästi disinformaatioksi. Suomessa on muutama lääkäri, joka näistä asioista on puhunut sillä seurauksella, että on menneet työt alta. Siksi haluankin antaa kiitoksen sanan rohkealle lääkärille Mikael Kivivuori, sillä totuuden on aika tulla esiin ja on aika alkaa korjata sitä mikä vielä korjattavissa on ja saattaa vastuuseen ne jotka tiesivät, eivätkä siltä estäneet asioiden kulkua. On muitakin, mutta jokainen heistä on valitettavasti saanut hörhöleiman ja siten he ovat menettäneet valtaväestössä uskottavan äänensä.

Kuulut lienee samaan ärsyttävän kovaääniseen joukkoon kanssani jos jaksoit lukea tämän loppuun asti 😉 Sillä epäilen että kovin moni ei korvaansa tai silmäänsä letkauta tälle alkua pidempään, sillä lopulta saattaa olla mielelle parempi olla tietämättä ja uskomatta, siksi ei edelleenkään kiinnosta kuulla miten “maailman suurimman lääketieteellisen rikoksen” paljastuminen pikkuhiljaa etenee. Ja kun se päivä lopulta koittaa, Pfizerilla ei riitä enää rahat kun korvausvaatimukset lätkäistään jälleen kerran pöytään. Se ei tuo takaisin menetettyjä ihmisiä, eikä terveyttä, mutta oikeutta se sentään toisi niille jotka ovat kärsineet.

Suuri kiitos Katille puhuttelevasta puheenvuorosta! Kanto pyrkii suomentamaan ja analysoimaan Bosworthin videon lähipäivinä.

Linkki jakamista varten: https://kanto.media/ci32

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *