Kuka harhaanjohti ja ketä?

Avatar photo

ByMiia K.

30.5.2024 , , ,

Miia K. on tehnyt ansiokkaan retrospektiivin, jossa käy läpi korona-ajan yhteiskunnallisia ilmiöitä ja paljastaa pandemiapolitiikan epäjohdonmukaisuuksia.

Aiemmat osat:
Miksi minusta tuli koronarokotteiden ja pandemiapolitiikan kyseenalaistaja
Globaalin propagandan ja sensuurin 2020-luku – pyhittääkö tarkoitus keinot?
Läpileikkaus vuoden 2021 kummallisuuksiin

Covidilla harhaanjohtaminen oli esimerkki globaalin korruption kliimaksista, jossa tiedettä ja ihmisten omia havaintoja sensuroimalla pelattiin aikaa rokotteiden aggressiivisen myyntikampanjan toteuttamiseksi ja koronan hoitoon tehoavien lääkkeiden mustamaalaamiseksi.

Sen lisäksi, että viruksen tuhovoimaa liioiteltiin propagandakuvin ja mielivaltaisin ennustein, ei myöskään viruksen alkuperää tutkittu asiallisesti. Se, mitä Kiinassa tapahtui vuosina 2020 – 2022, piti etsiä ulkomaisista tiedotusvälineistä. Suomalaista uutismediaa hallitsivat uutistoimistot, ja tutkiva journalismi oli niukkaa. Sosiaalisen median hiekkalaatikoilla sensuurikoneiston voima häpeäleimasi ne, jotka olivat eri mieltä kuin hallitus: keskustelua laboratoriovuodosta tai vakavista rokotehaitoista ei päästetty syntymään. Somessa asiasta keskustelleet leimattiin venäläisiksi trolleiksi, foliohatuiksi ja salaliittoteoreetikoiksi. Osa rokotepolitiikan kyseenalaistajista puolestaan kohdisti turhautumisensa ja aggressionsa rokotettuihin ja nimitteli heitä lampaiksi, mikä entisestään lisäsi polarisaatiota yhteiskunnassa ja hankaloitti asiallisen keskustelun syntymistä.

Muistamme kenties kuinka rasistista oli ottaa covid-19-kampanjan aikana esille sitä mahdollisuutta, että korona olisi kiinalaisen laboratorion tuote. Muistettakoon myös pääministeriksi kivunneen Sanna Marinin julkinen spekuloiva puhe siitä, kuinka ilmaston lämpeneminen tulee aiheuttamaan pandemioita vielä tulevaisuudessa. Samoihin aikoihin hän yritti markkinoida kahden hengen ulkonaliikkumisrajoitusta/-suositusta, joka ei onneksi mennyt läpi Suomessa. Australiassa ja Kiinassa tilanne oli toinen. Oireettomat ”altistuneet” suljettiin koronakeskuksiin. Australiassa eristettiin parakkialueelle negatiivisen testituloksen saanut sillä perusteella, että on ollut koronapositiivisen kanssa tekemisissä.

Australian ylikuolleisuus onkin erityisen kiinnostava, kun otetaan huomioon jyrkät eristämistoimenpiteet. Moni pakeni pandemiapolitiikan sortoa mm. Kanadasta, Yhdysvalloista, Australiasta ja Singaporesta Nicaraguaan. Näiden ihmisten haastattelussa kuvataan ristiriitaa havaitun todellisuuden ja viranomaistodellisuuden välillä.

Toim. huom. Hyvä esimerkki todellisuuden tietoisesta piilottelusta oli, kun Radio Nova haastatteli Australiassa asuvaa Sini Ariellia ja päätyi sensuroimaan sen sivuiltaan, kun paikallisen näkemys ei vastannut sitä mielikuvaa, jota haluttiin ylläpitää.


Ainoaksi hoitokeinoksi oli valittu rokottaminen ja kaikki muu haluttiin leimata huuhaaksi huolimatta havaitusta todellisuudesta.

Esimerkiksi ivermektiinin huomattiin jo aikaisessa vaiheessa hillitsevän koronan aiheuttamaa sytokiinimyrskyä, mutta missä olivat toistuvat mediaotsikot aiheesta? FDA, Yhdysvaltojen ruoka- ja lääkevirasto, alkoi jakaa harhaanjohtavaa tietoa ivermektiinistä, jolla ihmiset tuloksekkaasti lääkitsivät koronaa. Viranomaisten lausunnot mediassa poikivat oikeusprosessin. Mutta koska FDA nauttii itsevaltiaan tavoin erityisoikeuksista, kuten syytesuojasta, harhaanjohtaminen lienee jatkossakin mahdollista.

Innovaatioiden markkinointi saattaisi kärsiä, jos itseään korjaava tiede toteaisi vaikkapa sen, että maskit ja rokotteet eivät estäkään taudin tarttumista. Lienee parasta siis viivyttää tällaisen informaation kulkua erilaisin mis-, dis- ja malinformaation käsittein sekä häpeäleimata ja erottaa ne tutkijat, kuin myös innovaatioiden koekaniinit, jotka eivät kulje samassa narratiivilaivassa. Suomessakin mm. kaupoissa muistutettiin toistuvasti kommunististyylistä keskusradiotaktiikkaa käyttäen, että niskaan hengittäjät olivat alinta kastia. Vain turvaväliä pitämällä tai ihmistä karkuun juoksemalla välitit hänestä. Sairaaloissa vain rokotteen ottaneet suojelivat potilaita ja muut olivat epäpäteviä ammattilaisia, joille ei ”yleisvaarallisen pandemian” keskellä ollut käyttöä.

Globaali koronakampanja oli suuri mielenterveyden hallinnan testi. Sote-kentällä tulkittiin vielä syksyllä 2022 tartuntatautilakiin tehtyjä koronamuutoksia mielivaltaisesti: työnantaja pystyi jättämään työntekijän palkattomaksi ja työttömyyskorvauskin voitiin evätä, jos ei ottanut vastaan uutta hoitotyötä, johon pääsyvaatimuksena oli tietty määrä koronarokotteita. Maskeista tuli sote-alalle uusi normaali. Puheterapeutit, sosiaalityöntekijät, hoitajat jne. kulkivat työkentällä elokuussa 2022 edelleen maskit päässä, vaikka olivat terveitä ja omikronvariantista tiedetyt faktat eivät oikeuttaneet enää paniikkikäyttäytymisen signalointiin. Lähes 1000 lähi- ja sairaanhoitajaa poisti ammattioikeutensa omasta pyynnöstään vuonna 2022.

Rokottamattomien syyllistämiskampanjan käydessä kuumimmillaan mediassa, THL leikki tilastojen kanssa ja vastasi datakyselyihin seuraavasti: ”koronarokotteiden vaikutusta tartuntoihin tai hoidon tarpeeseen ei ole mielekästä tutkia tapauksissa, missä ihminen on saanut rokotteen, mutta rokotesuojaa ei ole”.

Etulinjassa rokotejonossa olivat monisairaat ja iäkkäät ihmiset. Virallisten instituutioiden mukaan on vain sattumaa tai ikääntymisestä johtuvaa, että ylikuolleisuus vaivaa vielä vuonna 2023 niissä maissa, joissa oli kohtuullisen korkea rokotekattavuus. Lopuista syistä vaietaan toistaiseksi, joskin on jo varovasti tunnustettu tiukkojen koronatoimien olleen kansanterveydelle haitallinen linjaus.

Faktantarkistuskoneisto paljastui poliittiseksi mielipideohjailuksi. Vaaleja siirrettiin ja kokoontumisia kiellettiin, vaikka tilastot eivät tukeneet totalitaristista virkavaltiopolitiikkaa. Tilastoja vääristeltiin, rokotehaittoja vähäteltiin sekä vihaa ja segregaatiota lietsottiin tiedotusvälineissä poliitikko- ja viranomaisvoimin.

Aitoja kohtaamisia ei päästetty syntymään, koska oli hyveellistä lukkiutua kotiin somekupla-elämään, jossa oikean tiedon ylijumalat tarttuivat vääräuskoisten ajatuksiin ja sanoihin. YouTuben yhteisösääntöjen mukaan vääriä sanoja laulussa olivat mm. ”halata, kätellä ja hengittää raikasta ilmaa”.

Toim. huom. Instagram myös kielsi kokonaan #naturalimmunity eli luonnollinen immuniteetti oli kirosana medikalisaation näkökulmasta.

Valtavia, maailmanlaajuisia pandemiapolitiikkaa vastustavia mielenosoituksia ei näytetty uutismediassa. Jos ne saivat palstatilaa, piti aina muistaa haastatella ”asiantuntijaa”, joka vihjaili joukon olevan äärioikeistoa tai muuta epätieteellisin perustein liikekannalle lähtenyttä uhkaavaa ja epätoivottavaa ihmissaastaa. Totuus oli monipuolisempi.

Puheenaihe-podcastissa käsiteltiin vuonna 2023 koronaa poliittisena pandemiana. HUS:n ylilääkäri Asko Järvinen totesi, että poliittiset pandemiatoimenpiteet, kuten koulujen sulkemiset tai väite siitä, että rokotettu tartutti vähemmän kuin rokottamaton, kopioitiin vailla tieteellistä pohjaa suoraan Kiinasta tai muista EU-maista. Median teatteritoiminta pelottelun osalta saa myös pientä kritiikkiä Asko Järviseltä.

Nyt, vuonna 2024, kaiken pandemiapoliittisen teatterin jälkeen, Maailman talousfoorumin (WEF) eliitti keskustelee, miten saadaan kansalaisten luottamus lääketieteeseen takaisin. WEF:n paneelissa todetaan, että pandemiapolitiikka saattoikin olla väärin perustein suunniteltua ja johdettua: esimerkiksi turvavälien pitäminen terveiden ihmisten välillä ei perustunutkaan tieteeseen, vaikka siitä tehtiin yleinen käytäntö. WEF:n tilaisuudessa todetaan myös, että tieteen pitää olla itseään korjaavaa. Samalla keskustelun vetäjä toteaa asenteellisesti: “Ovatko kansalaiset valmiita siihen?”

Lopussa pohditaan, miten CDC, Yhdysvaltojen kansanterveysvaltaa käyttävä ja Suomen THL:ää vastaava taho, on kärsinyt luottamuspulan maskipakkojen, turvavälien ja rokotepakkojen markkinoinnin jälkeen. Liekö ongelmaan ratkaisuksi vallan keskittäminen WHO:lle sekä yhä tiukempi globaali sensuuri?

Toim. huom. WHO:n pandemiasopimus näyttää onneksi olevan kaatumassa – ainakin toistaiseksi.

Kanadan tiedustelupalvelu (CSIS) raportoi, että tammikuussa 2021 kiinalainen tohtori Qiu ja hänen aviomiehensä tohtori Cheng ovat lähettäneet Kanadan kansallisesta mikrobiologian laboratoriosta Winnipegistä Kiinaan tappavia virusnäytteitä. Ikuinen pallottelu viruksen alkuperästä mahdollistaa jatkossa WHO:n ylivallan.

Onneksi lintuinfluenssaa tutkitaan kehittämällä yhä tappavampia viruksia ja onneksi meitä kontrolloidaan vaarallisen tiedon varalta jatkossa, jottei demokratia vain järkkyisi.

Kiinassa on jo kehitelty aivotulehdusta aiheuttava tappava x-virus, jota on testattu geenimuunnelluilla hiirillä, joten lienee hyvä, että WHO on valmiina? Sattumalta kiinalainen biofarmaseutiikan alaa edustava JOINN Laboratories jalkautui Yhdysvalloissa Floridaan.

Radio Davos kertoi, kuinka valmistautua kohtaamaan seuraava taudinaiheuttaja x. Dr. John Campbell joutui sensuroimaan videonsa koskien Kiinassa kehitettyä tappavaa x-virusta, ennen kuin YouTuben sensuurikoneisto iskisi ja sulkisi kanavan.

Joko olet luottavainen vai voisiko olla, että yhteisen globaalin mielipiteen rakentajilla, vartijoilla ja rahastajilla on ketunhäntä kainalossa? Siitä lisää seuraavassa osassa…

Linkki jakamista varten: https://kanto.media/o26f

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *